Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzunCe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltam, mára nem készülök semmi komollyal, úgyhogy a szilveszteri hangulat megteremtése érdekében inkább összeszedtem pár furcsa szokást a nagyvilágból (természetesen akad közte, amiről ti írtatok még korábban), vannak köztük egészen mókásak is. A kommentekben persze…..
SzunCe 2015.01.03 23:40:12
Eddig nem foglalkoztunk itt, a blogon a labdarúgó-világbajnoksággal, de most egy olyan összeállításba futottam a neten, ami feltétlenül megér egy posztot. Arról van szó, hogy vajon hogyan néznének ki az egyes válogatottak a határátkelők nélkül? Aligha ismerne rá bárki is a…..
Határátkelő Csendesebben ütnek 2014.01.01 06:52:00
Mint azt tegnap megígértem, az újév első napján kicsit még visszatekintek a tavalyi évre, és röviden beszámolok az idei tervekről is. Ne várjatok túl hosszú posztot, mégis csak január elseje reggel van. (Szolgálati közlemény: a szilveszterezős képgaléria - azért, hogy…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Ismét jelentkezett egy régi szerzőnk, Lobelt Ledfold, aki egy korábbi posztra reagálva írt arról, miként működik a protekció a multivállalatoknál. „Az én munkaadó cégemen belül az állások, különösen a jó állások Svájctól Ausztráliáig, Kínától Argentínáig ismerős…..
Mai vendégszerzőnk Lobelt Ledfold (senkiben ne maradjon a kétely szikrája sem: nicknévről van szó...), aki kitartó tanulás és munka után abba a szerencsés helyzetbe került, hogy cége intézte külföldre költözését és az azzal járó adminisztratív terheket. Jöjjön tehát a…..