Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyy (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hugh Laurie az amerikai nézők számára a FOX nálunk is egyre sikeresebb Dr. House című sorozatának főszereplőjeként vált ismertté, de mi, európaiak már sokkal korábban felfigyelhettünk teheségére - mondjuk a Fekete Vipera című sorozatban, ahol nem egyszer Rowan Atkinsont is…..
Kyy (törölt) 2007.05.29 11:48:27
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
Kyy (törölt) 2007.03.08 09:01:33
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Kyy (törölt) 2007.02.08 10:28:55
Iszonyat :D
Beleolvastam a szivatós srácok oldalába (
botmax.atw.hu/), azér ők is elég szánalmasak, ők tudják mi a jó, ki a szép kit kell utálni mindenkinek... :)
Sok a ráérő ember, ennek ékes bizonyítéke a youtube, ahol minden baromságot meg lehet találni, hát még ha fel is hívják rá az enber figyelmét. A machomedia.hu egyik fórumozója lelt rá erre a vicces kis videóra, mi pedig be is linkeljük legott, röhögjenek velünk! Az elkövetők…..
El tudják képzelni, hogy milyen volt Tom Selleck, amikor még csak álmodott Magnumról, vagy hogy milyen képet vágott Matt Le Blanc, amikor még megélhetési videóklip- színészként dolgozott? Pályakezdő énekesek, színészek és sorozatsztárok első munkái, rothadó műanyagkézzel…..
Csáp Géza Fergie szar estéje 2006.12.07 08:33:00
Van ez a Fergie nevű csaj, akinek mi nagy tisztelői vagyunk, a faros-csöcsös-hosszúlábú fajta egyik díszpéldánya, énekelni eddig is csak hírből hallottuk (nem a Motörhead tagja), de a képeit szívesen elnézegettük. A héten valami Billboard díjkiosztón haknizott éppen, és ha…..
Talán az életkorom miatt lehet, de nekem a rock igazából a Stonesig tart. Akkoriban még jóképű macsók voltak a rockerek, és a zenéjük is viszonylag élvezhető volt. A mai zenekarok már csak satnya kis semmirekellők, ugrálnak, kiabálnak, és közben a gitáros végig egyetlen…..
Kyy (törölt) 2006.11.27 18:46:48
Köztudott, hogy a szolid és zárkózott, főleg a pulcsis-szemüveges kissrácok gyakran a legnagyobb perverz disznók titokban, teljesen elvadult fajtalankodásokat töltenek le a netről, miközben romantikus szerelmet élreznek mondjuk a tanítónőjük iránt. Ezt a fajta lelki vívódást, a…..
Kyy (törölt) 2006.11.27 18:41:28
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..