Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zseda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indafotóblog Állati reakciók 2013.05.07 00:00:00
Ha ismeritek azt a mostanában terjedő (mémet) szokást, hogy a reakciónkat nem szöveggel, nem smiley-val, hanem egy mozgó vagy állóképpel fejezzük ki; pont ilyet kezdtem el az Indáról összeszedni, kommentekkel ti is segíthettek. Hajrá! ..
140 karakter sosem elég, hogy rendesen kifejtsem, miért mászom falra (szinte) az összes magyar divatbloggertől. Természetesen senkit nem akarok megbántani és mély tiszteletem mindenkinek, aki 3 sornál többet szokott írni a blogjára kibaszott posztolt editorialok, lookbookok…..
Zseda 2013.02.20 09:44:20
Az előző poszt alá érkezett hozzászólásokból úgy fest, nem érkezhet elég korán az újabb beszámoló Kisklau tollából és fényképezőgépéből. Nem is szaporítom a szót, Klaudia mesél tovább:  Azzal kezdődött, hogy Beni nagyon szeretett volna még Sümegre menni. Tavaly…..
Zseda 2012.08.28 17:17:49
Jól eltűntem, nevezetesen én is nyaraltam. Szokás szerint nem született túl emlékezetes fotó a nyári utazgatás során, de a nyaralás nem is arról szól, hogy az Év Fotóját lőjük a portfóliónkba. A nyaralási fotóimnál arra törekszem, hogy a lehető legjobb minőséget hozzam ki…..