Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ablakmosó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez visszautasította azokat a híreket, melyek szerint a Juventus ajánlatot tett volna csapata támadójáért, Gonzalo Higuaínért.Az argentin támadó a hétvége folyamán felfedte azon döntését, hogy mindenképpen el szeretné hagyni a Real Madridot,…..
Jelentések szerint az Arsenal hajlandó lenne 12 millió fontot fizetni a Juventus védőjéért, Stephan Lichtsteinerért. A svájci válogatott játékos az elmúlt két idényben nyújtott teljesítményével felhívta magára a Premier League-ben szereplő Ágyúsok figyelmét is. Arsene…..
"Szerencsétlen dolog, ami Bendtnerrel történt, nagyon peches mostanában. Korábban egy ín sérült meg a csípőjében, majd amikor visszatért, újra lesérült. A legjobbakat kívánom neki, mert egy rendes srác és jó játékos." - mondta Antonio Conte a tegnapi vesztett meccs után. Az…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett az Inter elleni, idegenbeli bajnoki találkozóra. A keretből fáradtság miatt kimaradt a hazája válogatottjával két mérkőzésen is pályára lépő Mauricio Isla, míg Mirko Vučinić belázasodott, s ezért nem lesz bevethető.  A két csapat…..
A Celtic szókimondó -néha rossz szavakat mond ki egyébként- menedzsere kérdőre vonja az UEFA-t, a hétközi Juventus elleni BL meccs bíráskodása miatt. Neil Lennon szerint a spanyol Alberto Undiano sípja néma maradt, amikor a Juventus védői megrángatták a balerinaléptű skót…..
Olasz sajtóértesülések szerint Gianluigi Buffon 2015-ig hosszabbíthatja meg szerződését a Bianconerivel. A Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia is úgy tudja, hogy szerda délután sajtótájékoztatót tart majd a klub, ahol Buffon és Andrea Agnelli is jelen lesz majd. A 34 éves…..
A Samp elleni hazai környezetben elszenvedett méltatlan vereség és a lélektelen játékkal "megszerzett" döntetlen Parmában mindössze három pontra olvasztotta az előnyt. Azaz, ha a bajnokság január 1-jén indult volna, a Juventus csak a 15. helyet foglalná el, 5 ponttal a vezető Napoli…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Antonio Conte kijelölte a mai, Nordsjælland elleni mérkőzés keretét. A Napoli elleni győztes csatához képest jelentős eltérés tapasztalható, mivel azzal ellentétben a csapattal utazott Gigi Buffon, Paolo De Ceglie és Mirko Vučinić is. Viszont nem kaphat szerepet a…..