Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beatusb

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
beatusb 2012.08.02 08:02:49
Fejezd be az egyetemet, az a biztos. A helyedben pályáznék külföldre, rengeteg Erasmus program van, biztos a geológusoknak is: www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=578.
Ha sikerülne kijutnod, szembesülhetnél az egyedülléttel (szülők nélkül), meg a külfölddel is. Még nem késtél le semmiről, ne kapkodj. A szüleid a maguk módján jót akarnak, Te lehetnél egy kicsit határozottabb, hogy megértsék a szándékaidat. (Mondjuk az én anyukámat sem egyszerű meggyőzni.)
Határátkelő London vagy vidék? 2012.07.21 06:59:00
Zoli már tudja, hogy megy, azt is tudja, hogy Angliába, azt viszont még nem, hogy inkább Londonba menjen, vagy jobb lenne a vidéket választani. Miközben ebben is kéri a segítségeteket, elmeséli azt is, hogyan jutott idáig. Akad az írásban jó pár megfontolandó gondolat. „Egy…..
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..