Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yossi73

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis elforgatással így szól Lukács Lászlónak, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekarának, a debreceni Tankcsapda frontemberének definíciója arról, mi motiválja, hogy fusson. Lukács egyébként "rövidebb" távokat, félmaratonokat fut, de hallgassátok meg inkább a…..
Valami igazán különleges házra szerette volna költeni vagyonát Vince Clark, a Depeche Mode egyik alapítója 1990-ben, mikor John Newton építésztől megrendelte excentrikus, kör alakú luxusvilláját. A szokatlan, hatalmas belmagasságú és érdekes elosztású ház mindent megad, amire…..
A hegymászás 50 százalék pakolásból, 30 százalék öltözés-vetkőzésből és 20 százalék mászásból áll. Nem biztos, hogy az arányok stimmelnek. A reptéren közölték , hogy a csomagom a megengedett 23 kilot csupán 8 kiloval lépi túl! DE a többiek sem álltak jobban,…..
Futóblog Vízhólyag UÁÁÁ 2009.04.24 15:03:00
Bizonyos távok felett nehéz megúszni a vízhólyagot. Cipője válogatja - nekem a Pegazus 25 menetrendszerűen csinált egyet-egyet a jobb talpam közepére 7,5-nél. Egyszer futottam benne 17 kilométert, akkor is megcsinálta, de a végére a vízhólyag szét is ment, ami viszonylag egyszerű…..
Ahogy növekszik a levegő hőmérséklete, nem csak a csajok vetkőznek intenzíven, hanem a pasilábakról is lekerül a ruci, a férfiaknál a póló is, remek. Nem csak a pasik füttyöghetnek be, nekünk is csoroghat a nyálunk egy egy igazán szép láb láttán. :) (senki sincs…..
yossi73 2009.04.17 11:59:17
@pkrisztike: áhhhh nem, azt biztos a touron látták, vonatoztak :))))
A szigeten volt edzésem, az Árpád híd felőli oldalon. Kissé szeles, borús, hideg idő reggel kilenc körül. Mielőtt eljöttem otthonról, dolgaimat elvégezve, bátran pattantam a kocsiba leküzdeni a 15 km kontrollt. A bemelegítésnél már gyanakodtam, hogy amit elvégeztem otthon,…..
Egy 2006-os beszámoló Yossi tollából - mert már akkoriban is futottunk :)Futottunk (volna) még 2006.05.13. – Fila7Résztvevők 7 km(többek közt): kissági, Zita, Kata, Judit, Józsi, PEZ, JómagamRésztvevők 21 km: Judy, vg Majd egy hetes pihenő után újra futunk,…..
Futóblog CCC - 2. rész 2008.10.14 20:37:00
Érdekes látvány volt, hogy alattunk helikopter repült. Meredek ereszkedést követően, sokáig hullámoztunk a hegyoldalban, majd Arnuva (26 km 1769 m) következett. A piciny településen igazi örömünnep fogadott. Már a hegyoldalban lefele szurkoltak, zenéltek, egyszerűen fantasztikus…..
Klasszikus történet az egymáshoz nem illő emberek hosszúra nyúlt kapcsolatáról: jól kereső nő, otthonülő, unatkozó férfi, naná, hogy megcsalás és szakítás lesz a vége. Nem hiszünk a szerelemben, ez itt a szakítósblog.Sziasztok!Volt pár szakításom, de ezek közül a…..
yossi73 2008.08.23 10:56:07
Elkezdődött a  nyár, aki teheti, vízparton tölti minden idejét - ez alól mi sem vagyunk kivételek, így júniusban fotóséta helyett inkább kipróbáltuk a timeshootingot. Július elején viszont tartunk egy sétát, mégpedig egy meglehetősen népszerű helyszínen,…..
w Tanár úr, kérem! 2008.04.14 10:00:00
Árnyékkormány kell, árnyékkormány kell ide!..
Kampány a jó ízlés határán túl avagy a népszavazás mint agymosottak tevékenysége Írtam már többször az ellenkampányról és a népszavazásról. Ami most írásra készetett, az az, hogy az a bizonyos hirdetés immár nemcsak a tv-ben, hanem a metró területén elhelyezett plakáton…..
Délelőtt kosármeccs volt, délután töriverseny, hogy a középiskolák jelentős csoportjait tudjuk megszólítani.Mivel sokat hibázom, ezért most egy szuperextramegahiperjóizgalmas sztorit kaptok hirtelen. Lassan verespálnénak saját rajongói klubja lesz a blogon? Nem állhattok…..
Milyen virágok jelzik előre a szakítást? A sárga orchideán már túlvagyunk, felírhatjuk még az egy szál fehér szegfűt zörgős papírban. Bónusz: a levél beküldője felajánlotta szegény ronda zsiráfot, írjatok, ha kell, összekötünk titeket. Hello!Nemrég akadtam a…..
Gyesmellékes Munkamegosztás 2 2008.01.24 14:35:33
Melyik táborba tartozol?Hogy is néz ki a gyakorlatban a házimunka felosztása?Tipikus, hogy a férjek általában a házon kívül-belül ténykednek, úgynevezett férfias tennivalókkal segítenek, úgymint kerítésépítés, fűnyírás.Lakótelepen, ha szerencsés a munkabeosztása, gyereket…..
Mai történetünknek is fontos tanulságai vannak, hiszen aki még nem próbált egyszerre több projektet futtatni (mint én), az nem tudja, milyen az, amikor filofaxban kell vezetni, ki, mikor érkezik. És a hasonló táncstílus is lebuktató tényező, még szerencse, hogy az én csípőmben…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
w Hé, paraszt! 2007.11.18 07:44:04
  A Takarékszövetkezet a vidék bankja. Kik is élnek vidéken? Ja, hát parasztok.   ..