Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lengyel László

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
Lengyel László 2013.03.06 15:31:57
@Solarina: Nekem évek óta működik a komposztálás az erkélyen, műanyag földeszsákban, kb. 50% földdel keverve. Sok minden megvalósítható panelban is, én pl. fűszerekből önellátó vagyok (pedig elég sokat használok: bazsalikom, kakukkfű, menta, citromfű, babér, petrezselyem, zsálya, oregano, stb.), a nyári szezonban paradicsomból, erőspaprikából is.
Akár tárgyalás nélkül kapcsoltathat le, cenzúrázhat blogokat, netes újságokat, vagy oldalakat a magyar kormány 2013 júliusától. Legalább is a büntető törvénykönyv legújabb módosítása minden olyan tartalom eltüntetésére feljogosítaná a hatóságokat, melyeket -…..
Lengyel László 2012.11.06 16:06:48
Én csak azt nem tudom, ha minden hivatkozás linkelve volt, akkor miért pont a www.kuruc.info az egyetlen, amire nem írt a kedves író hiperhivatkozást? Vagy a cenzúra máris elkezdődött?