Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegesmaci007

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
jegesmaci007 2012.08.03 19:41:54
@SzJ1982: Olvasd el azt is, hogy mit írogatott a te tetves csőcseléked a bolgár merénylet után a náci kurucon. El vagy tévedve, ha azt hiszed a jobbikosok 80%-a nem antiszemita. Kurvára az.
by Rammjaeger83 & SchA A felkelők elleni tevékenység (COIN) több múltbéli példáját megvizsgáltuk már, és mivel a médiafigyelem középpontjába került szíriai belháború immár 17 hónapja zajlik, épp itt az ideje, hogy ezt a konfliktust is szemügyre vegyük hasonló…..
Nem az első, nem is a második eset ez, hogy az Alkotmánybíróság a jogállamiság köntösébe bújva sunyi, szolgalelkű kiszolgálója a kormánynak, közelebbről Orbán Viktornak.Kicsit meglep, hogy mennyien beszopták az Alkotmánybíróságnak a bírói nyugdíjazás ügyében hétfőn…..
jegesmaci007 2012.07.25 08:21:08
@Húsleves:
A te identitásod pedig eleve a béka segge alatt volt 20 emelettel, azt még égetni sem lehet, annyira esélytelen.
De miért zavar a figyelem? Ha jól áttom évek óta keresed a vitalehetőségeket mérsékelt és/vagy liberális emberekkel.
Ha néhánnyal többel kell vitáznod/beszélgetni az miért probléma. Természetesen jogod van nem válaszolni és akkor ezzel el is van intézve.
jegesmaci007 2012.07.26 09:45:30
@Húsleves: Könnyen bepiccenek rátok, kicsit már sok konfliktusom volt veletek.
Tényleg félreértettem amit írtál, ezért elnézést kérek.
A többit viszont fenntartom.
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
jegesmaci007 2012.07.24 07:06:53
@Gerilgfx: az önvédelem teljesen alaptalan feltételezés. Az árpádnáci direkt provokálja a kutyát, az egyik még tapsol is neki.
A te pártpd meg soha nem fog kormányozni, álmodozzál balfaszkám.Hála Istennek!!!
jegesmaci007 2012.07.24 07:26:42
@Éhes_ló: A fiatalok többsége ma sem radikalizálódik. Azokat tudjátok beforgatni, akik nem képesek szélesebb perspektívában átgondolni a kérdéseket. Megmaradnak azon a szinten, mint amit a videóban láttál. Egyébként egy informatikus vagy kommunikáció szakos diploma nem jeleneti azt , hogy az illető társadalmi kérdésekben felkészült. Tehát a diploma önmagában nem jelent semmi, fontosabb hogy milyen szakon szerezte valaki. Egy mérnök 10 félév alatt, ha 3-4 társadalomtudományi tárgyat ha hallgat, azt is utálják általában. Ezért ha önszorgalomból nem olvas, nem biztos hogy tájékozott.
Néhány kérdés, hátha felnyílik a csipád!
Szerinted bármilyen realitása van annak , hogy az ország kilépjen az EU-ból és a NATO-ból????
Felfogtad egyáltalán , hogy ez milyen súlyos következményekkel jár együtt?
Ez komolyabb megrázkódtatás lenne a magyar társadalom számára, mint a '89-es váltás volt.
A cigánysággal kapcsolatban: remélem tudod , hogy a 2011-ben Magyarországon született kisbabák 25%-a roma etnikumhoz tartozik. A tendencia pedig folyamatosan nő. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 15-20 év múlva a magyar társadalom 15-20% fogják adni, az aktív( nem eltartott és nem nyugdíja) rétegen belül pedig még nagyobb százalékban( közel 30%)
Ha a társadalom 30%-át a többség így elutasítja, ahogy ti teszitek, akkor abból előbb-utóbb balhé van, nagyon nagy. Kismillió példát lehet erre mondani, de nem kell messzire menni, csak a balkáni háborúkról olvasgass szépen egy kicsit.
Az általatok képviselt stílus megosztó és konfrontatív. A magyar társadalom különböző rétegeit egymással szembefordítja.
Ahhoz, hogy az ország fejlődjön pedig nyugi kell és együttműködés. A bűnözés visszaszorítása a rendőrség dolga, valamint társadalompolitikai kérdés, amit különböző programokkal lehet kezelni. De semmiképp nem visz előre a bakancsos masírozás és kutyák ingerlése , a melegek basztatása.
Ezzel csak benneragandunk a mocsárban, ahova 2006-ban kerültünk!!!
Dávid Ibolya a focihoz nem értett, jelenlegi kormányunk láthatóan a történelmi ismeretektől idegenkedik. Navracsics Tibor  miniszterelnök-helyettes a ma reggeli ATV-interjújában arra a kérdésre, mi a véleménye Nyirő József újratemetésének ügyéről vagy a…..
Kettős Mérce Magyar az aki magyar 2012.07.05 12:07:00
Vannak azok az emberek, akiknek csupán magyarságuk van. Nem rendelkeznek mellé sem tudással, se kreativitással, sem tehetséggel, nincs más számukra mint a magyarságuk. Ilyen Szentesi-Zöldi is, a Hírlap kemény tollú publicistája, aki pár napja magyarságmegélésével orgoványi…..
jegesmaci007 2012.07.24 07:59:24
@Éhes_ló: Kettős indentitásról hallottál már? Olyanról, hogy magyar zsidó, magyar német, magyar roma?
jegesmaci007 2012.07.24 08:03:55
@Éhes_ló: Tévedésben vagy. A zsidó vallásban létezik betérés. Ha nagyon akarsz még te is lehetsz zsidó, néhány év vallási tanulmányt kell folytatnod és benn is vagy.
Nagyjából ennyit az érvelésedről.
Miért vagy biztos benne, hogy a világ kb. 220 országában sehol nincs etnikai alapú nyilvántartás? Forrás....
jegesmaci007 2012.07.24 08:10:11
@Éhes_ló: Tévedésben vagy, elismeri. Az idézet példában is felajánlották a mazsihiszes fickónak az ortodox betérést, de ő ezt elutasította arra hivatkozva, hogy ő már zsidó.
Az irányzatok nem a betérést utasítják el, hanem a más rítus alapján történő betérést. Pl:egy ortodox zsidó rabbi nem fogad el egy reformista rabbi által végzett betérítést.
De ez jelen van a kereszténységben is: pl az egyik magyarnak számító keresztény vallást, az unitarizmust sokáig nem fogadták el a nagy egyházak kereszténynek. Alapvetően vallási okokból.
Ki a zsidó? Ki a keresztény? Ki a magyar? és hasonló kérdések örök kérdések. Soha nem fogsz tudni precíz definíciót adni ezekre.
A Központi Nyomozó Főügyészség bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást Gyurcsány Ferenccel szemben a sukorói telekcsere ügyében - kitűnő alkalom exminiszterelnökünknek az újbóli sajtóhadjáratra, vádaskodásra, a baráti sajtó beizzítására. Bizonyítottság…..
jegesmaci007 2012.07.22 13:34:16
@Húsleves: Másrészt a többi volt szocialista országban mi a helyzet? Ott mindent nyilvánosságra hoztak? Szerintem Németországot leszámítva nem. Ott is csak azért mert volt egy párhuzamos szervezet, ami átvette az NDK titkosszolgálatának a helyét.A III. / 3-as tartótisztek már nyilvánosságra kerültek,idővel a többi is kijön. Még néhány évtized valószínűleg.Ez van.
A jobbikkal kapcsolatban:A radikalizmus nehezen lehet teljesítménynek nevezni. A tiszaeszlározás vagy a gárdamellényezés nem hiszem hogy előrevisz. Nincs pozítiv tartalma egyiknek sem. A cigányság és a bűnözés kapcsolatát eddig is tudta mindenki, csak az SZDSZ félreértett ideológiai okokból teljesen ellehetetlenítette a kérdés őszinte kezelését. Ez nem a jobbik teljesítményének tudható be, hanem az szdsz bukásának. Az ország kiléptetése az Eu-ból vagy a NATO-ból pedig teljes felelőtlenség.Az átmenetnek olyan költségei lennének, nem csak anyagilag, amit a magyar társadalom nem tud és egyébként a többség nem is akar kifizetni.
jegesmaci007 2012.07.22 16:00:07
@Húsleves: Most vitatom az álláspontod. Szerintem az Orbán levele egészen jól sikerült. Morvai beszédei -amit idéznek az amerikaik-tényleg antiszemiták, ezt nem lehet vitatni. A kuruc tényleg Amerikában van bejegyezve és tényleg náci portál, nézd meg hogy milyen kommentek voltak a bulgár merénylet után. Viszont a jobbik sokszor elhatárolódik a kuructól, bár nem túl hangosan és nem túl gyakran.(Mielőtt elkezdenéd az izraeliek sem angyalok, nyilván lehet megalapozottan támadni őket is.)Valamint Csanád származása a jobbikban téma volt és egész komoly esély van arra, hogy a fickó karrierje a jobbikban ezzel véget ér. Lásd.: nem választották be az elnökségbe, most pedig kijött az a bizonyos hangfelvétel. Ha a zsidó származás kizáró ok,ott erősen hajlok arra hogy antiszemitizmusról beszéljek.
Az Orbán nem léphet fel támadólag az amerikaikkal szemben.( ezer oka van) , szerintem így is nagy fricska a levél, visszadobta azt a bizonyos labdát.Vona levél se rossz, csak hiteltelennek tartják az álláspontját, pont a sok zsidózás miatt.( lásd: tiszaeszlározás)
jegesmaci007 2012.07.22 16:06:16
@Húsleves: Most viszont egyetértünk.:-)
Alapvetően utasítom el azt az álláspontot, hogy 80 évre hermetikusan titkosított információnak kell lennie az ember származásának. Teljes baromság. A rasszizmus nem ott kezdődik , hogy tudom valakiről a származását, hanem ott ahogy ehhez viszonyulok, ahogyan kezelem azt.
Ebből következik a konkrét ügyre vonatkozó véleményem.