Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vhk

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A passzív álláskeresők megszólítása lett a HR-esek, toborzók új kihívása, mert ugye már nem jönnek százával az önéletrajzok egy-egy helyre. A passzív álláskereső viszont nehéz eset: nincs fent az önéletrajza állásportálokon, Linkedinen talán aktív, de nem a profilját…..
A villába jónőként bekerülő Koch Izabelláról kiderítette a Blikk (nemigen volt nehéz dolguk), hogy két éven át egy nevelőintézetben lakott, mert voltak gondjai a piával meg a fűvel meg a gina nevű cuccal, nahát. Az egykori szobatárs szerint a két év nem volt elég a…..
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
A magyar kereskedelmi televíziózás pont úgy cuppant rá a reality-hullámra, mint a külföldi tévék, csak kisebb fáziskéséssel. Ez, mármint a lemaradás persze nem akadályozott meg bennünket abban, hogy a külföldön is legnépszerűbb műsorok licenszeit megvásároljuk, vagy ha az…..
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
Elmarad Keresztes Ildikó budapesti koncertje. A sajtóközleményből nem derült ki rögtön, hogy miről is van szó, de minden világossá válik, ha elolvassuk a szívfacsaró üzenetet Keresztes Ildikó Facebook-adatlapján. Nem lennénk most a rajongók helyében: Tisztelt Közönség! Az…..
vhk 2012.11.13 11:47:34
@Gábor (Gee Halen): valamikor mintha nyilatkozott volna egy ilyet, hogy ő nem akar gyereket. akkor még megvolt neki a loboncos hapekja is asszem.
vhk 2012.11.14 13:51:55
@koimbra: Mondjál már egy jól kinéző magyar énekesnőt, akit mondjuk be is mernél ültetni oda zsűrizni... Egyáltalán, van jól kinéző magyar énekesnőnk?

(Péterfy Bori nem ér, ő rusnya.)
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
vhk 2012.11.11 13:56:54
@c21: azért se murit, se csobotot nem nevezném szépségnek... bár lehet van, akinek ez a pincsifej bejön :D és ebben végülis tényleg hasonlítanak, mindenesetre szerintem mindkettőnek iszonyat deformált arcberendezése van.
Ejnye már, szabad ilyet? Az NMHH biztos örült az egészen őszintének tűnő kifakadásnak, amiben benne volt ki tudja hány évnyi szopás a papundekli díszletek és s Sör feliratú sörök között, a kurva anyád, gondolhatta Rékasi Károly, azt a rohadt ribancot, azt, ha műr nem…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
vhk 2012.11.04 17:23:49
Lass Bea tud ám mosolyogni is, itt a bizonyíték:
www.youtube.com/watch?v=Bop4AgTIA_o

Azt meg ne mondjátok, hogy ti nem lennétek depressziósak, ha nektek is 24/7-ben el kéne viselnetek Keresztanyut :D
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
vhk 2012.11.01 18:57:55
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
vhk 2012.10.28 14:11:50
@ananaszkonzerv12: most már értem, honnan jött az ötlet Antal Timi okádék rózsaszín fellépőruhájához
vhk 2012.10.28 20:08:30
@desty: nos, amit így wikipedia alapján ki tudtam bogozni:
a Soft Cell nevű zenekar feldolgozta a Tainted Love című számot, akiknek valamelyik számát feldolgozta az A-ha, akik amúgy valamelyik James Bond-film zenéjét adták elő.

minden világos.
vhk 2012.10.28 20:26:24
@bárisnya: szerinted még vágyakozik? :D