Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbrolbandita

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
jobbrolbandita 2013.11.06 18:04:15
@P.Freddy: Te milyen szerencsétlen lelkibeteg óbégató panelproli lehetsz ezzel a stílussal :):) Na hajrá, hajrá, emelkedjen az a vérnyomás, lüktessenek azok a verőerek... :)
Egyre több rablás borzolja a közvélemény idegeit.  Ékszerüzleteket, elektronikai szaküzleteket,  nemzeti dohányboltokat sem kímélik az egyre gyakrabban felfegyverkezett bűnözők. Különösen a nők és idős emberek esélytelenek a fegyveres rablókkal szemben. De az én idegeimet…..
jobbrolbandita 2013.11.01 19:58:25
@Tblog: Mivel ez az igazság, a száraz tények ezt támasztják alá, szerintem nem is lehet másképp. Jó lenne, ha felfognák végre még a libsi kékharisnyák is, hogy a bűnözők 90%-a nem áldozat, hanem munkakerülő, rosszindulatú, primitív gonosz szemétláda.
1000 leütés Tusványos 2.0 2013.07.28 17:59:34
1989/90-ben lelkesek voltunk. Az a másfél év nem csak a Gorenje hűtőkről szólt, ahogy a cinikusok mondani szeretik, hanem a szabadságról, a Nyugatról és a reményről, a múlt lezárásáról és a Magyarországba (az egymásba) vetett hitről, az elvtársak és saját gyávábbik énünk…..
jobbrolbandita 2013.07.29 11:27:57
@Adalberto Gellenzeeri: Súlyosan elmebeteg vagy. Akik itt embereket bebörtönöztek és halomra öltek, azok az általad "ellenzékinek" nevezett szervezetek elődszervezetei voltak, és leginkább a jelenlegi ellenzéki szervezetek vezetői dicsekedhetnek orbitális nagy kommunista felmenőkkel. Na, éppen tőlük kell félni.
Eddig 4 országban laktam életem során. Büszkén mondhatom el, hogy soha nem szolgáltam királyt. Ez nem volt tudatos választás eredménye, talán freudi mechanizmus, de amikor felfedeztem, mégis jó érzés töltött el. Dolgozhattam volna Angliában is, ha összejött volna, és akkor…..
Ez a poszt az eggyel korábbival olvasandó. A "baloldallal" kapcsolat végtelen szkepszisem ellenére leírom, mit  kellene tennie a Mesterházy-féléknek, ha hatalomra akarnának jutni. Hozzáteszem, abban sem vagyok biztos, hogy akarnak, vagy komolyan bíznának abban, hogy tudnak. De…..
Ha szalonképesebben akarom feltenni a kérdést, akkor a bejegyzésem címe szerint teszem meg. Miért kérdezem ezt? Mert bár a melegfelvonulás, vagy mások által egyszerűen buzizsúrnak nevezett Pride már egy hete volt, az interneten még mindig a "miért nem volt ott Tarlós, és a Fidesz?"…..
jobbrolbandita 2013.07.13 21:00:29
@holinthewol: Műveletlen, korlátolt, bunkó idióta vagy.
jobbrolbandita 2013.07.13 21:04:27
@kaczynski: egy szánalmas, beteg, agresszív minoritás melletti bohóckodásnak semmi köze a civilizációhoz. Több szavazót veszítettek volna mint ahányat szereznek. És ha elmennek...? Úgy sem lett volna jó a magadfajtának, belekötöttetek volna, hogy miért balra nézett és miért nem jobbra....
Egyre nehezebb szavakat találni arra a kutyakomédiába illő miniszterelnöki szereplésre, amellyel a választásokhoz közeledve egyre inkább tele vannak/lesznek elég sokunk mindennapjai. Hogy a hócipőnkről ne is beszéljek. Orbán Viktorunk ugyanis nem hagy ki egyetlen lehetőséget,…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
jobbrolbandita 2013.07.01 01:07:09
@gigacherry: Látod, teljesen igazad van. Ez a helyes hozzáállás. De elárulok valamit, ami nem is olyan nagy titok, bár a te ideológusaid szerint az... Ha normálisan nevelted, hétköznapi családképet látott az elmúlt 3-6 évben, nem lesz homi. Megnyugodhatsz. Ennyi a nagy titok. Semmi köze a genetikához, nem öröklődik, nincs beépítve... Már rég tudja a hivatalos tudomány, csak már félnek kimondani az igazságot az elmebeteg szinten őrjöngő, pszichopata homoszexuális lobbi várható, agresszív rikácsolása miatt.
Ennek a posztnak a szerzője ott volt az utcán a tévészékház elfoglalása utáni napokban és október 23-án. Látta a rendőri erőszakot, van ismerőse akit minden ok nélküli újságíró mellényben szimplán megrugdostak a rendőrök, és több olyan ismerőse is van aki gumilövedéket…..
jobbrolbandita 2013.06.21 21:04:01
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mondanék valamit libbancs kisbarátaim. Nem felejtettem el. Csakhogy megyó, furcsány és libajnai idejében baloldali restauráció zajlott Magyarországon. 45+8 év komcsi-ballibbancs diktatúra után minden (minden) eszköz megengedett a büdós rohadék balos restauráció megakadályozására! Minden! Tankelkötés, lázadás, utcai harc... Minden! Mert itt elég volt a balos nyáladzásból 50 éven át!!! Elég volt abból, hogy 16 évvel a rendszerváltás után ugyanaz a kádárista-libeláris gusztustalan értelmiségi és gazdasági maffia mondja meg, hogy ki miről mit gondolhat. Ennyi!
jobbrolbandita 2013.06.21 21:05:35
@Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik: Ott voltam a tv székháznál te fotelértelmiségi gyáva sz@r...! Senki nem bérelt fel! Te hol voltál kis nyomorult?! Drukkoltál f
Varánusz Elment a Gyula 2013.06.20 04:33:32
Tegnap hosszú betegség után elhunyt a rendszerváltás és az elmúlt huszonhárom év egyik meghatározó alakja, a III. köztársaság harmadik miniszterelnöke, Horn Gyula.  Wittner Mária fellélegezhet.  Mi többiek meg egy kicsit másképp leszünk eztán, mint eddig voltunk.…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
jobbrolbandita 2013.06.18 18:28:40
@Parajpuding: :) Fordulj orvoshoz te szerencsétlen... :)
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
Közösségi térképek, Facebook-oldalak és internetes portálok percről percre közvetítései segítik a védekezésben résztvevőket, valamint a gátakra újonnan érkező önkénteseket országszerte. Az árvízi védekezésről Facebookra feltöltött képek a jófejségről szólnak, az…..
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
jobbrolbandita 2013.06.02 09:18:21
@cogito verus: Fejezd már be ezt a szánalmas, kényszeres, okoskodó, kádárista, ostoba hablatyot, te sikeres őskeresztény. Fárasztó ahogy mantrázod a buta közhelygyűjteményedet, ez a szint az szdsz parlamentből való kipottyanása óta már régen nem trendi. Senki nem kíváncsi a logikátlan, nemzetellenes, pszichopata gűnyolódásodra. Te valóban egy frusztrált, irígy kis libbancs lehetsz, akit mindig megvertek az iskolában, mert állandóan okoskodott :) Ünnepeld meg minden évben április 4-ét, de ne fáraszd a nálad okosabbakat ha lehet, te kis lelki leninfiú.
Egy a múlt héten közzétett közvélemény kutatás eredményei szerint az amerikaiak 29%-a gondolja azt, hogy a szabadságjogok védelme érdekében fegyveres felkelésre lehet szükség a közeljövőben. A pártállás jelentősen befolyásolta a véleményt. A szabadságharcot a demokraták…..
jobbrolbandita 2013.05.06 14:08:36
@sárkányfő: A legrosszabb fajta vagy, a buta de aktív :) Össze-vissza hablatyolsz sületlenségeket, az ostobák pökhendi magabiztosságával. Szerintem csaj vagy, mert ha nem, akkor ez a fegyverellenes tiráda vér ciki.:) Képzeld, lehet embert ölni fegyver nélkül is, egy széklábbal vagy egy konyhakéssel. És ahol nem engedélyezik a fegyvertartást, ott a dilisek ugyanúgy ámokfutnak, legfeljebb bozótvágóval, nemrég egy kínai őrült szúrkált össze 11 gyereket egy késsel. Azért mert valakinek fegyvere van, egyáltalán nem növeli semmiféle gyilkosság esélyét. Mert egy normális ember akkor sem öl, ha atombombát tart az éjjeliszekrényben, de ha hülye, egy fakanállal is megölhet. Ezt nem bírod felfogni. Viszont arra nagyon is jó a fegyver, hogy ha bemásznak a kertembe anélkül, hogy megengedtem volna, seggbelőhetem az illetőt, sőt nekem van igazam, és legközelebb nem akarnak bemászni. Európában a kormányok a történelmi tanulságok miatt rettegnek a fegyvertartás általános engedélyezésétől és tudod, semmivel sincs kevesebb gyilkosság mint az USA-ban. De te rá se ránts a tényekre, csak daráld ezt a debil pacifista mantrát, gondolom ezért fizetnek.
jobbrolbandita 2013.05.06 20:48:38
@sárkányfő: Félművelt, libsi kékharisnyákkal nem vitatkozom. Ostoba és tájékozatlan vagy, és hidd el a folyamatos billentyűkoptatásoddal csak egyre mélyebb butaságodat bizonyítod. Írjál, fecsegjél, hablatyolj, fröcsögj, érvelj, sértegess... Gondolom afféle hahás szerű kis idióta liba vagy, de majd talán találsz agy szerencsétlen pasit, aki hajlandó lesz meg...fogni a kezed és akkor majd bekussolsz. Abba meg nem kellene belepofáznod, hogy több millió amerikainak van-e joga megvédeni magát és a családját fegyverrel vagy sem, mert közöd nincs hozzá. Szervezz forradalmat részegen egy romkocsmában, az való neked :) .
jobbrolbandita 2013.05.06 23:22:03
@sárkányfő: Fosod a szót szegénykém, görcsösen, monomániás bolondként hajtogatod a magadlt... :) Nem veszed észre, hogy már senki sem vesz komolyan? :) Rajtad röhögünk itt sokan. Na mindegy, amúgy minek érveljek a húsevés mellett egy vegetáriánusnak...?! Jobbat mondok... Nibek érveljek bármiről, egy monomániás retardáltnak. A fegyver csak egy darab hasznos vas, ami növeli a normális többség biztonságát. A te elveidd alapján fegyver csak a bűnöző, abnormális kisebbségnek jut, és szerinted ez a normális :) Nem is értem, miért vitakozik itt veled bárki is, hiszen a korlátoltságod akadályoz a leghétköznapibb fogalmak megértésében is.:)
Észak-Korea a biztonságpolitikai szakértők kedvence, hiszen ha elemezni való nem lenne ezen a Glóbuszon, ez a kommunista ország mindig tudna munkát adni nekik. Az utóbbi hetekben eléggé el voltunk látva hírekkel, elemzésekkel, és a nemrég tiboru alapító atya mutatott egy linket,…..
jobbrolbandita 2013.04.29 14:02:02
@68nyara: Ez is igaz. A többség generációk óta csak a szegénységet ismeri és a dzsucsét, nincs mihez viszonyítaniuk. Nem csak a testüket de a lelküket is megtörték már régen. Csakhát vannak fokozatok a lefelé nivellálásban is, és a konkrét éhenhalás veszélye már kiválthatja azt a mértékű önvédelmi reakciót amelyet már semmilyen agymosás sem fékezhet meg. Aki él, nem akar meghalni (legalábbis általában, de akkor sem éhen:)) és a létfenntartási ösztön egy idő után erősebb lesz a rettegésnél. Talán. Néztem az ausztrál tv titkos felvételeit a rongyos, mocskos, a piacon élelmet hiába kolduló, árva kisgyerekeket (a szüleik vagy meghaltak vagy átnevelik őket épp) és sajnálom ezt a nyomorult, jobb sorsra érdemes népet. Nem ez az első ilyen titokban készült felvétel amit látok, a helyzet azóta még rosszabb lett. Talán egyszer elfogy az a végtelen ázsiai türelmük és tekintélytiszteletük és fellázadnak és széttépik azt az autista fejű zsírdisznót (pedig még csak nem is az a leggonoszabb vezetőjük).
A Femen szélsőségesen feminista, ultraliberális közösségről eddig nem írtam, mert nem tartom önmagában említésre méltónak, hogy valaki tiltakozik a keresztény, de jellemzően inkább a katolikus tanítás ellen. Ehhez joga van, és nem érzem úgy, hogy emiatt pellengérre kellene…..
jobbrolbandita 2013.04.25 15:05:37
@soc: Ennek a mozgalomnak már régen vége szegénykém :) Önmaga paródiájába fordult az egész feminista bohóckodás és leginkább a nőknek van elege belőletek. Egy mesterséges, életidegen és aberrált világnézet hangos de érdektelen és egyre unalmasabb agitátorai vagytok. Hja, és ha én ott vagyok, a hisztérikus ribancok nem úszták volna meg ennyivel. Amúgy tényleg ne akarjál belepofáznii egy olyan közösség dolgába, aki nem kiváncsi rátok. De ha gondolod, szervezhetek hasonló akciókat feminista gyűlésekre, meglátjuk mennyire tetszzik majd.
Ugyan ma is Anglia az úti cél, de a szigetországi létnem ezúttal a sötétebbik oldalával ismerkedünk meg. Kata egy családnál volt bébiszitter és körülbelül minden megpróbáltatáson átesett, amin ilyen helyzetben áteshet az ember. Horrorsztori őt megtámadó gyerekekkel,…..
jobbrolbandita 2013.04.25 11:33:35
@SzerződésSertés: Tulajdonképpen most miért is sértegeted és fikázod a posztírót? Mert leírta ami történt vele? Miért és mitől parázott fejtsd már ki kérlek. Azzal kezdődött, hogy a bemutatott és elfogadott, szerződésszerű házirendet eleve be sem akarták tartani, azaz átverték. Ezért ő a hibás? MIndennek ellenére rendesen végezte a megállapodottnál sokkalta több dolgát, ráadásul a szegény kis neveletlen kölyköket is megszelidítette, akik megszerették. Mindemellett mellékállásokban is dolgozott. Miután a szülőktől sok megbecsülést ezért nem kapott, és főleg mert kapott egy - a szakmájának megfelelő jobb állásajánlatot - lelépett. Mit nem bírt, mitől gyenge akkor? A zsigeri, pitiáner, gusztustalan kis rosszindulatodon kivűl - amit itt mindenki megkap azért ha nem hozsannázik arról milyen jó minden máshol - mi értelme volt beszolni a posztírónak kisbarátom? Nomen est omen, te tényleg egy disznó vagy. :)
Teadélután Portik portékája 2013.04.24 02:43:51
Igazából semmi meglepő nincs az egész Portik-Laborc-Szilvásy-ügyben, komolyan. Ahogy a Véleményvezér is írta, az MSZP-nek nagyrészt épp azért kellett 2010-ben ilyen csúfos vereséget szenvednie, mert politikusaik egyik fő attribútumává a korrupciókészség vált. Egyre-másra…..
jobbrolbandita 2013.04.25 10:43:36
@ob.szerver: Lehet itt szobatársazni, meg simicskázni, de ezek egyike sem emberölésekben érdekelt, sokszorosan körözött, családját kínzó pszichopata alvilági bűnöző ksibarátom. Azért nehogy egynlőségjelet tegyünk már egy köpedelem, primitiv féreg gengszter és simicska között. Tusom, hogy erre azt válaszolod majd, hogy naná, mert simicska a nagyobb gengszter, de erre a roppant szellemes megjegyzésedre csak annyit reagálnék, hogy a te lányodat vegye el a portik, kerüljön a csládodba vagy legalább költözzön a szomszédodba és utána gondold végig milyen hülyeségeket irogatsz :).
Általában témakörök (korszak, típus, alkalom, stb.) szerinti mappákba szoktam rendezni Ab van Donselaar régi villamosos felvételeit, de a most következő képeket tartalmazó könyvtár neve egyszerűen csak ennyi volt:"szép". Az egyvágányú 8-as villamos az újpesti piac mellől…..