Regisztráció Blogot indítok
Adatok
id. Lencsés István

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nem sokkal karácsony előtt fejezte be a Slovan Bratislava menetelését az Európa Ligában, nem kérdés, idén is ezt várjuk a csapattól. Első akadályunk Magyarországról érkezik, multi retro csapat, Videoton - neve alapján egy számítógépes játék lehetett Atarin, 1987-ben.…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Barátság, testvériség: mutatjuk az irányt! Orbán Viktor és Robert Fico, 2012 Kádár János és Gustav Husák, 1981 Orbán Viktor villáminterjúja a Slovan Bratislava - Videoton Fehérvár mérkőzés után ..
Az Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges. „Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról”…..
id. Lencsés István 2012.07.19 21:40:44
@Hertelendi: Hertelendi Úr ez így van, Géza volt a neve a lelkemnek, de a gyerek valamiért egyszer hazajött az iskolából, és elhatározta, hogy mától ő István lesz. Nem tudjuk a feleségemmel mi ütött belé, de valamiért azidőben kezdett el mániákusan vonzódni a narancssárga színhez.
A monumentális allegória a teljes magyar valóságot megidézi egészen az Orbán Viktort megujjazó IMF-ig. A Kerényi Imre megrendelésére készült alkotás egy összegrafitizett kuka ellopott helyén álló szeméthalomban turkáló hajléktalan mellett Matolcsyzó meleg politikust védő…..