Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blaise-er

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Blaise-er 2007.11.12 22:46:50
Az a baj veletek liberalisokkal (nem politikai ertelemben hasznalom), hogy nem ismertek el semmit amit nem lehet elrelativizalni. Fura nektek ha valakinek van velemenye. Megis mit vartok peldaul az egyhaztol (rom. kat.)? Az egyhaz olyan emberek gyujtohelye akik az eletuket teszik fel az altaluk ismert egyetlen igazsagra. Mit akartok hallani, igen-igen, szerintunk ez igy van, ebben hiszunk, ezert elunk-halunk, de lehet hogy nem is igaz?

Arpi baratunk pedig hulyeseget beszel. Itt senki nem zart ki senkit a nemzetbol. Legfeljebb egyesek ugy erzik. Miert? Mert a jellemtelen alakok sajtja az azonosulni vagyas. Ha valaki hazaarulonak nevezte az MKP utodparjtat es a tole latszatra elkulonult liberalis partot, akkor azt miert veszitek magatokra? En a fideszre szavaztam tobbszor is, Orbant nemegyszer ciganynak titulaltak, en megsem tartom magam annak egy cseppet sem ciganynak.

Es megvalami, valaki meltoztatott az izraeli konfliktust a zsidok honvedo haborujanak titulalni.

Az eg szerelmere, tessek mar megnezni miota letezik a zsido allam azon a helyen? Es miota elnek ott a palesztinok?? Es meg egy apro info morzsa, bar nem hiszem hogy ezzel barkinek fenyt gyujtanek az ejszakaba: a hiteles tortenelmi adatok szerint az elso ongyilkos merenyletet egy cionista honfoglalo aktivista kovette el.

Azt meg vegkepp nem ertem yda mivel bantott meg benneteket. Jo, Totat lepocsozte, dehat szegeny egyebkent is csak egy kis seggdugo firkasz, nezzetek mar ra, azert ir ilyen hulyesegket mert fel. De egyreszt lehet yda-nak is velemenye, masreszt meg ki nektek a Tota hogy igy vedelmezitek? Ennyire raszorul? Mindig az az azonosulni vagyas, de ha mar ilyenek vagytok akkor mert egy ilyen pocs seggebol logtok? Talalhatnatok nagyobb volumenu segget is.