Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bsr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délutáni szabály: ne csókolózz gondolkodás nélkül. Nekem tetszik ez a levélíró lány, most sajnálom, hogy nincs olyan szolgáltatás, hogy képet is küldtök a levélhez. Minden sokkal könnyebb lenne. Sziasztok, Mostanában elég sok szivatós sztori került a napvilágra, úgyhogy…..
Műszaki hibára hivatkozva törölte szerda esti, Párizsból Budapestre tartó járatát a Wizzair. A Párizsban rekedt utasoknak legfeljebb 70 euróig térítették meg szállásdíjukat, ételre-italra pedig négy eurót adtak. Elvileg kártérítést is fizetniük kéne, írja az Index. Ha…..
A Mr. Skin nevű szakportál minden évben lehozza az év legjobb filmes pucérkodásait, azokat a jeleneteket, amikben ismert és ismeretlen színésznők vonaganak egyszál semmiben a kamerák előtt, ha kell, ha nem. Az idei listát Mr. Skin (ez milyen egy fasz név már) tévés jelenetekkel is…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
bsr 2008.06.27 14:04:47
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Egy: A kecskeméti autókereskedő, aki a honlapján felcsendülő, veszettül ismerős harmóniákkal operáló funkynóta szerint minőségben utazik, szponzorként meg egy hazai zenekarban. Kettő: A zenekar veszettül funky énekese, 31 éves, nőtlen, és azért hagyta faképnél bohó ifjú…..