Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cegalapitas

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha céget szeretnénk alapítani, rendelkezésünk áll két lehetőség. Az egyik egy könnyebb, egyszerűbb megoldás, a másik egy nehezebb, időigényesebb megoldás. Kezdjük mondjuk a könnyebbikkel, ami az lenne hogy megbízunk egy cégalapítással foglalkozó irodát, személyt a…..
cegalapitas 2014.01.14 20:05:29
Kedvező áron kínálja cégalapítási szolgáltatásait és Ready Made kész cégeit a Daa Deutschland berlini iroda, melynek árajánlatát ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők. Természetesen ez az iroda végzi a legkedvezőbb feltételekkel a cégalapítást, mivel Ingyenes EU-s…..
A cikk címe már magában elárulja, hogy miről fog szólni ez a cikkem. Sokan gondolkodnak rajta, hogy Romániában alapítsanak céget, ugyan úgy magyarországiak, mint más országbeliek ezért gondoltam leírok önöknek pár hasznos információt a Román cégalapításról. Most megtudhatja…..
Cég alapítása Berlinben             Ebben a cikkemben erről a megbízható német, berlini cégalapítós szolgáltatóról fogok írni önöknek.            Már elég hosszú ideje nem…..
Irodánkat megbízhatja lengyelországi cégalapítással, Eu-s adószámát kiváltjuk, bankszámlát nyitunk KFT-jének, és székhelyszolgáltatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Hívjon a 004-0729667567 telefonszámon, vagy írjon e-mailt: info@eumedjob.eu  A lengyel KFT-t kb…..
Először is szeretném tisztázni azt a dolgot, hogy mit is értünk cégátvétel alatt. Tehát, cégátvételnek számít az, amikor egy cégtulajdonos meg akar szabadulni a cégétől, mert a cégének sok az adósága vagy csak egyszerűen már terhes ez a cég számára és már nem kell neki.…..
A mai világban már rengeteg olyan iroda létezik, amelyik németországi vagy egyéb országbeli cégek megalapítását vállalja. Ilyen irodák vannak Magyarországon és szinte az egész világon is, épp ezért érdemes az iroda megválasztásakor körülnézni és jól választani, hisz…..
Ha esetleg azon gondolkodik hogy venne egy céget akkor itt találhat eladó német GmbH és UG-t. A németországi Rt. azaz részvénytársaság német neve Aktiengesellschaft azaz Ag.  A részvénytársaság és a Kft. között az a különbség, hogy míg az UG és GmbH esetében elég 1…..
Előző cikkeinkben már beszéltünk a közösségi adószámról vagy más néven EU-s számról, ebben a cikkünkben azonban több információt is megtudhatnak róla. Már ezelőtt is említettük, hogy milyen sok idő kell ahhoz, hogy megkapjuk a közösségi adószámunkat, ha érdekli,…..
Németországban van vállalata és szeretne nyitni egy folyószámlát egy másik országban? Ha a válasza igen, akkor most megtudhatja, hogy milyen iratok szükségesek egy ilyen számlanyitáshoz. A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok meg kell legyenek eredeti példányban illetve…..
A németországi cégtulajdonosok mindegyikének szüksége van egy Németország területén létrehozott bankszámlára. A cégünk alapításakor szükség van egy alaptőkére, vagyis inkább egy törtzstőke számráa, amiről már előző cikkünkben is írtunk. Ez a törzstőke 1 és 50 ezer…..
Németországban nem létezik Korlátolt Felelősségű Társaság, azaz KFT, legalábbis ilyen formában. A németországi KFT két részre oszlik, az egyik az UG azaz Unternehmensgesellschaft a másik pedig a Gesellschaft mit beschränkter Haftung, ismertebb nevén…..
Szeretné tudni, hogy mi szükséges egy székhely módosításához? A válaszokat megtudja, ha elolvassa cikkünket.             Ha székhelyet módosítunk, akkor módosítanunk kell az alapító okiratot is ami már cégmódosítást jelent aminek pedig van külön…..
Mindenkinek aki németországban szeretne céget alapítani szüksége van egy székhelyre legalábbis egy székhelyként szolgáló címmel. Erre azért van szükség mert a székhely egy központi elérhetőség ahol mindig el lehet érni a cég egyik képviselőjét, valamint a székhely az…..
Egy cég egyik fontos része a könyvelés, minden Németországban létrehozott cégnek szüksége van egy szakképzett könyvelőre, hogy a cég megfeleljen az előírt szabályoknak. Egy könyvelőnek fontos feladatai vannak egy cég életében. Ezek közé tartozik az európai tranzakciók…..
A mai világban, ha egy céget szeretnénk alapítani már elég ha megbízunk egy ezzel foglalkozó vállalatot, akik mindent elintéznek helyettünk A-tól Z-ig. Ugyanakkor nem kell azt hinni, hogy ilyen könnyű a cégalapítás folyamata. Első sorban szükségünk van egy társasági…..