Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jubuci

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihalik Enikő szőke lett a spanyol Vogue kedvéért! A szeptemberi divatanyag az 1967-es Belle de Jour (A Nap szépe) című Catherine Deneuve filmről kapta a nevét, amelyben Enikő, magát Séverine-t idézi. A sorzatot egyébként Vincent Peters készítette és Barbara Baumel stylingolta. Na,…..
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
jubuci 2012.08.23 12:28:25
@TGabi:
"Szerintem meg nem élnek rémálomban és jogosak az aggodalmaik"

De MITŐL aggódnak konkrétan?
Attól felesleges aggódni hogy megint haláltáborba küldik őket. Aki egy pillanatig is komolyan elhiszi hogy Magyarországon most a 21. század elején létre tudna jönni olyan neonácizmus, ami kifelé katonai erővel távol tudja tartani az ellenségeit, hogy bent felállíthassa a lágereket és kivégezhesse a neki nem tetszőket, az elmebeteg, az tényleg paranoid, gyógyszerezni kell.

De akkor mitől aggódhatnak, ha nem ettől? Hogy zsidóságuk miatt megverik őket az utcán? Sokkal nagyobb az esélye, hogy az értékeikért verik őket össze. Emiatt is felesleges aggódni.

De ha emiatt sem, akkor mi miatt van ez a nagy aggódás? Valaki írja már le konkrétan hogy mitől félnek.
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
jubuci 2012.08.21 00:13:19
@IGe:
Mind a kettö eredeti szakmája irógép szerelő volt.
Ja nem XD
jubuci 2012.08.21 00:14:49
@nyehehe:
Trollbait posztok uborka szezonban is felviszik a forgalmat. Hogy lehetsz ennyire hülye. Te is tudod ezt nagyon jól.
jubuci 2012.08.21 00:17:16
@Lasombra:
A WoW képekre gondolsz?
Én már fel is jelentettem a hüje bloggert a Blizzardnál XD Majd jól beperelik.
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
jubuci 2012.08.06 17:07:56
@AnnaKarenina:
Sajnos mindennapos. A probléma nem az hogy a cigány zöldséget gyümölcsöt lop hanem az ahogy lopja. Láttál már cigányok által kirabolt gyümölcsöst? A fákat derékba törik úgy szedik a gyümölcsöt. Sáska horda feldulják az egészet mert annyira primitívek hogy fel se fogják hogy így következő évbe nem tudnak majd lopni onnan, nem baj mennek tovább. És nem is csak lopnak hanem rabolnak brutálisan, ok nélkül összeverve vagy gyakran agyonverve idős embereket, gyerekeket. Ezekből még az erösen cenzurázott hirekben is jut minden hónapra több eset és milyen sokról nem is tudhatunk.
Ne hazudj hogy te nem tudod hogy ha oda lép hozzád egy két cigány hogy van-e cigid vagy hány óra az azt jelenti hogy rögtön megtámadnak? Hogy ha egy kocsma elött áll pár cigány akkor valoszinü nem tudsz elmenni melletük ugy hogy beléd ne kössenek.
Ne hazudd hogy ha a hirekben azt olvasod hogy családi verekedés az utcán vagy hogy kábel lopás miatt álltak a vonatok vagy hogy tanárt vert a szülő az iskolában, hogy gyerekek kővel dobálnak kocsikat vagy hogy mentő kocsiból mentés közben kilopták a gpst vagy hogy neki támadtak a munkájukat végző tüzoltóknak akkor nem tudod te is azonnal hogy cigányokról van szó?
Ne hazudd hogy ezek ritka egyedi esetek.

És menj a fenébe a bankrabló prolis példáddal. Azt vedd észre hogy a cigányok agresszivitása szorongásban félelemben tart egész településeket. Ezt nevezik a neonáci csürhék cigányterrornak és szomoru hogy pont ők mondják ki. A jogvédők helyett. Egy normális országban nem tűrnék a jogvédők hogy ártatlan embereket gyerekeket öregeket tartsanak folyamatos félelemben mások.

Azt értsed meg hogy a többséget kurvára nem érdekli milyen szinü a cigány bőre. Az érdekli hogy mit csinál hogy félelemben tartja és tönkre teszi a környezetét, azokat rabolja és pusztitja akiknek az adójából őt ingyen eltartják etetik iskolázzák és ezt nem hálálja meg nem köszöni meg hanem a leg aljasabb hálátlansággal bele rug a többségi társadalomba, akik nélkül elpusztulna. A jogvédőknek ki kellene menni közéjük és hálára, szorgalomra becsületre tanitani őket. De nem csinálják hanem inkább még uszitják őket a többségi békés társadalom ellen. Lelketek rajta.
jubuci 2012.08.06 17:17:04
@nu pagagyí:
Te kis fotel szájkaratés XD Honnan lenne először is géppisztolyod? Lopnál katonai raktárból? Vagy vennél feketepiacon? Lőfegyverrel visszaélés ezért máris kapsz 3-4 évet. Aztán mit csinálnál a géppisztollyal? Azt se tudod hogyan kell használni te kis takony fing sohase voltál katona. De mongyuk tudod és akkor mi lenne kilőnél a tüntetőkre? Aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete, az előző büncselekménnyel együtt 20 év is lehet belőle ha a TEK körbe nem zárja a házadat és nagyon helyessen ugy fejbe nem lőnek hogy azt a szaros agyadat a falakrol kell lemosni.
Tul sokat játszol erőszakos játékokkal. Inkább keress magadnak egy nőt és dugjál párat az hiányzik neked, azt vezeted le itt te szánalmas kis segdugasz XD
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
jubuci 2012.08.03 08:35:17
@Csehszlovák Kém:
Csatáry áldozatainak és azok leszármazottainak fájdalmát

Tudod majd a bíróság eldönti hogy voltak-e áldozatai. UTÁNA irhatsz ilyeneket. Amig nincs érvényes hazai jogerős itélet addig Cs úr ártatlan.

És ne Csatárizz vagy akkor írd ki azt is hogy Péntek. Kettős mércédet meg nyugodtan told fel magadnak.
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
jubuci 2012.08.01 23:49:50
@Anti Anyag:
Lehet tekerni hegynek felfele is. Lekvár vagy XD
Dániel Péternek két jó lépése volt. Először 2010. november közepén Károlyi-szobornál. Ez volt az a tüntetés, ahol a Jobbik – amolyan zaftos széljobbos humorral – zsidó fejfedőt, kipát tett a szobor fejére. Dániel Péter pedig odament, hogy egy szál rózsát tegyen a…..
jubuci 2012.08.01 14:24:39
@SvenH.: nyugodjál már meg kicsit
A törvény szerint ha valaki valamit állít annak kell bizonyítania és nem annak kell cáfolnia, akire mondja.
Dániel hozott bizonyítékokat, tanúvallomást, rendőrségi jegyzőkönyvet Witner prostiságáról?
Nem hozott. Akkor ez bizonyíték nélküli állítás amit rágalomnak hívnak a jogban. Te is bekussolhatsz szépen és csendesen eszegessed a Dániel seggéből a szart amit ki nyomogatsz belőle a szádba, attól szaros büdös a szád.
jubuci 2012.08.01 14:34:19
@Muad\\\'Dib:
A SvenH nem rokona a Dánielnek hanem a szeretője. Kaki szex partikon szoktak részt venni. Egyik ismerősöm tartóztatta le egyszer mert a kakizás után nem elégült ki és az utcán járó kelőket zaklatott. Csináltak róla fótót, töben is megerösitették hogy ez SvenH volt, a másik neve "Szaros száju". A fotóból ez egyértelmüen megállapitható.
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
A rendőrség letartóztatta Csatáry Lászlót, akit azzal vádolnak, hogy több mint 15 ezer zsidó származású állampolgár kivégzésében bűnrészes, illetve, hogy részt vett többük megkínzásában. Első ránézésre nem lehet kétséges a börtön. Ma Magyarországon szabadlábon él…..
jubuci 2012.07.19 22:24:33
@sárkányfő:
De azt kéne tudni, milyen kontextusban hangzott el. Engem érdekelne, téged is, nem? Jó lenne megszerezni hogy a "hajlott korú egykori csendőrparancsnok" (remélem így jó lesz XD ) pontosan mire és hogyan mondta. Nem tudjuk mi hangzott el előtte, milyen kérdésre adta ezt a választ.

Beismerő vallomásról nem lehet szó mert azt már szalagcímben hoznák a lapok. Mondhatta ezt sok mindenre de részleteket nem közölt eddig a hatóság (ami elég baj szerintem, egy ilyen ügyben folyamatosan kéne tájékoztatást adniuk arról is ha Cs. László gyanusitott elfingja magát)
jubuci 2012.07.19 22:39:13
@sárkányfő:
Na én nem tudom, te se tudod, senki se tudja közülünk, pont ez a baj!

Én meg nem csűrök csavarok, számomra egy a lényeg: hogy egy törvény van és az mindenkire vonatkozik. Kettős mérce, kivétel nincs. Jogilag még Bándy Kata gyilkosa sem bűnös, csak gyanúsított, ugyanúgy mint Cs. Ha a nyomozati szakasz lezárul és vádemelési javaslattal átadják az ügyészségnek, akkor az majd vádat emel, lesz belőlük vádlott. Aztán a bíróság ítél, esetleg másodfok, jogerő, na akkor lesz bűnös, pontosabban elítélt.

Ezt kell megérteni hogy a személyes érzelmeket ávós vagy náci gyilkosok esetén is sajnos félre kell tenni és csak a tárgyilagos és pártatlan joggal lehet megítélni. Különben te magad is ugyanolyan leszel mint ők. Teccettek volna forradalmat csinálni vagy önbíráskodó terrorbrigádot szervezni XD

Ez van. És egy normális ember nem liheg hogy lámpavasra a komcsit/nácit hanem azt mondja, jogi eljárást. Minden más csak hörgés. Engem nem fog elszomorítani ha jogerősen és jogszerűen elítélnek ilyen embereket de nem is élvezek el tőle. Ez a része számomra közömbös.
Van ezen az oldalon egy kifejezés, amelynek használatától eltanácsoltam a hozzászólókat: a wishful thinking, azaz a vágyvezérelt gondolkozás itt tiltólistán szerepel. Nem szeretem, mert gyakori alkalmazása megszabadít a gondolkozástól: aki ezzel kíván hitelteleníteni egy…..
jubuci 2012.07.19 10:50:39
@FILTOL:
az is lehet de a bevezetőben az irónia csak nyomokban mutatható ki sőt valószínű hogy TG nem ironizált.

Tényleg tiltja a "wіshful thіnkіng" karaktersorozat beírását, próbáld csak meg beírni kommentbe, visszadobja a rendszer szép piros figyelmeztetéssel.

Az más kérdés hogy én ennek ellenére be tudom írni XD de ettől még TG orwelli szintre süllyedt.
jubuci 2012.07.19 10:57:57
@ByA:
"miután az utcán inzultálnak egy vezető zsidó vallási vezető aggastyánt"

Ez fel kell háborítson minden jó érzésű embert de tárgyilagosan meg kell jegyezni hogy az esetről semmilyen további információ nem jelent meg, nincs tanú, nincs bizonyíték, nincs térkamerás felvétel, semmi. Vagy nem hozták nyilvánosságra. Az az lehet hogy csak provokáció az egész.
Köztársasági elnöknek csak száz százalékosan bizonyított esetekben lenne szabad akcióznia. Különben az lesz az eredmény amit most is bárhol olvashatsz, örül a széljobb, hajbókolásnak nevezhetik az egészet.
jubuci 2012.07.19 11:38:34
@ByA:
Lehet hogy meglep de a törvény és a jog szempontjából ezeknek a fogalmaknak hogy hiteles stb nincs jelentősége. Ha valami megtörtént akkor az nyilván igazolható, ha nincs rá bizonyíték akkor bemondásra is csak bizonyos szintig lehet elhinni, akármilyen művelt és hiteles is aki állítja.

Tovább megyek: amit mondasz vagy sugallsz hogy bizonyos szubjektív jellemzők alapján egyes emberekre nem vonatkoznak az előírások, itt pl egy bcs. (garázdaság) bizonyítási kényszere, az azt jelenti hogy tagadod a törvény előtti egyenlőséget, ami nem csak a jogokra de a kötelességekre is vonatkozik. Több jogot akarsz adni egyes embereknek? Vigyázz, ByA, vigyázz, ez nagyon meredek dolog. Egyelőre minden állampolgárra ugyanazok a törvények vonatkoznak, rangtól eredményektől függetlenül. Nem lehet csalhataltan szent senki és nem is szabad megengedni hogy bárkit ilyennek állítsanak be.

A kételkedés jogát elvitatni, dogmákat kijelenteni, egyeseket felsőbb rendűvé emelni pedig sima fasizmus, ugye ezt elismered? Perszer lehet hogy magadból indulsz ki XD

A köztársasági elnök nem ez a szint, ott nem lehet tévedni, a tévedés elméleti lehetőségét is ki kell zárni megint csak függetlenül az állító rangjától és egyéb szubjektív jellemzőitől. Ha a köztársasági elnököt bemondásra lehet ugráltatni akkor bárki megteheti és tényleg egy pojácát egy bohócot csinálnak a legfőbb kozjogi méltóságból.