Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ésha business angel

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jól működő szex csakra teremtőerőt és egészséges vonzó szexualitást biztosít, ami elengedhetetlen feltétele az életnek kortól nemtől függetlenül, de sorskönyvedet áldozatául eshet, leblokkolódhat...
  Az arcod és a vonásaid mindent elárulnak rólad. Fedezd fel a genetikai kincsesbányád külső és belső tulajdonságaid újszerű megismerése, leleplezése által és fordítsd előnyödre! Kapsz egy térképet magadhoz és másokhoz. Ismered a születésedkor örökölt potenciáljaidat?Kevesen tudják, hogy mekkora…..
Mármint azt, hogy igazán jól érezd magad a bőrődben és a saját életedet élvezd is ? Sokan azt gondolják úgy, hogy a jó körülmények, jobb lehetőségek, kedvezőbb feltételek, ez a jó élet forrása. Ha viszont ezekből valami nem kedvező, akkor gond van, megállt az élet…..
Ajánlott:  Mindazok számára, akik család, egészség, gyermekvállalás és pénzügyeik kihívásait szeretnék jobban megérteni, a kihívásokra érthetőbb magyarázatot találni, a jövőjüket a körülményeiktől egyre inkább akarják függetleníteni, és sorsukat saját maguk szeretnék irányítani. A család a világ…..
ALAKMAZD A KINEZIOLÓGIÁT AZ ÉLETBEN ELÉRHETŐ SIKEREKÉRT!LEGYÉL HATÉKONYABB, EREDMÉNYESEBB!One Brain I-II.Szeptember 22-26. 9.30-18.00 Egy tökéletes módszer, hogy ne legyél kiszolgáltatva a körülötted lévő világból érkezőstressz káros hatásainak.Belegondoltál valójában mi is határozza meg meddig…..
Nehéz lenne egy mini szoknyás vagy fürdőrucis csaj kezéből megvenni a Bibliát, ugyanúgy mint ahogy nem adnánk egy apáca kezébe az ütve-fúrót, hogy egy erőteljes ajánló program keretén belül ugyan adja már el!Egyetértessz vele? Tudtad, hogy ezt tesszük még is nap, mint nap? Ezért nem kapod meg…..
Tudtad, hogy, hogy több szinten is értékesítünk, akarva –akaratlanul? Tudtad, hogy vannak ilyen szintek és nagyon kevesen ismerik valójában hogyan működnek ezek? Mint ahogyan arra is kevesen gondolnak, hogy hány ötlet végzi a kukában, mert nem az ötlet a fontos, hanem hogy bíznak -e benned? Minden…..
Helyezd új alapokra az életed Csak kineziológiát végzetteknek. Csak kineziológiát végzetteknek. (szept. 22-26. Kineziológia One Brian I-II. kepzes indul, hogy a jövőben ne maradj le az ilyen páratlan önsegítő alkalmakról.)  A csakrák olyan energiaközpontok, melyek biológiai, energetikai és…..
A nagy sikerre való tekintettel újra: Sorskönyvterápia I Életpozíciók esélyek.október 31- november 1. 10.00-18.00-ig! Akik itt voltak olyan ügyeken dolgoztak, amiről sejtelmük sem volt,mekkora akadályt hurcoltak eddig saját a boldogulásuk útjában. Enélkül a mélyre ható munka nélkül lehet, hogy csak…..
"A szamurájok útja a Bushidó századokon át meghatározója, a harcosok kódexe volt a japán társadalomban. A Zen tanításai adták alapját. Segítséget kívánt nyújtani a szamuráj mestereknek, hogy megértsék a természetet és elméjüket az univerzumban a közvetlen tapasztaláson keresztül, de ezen túl hasonló…..
SORSKÖNYVTERÁPIA l.   ÉLETPOZÍCIÓK ÉS ESÉLYEK. augusztus 23-24. 9.30-18.00  Jelentkezem, hogy feltárjam és hatástalanítsam az ártó programsorokat, melyek akadályozzák a sikert munkámban, eredményességemben és kapcsolataim alakításában egyaránt.Részletek…..
Kineziológia Vállalkozóknak is! IDŐPONTVÁLTOZÁS! Magnet Ház: 2013 09. 22-26 Tudtad hogy orvosok és pszichológusok , neurobiológus kutatók már rég bebizonyították,hogy a stressz nem pusztán kellemetlen, hanem ha kezeletlen marad, annak súlyos következményei vannak? Nem csak a magánéleted, hanem a…..
Érdekel a stressz és az agyműködés, munkabíróképesség kapcsolata, valamint érdekelnek a kezelésére szolgáló, önállóan is alkalmazható kineziológia módszerek.Többet szeretnék tudni róla, mielőtt,  kipróbálom!Kérem a villám…..
Az Élet értem van, avagy Hogyan építsük fel és tegyük virágzóbbá az életünket? workshop 2013. nov.13.  9.30 - 16.30  Magnet központ."Életépítő kérdések" ® technika. Mindenki a saját világában egy maga alkotta univerzumban él, amire hatással vannak a világgazdaság eseményei és mások. Ha az…..
Pénz, pénz, pénz... Ki ne szeretne belőle többet? Mindenki vágyik rá, van aki a megszállottja, van aki fél tőle, van aki szereti, van aki elutasítja . DE! Mindenki használja. Megfelelő mennyiségű pénz nélkülözhetetlen ahhoz, hogy örömteli boldog életetünk legyen.…..