Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsabiV8

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig heverte ki a stúdió, nomeg az eredeti film hívei, az irdatlanul nagyot bukott Total Recallt, máris itt egy újabb remake, mely Paul Verhoeven másik közkedvelt sci-fi/akciófilmjének hírnevéből próbál meg pénzt kisajtolni. A Robotzsaru újrafeldolgozásának hírét, mint az várható volt, szintén…..
Na, B-Birdnek sikerült olyan játékot feladnia a Játékvadászat rovatnak, amit eddig még senki nem talált ki, itt lehet tovább próbálkozni. Addig is jön az újabb segítségkérés, ezúttal Tamástól, aki szintén egy régi játéktermi gépet akar megtalálni: Én is felbuzdultam,…..
CsabiV8 2013.09.23 12:02:41
@ezek1el: Oké, akkor én voltam/vagyok béna. :)
A Warriors of Fate mondjuk megvolt párból, de biztos, hogy nem 1-ből.
A tegnapi poszt után hirtelen elképesztően népszerű lett a Játékvadászat rovat, vagy 30 levél áll sorban, úgyhogy most rögtön kettőt is bedobok - már csak azért is, mert az egyik megfejtésében szinte biztos vagyok. Vera írja, hogy: Szeretném a segítségeteket kérni ahhoz,…..
CsabiV8 2013.09.15 20:09:03
@kukatr: Letöltöttem, mindjárt kipróbálom. Ha ez az, akkor az emlékek nagyon megszépítették a grafikát. :))))
CsabiV8 2013.09.15 20:22:51
@kukatr: Ez az! Örök hála, köszönöm.

Sajnos kicsit szaggatottan megy, nem tudom, hogy gyárilag ilyen vagy csak a dosbox-ot nem szereti. Na mindegy, gyorsan végigtolom az első pályát. :)

De jó!
CsabiV8 2013.09.16 08:33:48
@Bobby Newmark: Köszi a tippet, majd kipróbálom. Most megnéztem a videót, azon is ugyanilyen darabosan mozog, szóval lehet, hogy ez egyszerűen ilyen (nem emlékszem, hogy régen hogyan futott).