Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boban

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink! Bizonyára Ti is észreveszitek nap mint nap, hogy aggasztóan durvul a közbeszéd: a kurva-kúr-geci-fasz-köcsög-szerű szavak, a rák egye ki a szemedet és hasonló átkok vészesen terjednek, mint a himlő. Mi ennél sokkal rafináltabb, elegánsabb megoldásokra…..
Gyuri bácsi, miért csak két ezrelék? Legyen inkább négy. "Egyre megy honnan nézed, a négy: egy meg egy meg egy és még egy. A négy számottevő. A négy az sok. A négyesre irigyek a hármasok. Ez ám a szám, sőt mi több, a négy az majdnem öt!" Ez úgysem megszorítás. Akkor meg…..
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
Boban 2012.10.17 15:25:05
@ColT: úgy értettem mi fogjuk erősen megérezni, h. ez nem csak egy mutató ami negatív értéket vett föl.

Ha pedig mi tömegesen megérezzük, akkor azt 14-ben ők is érezni fogják, ezeket nem a fizetés motiválja, hanem a hatalom...de az ki lesz csavarva a kezükből. Istenem micsoda hisztit fog csapni ez a büszke 4 v.5 gyerekes családapa.

Pedig még mindig nem vagyunk nagy szarban, csak rá kéne lépni a helyes útra, persze ehhez előbb hamut kell szórni a fejre...na ezért nem értem a Kedves Vezetőt, h. miért nem viteti el a Gyurival a balhét, valami kirakatper keretében.
Most kéne nyílt levelet írnom unortodoxia pénzügyi pápájának, hogy Figyi mán Gyuri!, de ennek több okból sincs értelme, mert egyrészt nem olvassa, másrészt nem érti, sem az emberek, sem a gazdasági folyamatok működését. Én például az idén nem ettem görögdinnyét. Azon…..
Boban 2012.10.10 15:57:40
@6. alabardos: az adók jól használhatók arra, h. társadalmilag haszontalan, káros tevékenységetek visszaszorítsunk, melyek igen jövedelmezőek ezért elburjánznának.

Kinek hiányzik a játékgép, aki cigizni, chipsezni, piálni akar az fizesse meg az eü költségeket...vagy egyen helyette versenyjogilag aggályos dinnyét!:-D
Boban 2012.10.10 15:59:20
@ċsirke72: ez csak egy példa volt, nem ez a lényeg. mindegy, fizess kártyával!
Boban 2012.10.10 16:50:29
@dr Kangörény: Na most akkor mit nem értesz, oder mi a fájdalmad?

elhangzott egy állítás, h. korkedvezmény nélkül a kutya nem ment volna a fülda alá...erre én, h. dehogynem, mert 3szor annyit kerestek, mint az átlagfizetés (a segédmunkás csak kétszer)

ugyanis nem a nyugdíj miatt mész le 25 évesen a föld alá, hanem a mai áron mért 400k nettóért, annál is inkább, mert tudod jól, h. jó eséllyel úgysem éred meg.

Csak miattad rágom ám így szájba...szólj majd ha valami megint nem világos! Köszi!
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
Lányok! Nem mindennapi megtiszteltetésben részesültünk, ugyanis Magyarország egyik legnépszerűbb blogjának kulisszatitkaiba nyerhetünk bepillantást, két snájdig, edzett úr segítségével. Jobbomon a mindig vidám, hamiskás mosolyú Modor Tibor úr, aki a fittség nagykövete lehetne.…..
Boban 2012.10.01 11:40:15
@Modor Tibi: Oké mindjárt, csak lehúzok valakit, h. tankolhassak egy ötszázasért a robogómba, mert valakik az éjjel leszívták és tök cikibe vagyok most hogy kérnem kell meg minden, de baszdmeg ilyen szar helyzetbe kerültem...köszi baszdmeg egy úr vagy, legközelebb összefutunk vendégem vagy egy sörre
...na ha hazaérek, akkor a netbankról utalok, csak előtte még váltanom kell forintot, mert benne vagyok egy tőkeáttét nélküli kontiban EUR/CHF-ben.

Almás jó leszen?
A villamoson ültünk egymásnak átellenben. Valahogy pont úgy ült, hogy az üvegen keresztül akarva akaratlanul is láttam. Elég kevés ruha volt rajta és ami volt az is igen feszes. Szép formás mellei voltak és dús, kirúzsozott ajkai. Nem tudom mi van belémkódolva ilyen téren, de ez…..
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Boban 2012.09.12 09:05:59
@Brother Love: baszod 30 éve mondom, h. nem szeretem (pl: a leves utáni főtt husokat mártással) de hiába...jóindulatú csodálattal, angyali hanghordozással tolja, h. DE RÉGEN SZERETTED?! (hangulatfüggő, h. idegesít, v. röhögök)
a másik, h. 3szorosan túlméretezi a kajamennyiséget...eszek két tányérral, plusz csomagol hármunknak, utána ő még 3 napig eszi a mikrózottat...hiába pofázok, h. max a felét, semmi...sőt még kicsit meg is sértődik, h. nem zabáltam fel az egészet.
Alapvetően én is pálcika voltam mindig, engem is tukmáltak (jellemzően nálam sem aqnyámék, hanem a távolabbi rokonok) de nem okozott törést, mert leszartam ezt is mint a többit.
De ha vendégségbe mész anyádhoz az más, majd ő megmutatja neked, a menyének, a kolleganőknek (elbeszélés útján), sőt az egész világnak...hogy az ő kisfia és az ő főztje!
OFF
Másik a hajhosszúság: "Tamáskám miért vágattad le, ne vágasd le, sokkal jobban áll, ha hosszú, egy kicsit hosszabbra hagyhatnád!" Ezt a találkozás első 10 percében sorozatban mantrázza...eljutottam oda, h. pl két hét múlva szombaton megyünk anyámhoz, mikor hazaérünk, v. másnap letolom, oszt egy pár hétig úgysem találkozunk ON

Étterembe járás ádáz ellensége öreganyám:
...mi?, már megint? képzelem mennyit fizettetek!...te úristen, tudod mennyi karajt kirántottam volna annyi pénzből?!
Boban 2012.09.12 10:36:05
@Brother Love: még jó, h. vannak egyetemes értékek rohanó világunkban!

Ha még az is elhangzik, h. "amúgy olyan szép fejformád van, kifejezetten jól áll rajta egy hosszabb haj" (ami azért érdekes, mert a hagyományos érvrendszerben a szép fejforma általában a kopaszságot legitimálhatja)...na akkó tuti!

Te, "biztos, h. nem fázol? Kinn van az egész nyakad!"

Te haza tudsz ugrani úgy - előre, többször, deklaráltan csak egy percre, mert rohanok - hogy ne hangozzon el a kérdés: Csináljak egy pár szendvicset? Biztos?...Kis kakaót? (azt se iszok 20 éve) és itt felsorolja a hűtőszekrényt, egyenként kirakva az egyes termékek után a kérdőjelet!

Hiába az ember gyereke, mindig A GYEREK marad!
Boban 2012.09.12 13:38:23
@Brother Love: másik női hiszti
-Mit főzzek holnap?
-Mindegy.
-Akurvaéletbekiteszemalelkemmegcsinálokbármitamitennéldenenekemkelljenkitaláliislegalábbmonddmegmitennél!

csábító ilyenkor bemondani egy szalontüdőt, rácponty tejföllel, citromos ürücomb, vargabéles.

Na Tomikám gyere-gyere, ne kelljen könyörögni, ülj ide az asztalhoz, mert most meleg (értsd forró, h. leégeti még a bélbolyhokat is...és az első kanál leves után nem érzel semmi ízt a következő 24 órában) nem fogok mindent ötször melegíteni.

Ennek csúcsa öreganyám, aki több, mint 20 éven keresztül a 6500 tőkés szüret közben 11:55-kor kirontott mint a dúvad 30 meglepődött, kisimultra ivott ember közé, de olyan fölzaklatott idegállapotban, zihálva, szemeit kidüllesztve, h. még a kötlidegzetűek is megremegtek, h. most mindenki dobjon el mindent, nem-nem várunk semmire, majd utána, most kész az ebéd, minden meleg, azonnal jönni kell
persze 30 ember nem tud 2 perc alatt hugyozni, cigizni, röhögni, kezet mosni
úgyhogy ez a drámai csúcspont 15-20 percig is eltartott...szörnyű volt tehetetlenül végignézni minden évben.

Ja...mikor kezdődik a szüret?, reggel 5-kor kint találkozunk, /te gyere 4-re mert ki kell vinni még egy két cuccot/ mer akkor még nincs olyan meleg

megérkezett mindenki? akkor reggelizzünk! kb 6:30-ig...cigi, hyugyozás, másfél óra ülésben megfáradt tagok kinyújtózása, olyan 7 után el is kezdtük magát a melót!

Amúgy esküszöm hiányzik, olyan ez mint a sorkatonaság lehetett!
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Boban 2012.08.30 14:19:37
@combo hadnagy: Azt tudod, h. nagy balhé van odabent a hivatalba...huhúú komám áll a bál, múltor a testületin nekiment a Katkóné meg a Szigecsán Pisti, az a két rohadt emeszpés a Gézának (polgármester), hogy nem kellett volna eltérni a jóváhagyott tervektől, csak azért mert az unokaöccse másodéves Pesten a Műegyetemen és szerinte rossz a nyomvonal...akkor most nem kellene visszafizetni a LEADER-es pénzeket...vagy legalább akkor észretérhettek volna amikor az MVH kérte a tervezői nyilatkozatot a paraméteregyenértékűségről. Neked nem kell mondanom, h. azt sem tudták mi ez, eszik, vagy isszák...még az a MISS picsa (tudod az a jóseggű körjegyzőcsaj a városból azzal a kolbászzsírsárga Suzukival) se tudta, pedig valami doktor.

Na most ott tartanak, hogy - hát volt egy kis puffer a tervezői költségvetésben - a Karcsitól követelnek 15 milliót, az meg azt mondta akkor fölbontja az egészet és utána megöli magát, de előtte még f.szrahúzza a jegyzőnőt...és az meg is csinálja te ismered, meg én is láttam, hogy néz arra a kis szajhára!

Még az is lehet, h. időközi választás lesz! Nem indulsz?
Egyébként lebeszélnélek, nem könnyű, mondta a Géza, h. nem a nyomvonal a szar, hanem a zs_dók baszakodnak már megint, el akarnak minket lehetetleníteni a saját hazánkban! És igaza van! Hát mi közük van azoknak a metéltpöcsűeknek ott, h. mi merre építjük a kerékpárutat, hát úgysem jönnek erre! Szubszidiaritás, persze!
Persze tudjuk a föld kell nekik, h. lerombolják a falut és kaszinót építsenek a helyén! A rohadtak!
A múlt héten volt egy csajos esténk és persze szóba kerültek a férfiak is. Hárman voltunk feleségek és hárman facér csajok. Érdekes volt a két csoport véleménye közötti különbség a tökéletes pasi felvázolásában. Az egyik "tökéletes férfi" amolyan apa-férj típus volt,…..
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Boban 2012.08.07 12:26:44
@Somló November: Jaaaaj, hogy oda ne rohanjak ettől az emelkedett dumától!
Cikáztok itt Amsterdam és Palesztína között és osztjátok az észt, h. hogy kell élni!
Ha ennyire büdös itthon az ugaron akkor nem kell hazajönni libsikém...magvagyunk nélkületek nagyon jól, van barackpálinkánk!
Boban 2012.08.08 08:49:41
@Somló November: ennyit tucc, meg a nevedet!

na húzzál el vissza a nagy nyugatodra és siránkozz valami kommunista újságnak, hogy téged itt üldöznek, meg el kell menned mert nem tudsz érvényesülni!
@Nadiposzi: Na erről van szó, ez már komment, ha tudnám a címedet küldenék 3 doboz Adambrau-t!
Boban 2012.08.08 14:41:18
@Nadiposzi: Nem tudtam, h. érdekli kendet a bioethanol?!:-DD
Nehogy találjatok pár vacak cserepet, vagy valami kóborkutyának a csontjait, aztán leáll hónapokra a projekt! (ez az ír-amerikai olyan ideges fajta)