Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mennyivagymaradni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajcsatok Kemények és Merészek 2012.07.17 09:26:00
Ők huszonhatan küzdenek az újabb magyar vízilabdás éremért. Már csak tíz nap van hátra a londoni olimpiáig, vízilabdázóink pedig sorozatszám játsszák a felkészülési meccseket, a fiúk a Vodafone Kupán, míg a lányok szintén a Margitszigeten. Sorozatunkban őket hozzuk kicsit…..
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
mennyivagymaradni 2012.07.18 09:10:20
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Én ezért mondom mindig, hogy a fogvatartottak jogait kellene csökkenteni.
Igenis lehessen őket dolgoztatni, akár nehéz fizikai munkában.

El kellene érni, hogy ne kerüljenek pénzbe! Sőt! Akár még pénzt is hozzanak az országnak.

Tudom, hogy EU jogok tömkelegét sérti, de ebben a dologban EU irányok ellen vagyok én is. Ezzel kapcsolatban szívesen látnám, ha valaki veri az asztalt.
Egy forradalmár a szabadságban sem pihen. Vagy klónozták, mert tegnap megint ő folyt minden csapból. Esetleg még az lehet, hogy a nyugágyban pihegve az egyik kezével tartja a telefont, konzultál és interjút ad egyszerre, a másikkal meg leveri az Alkotmánybíróság lázadását, mert…..
Orbán Viktor 2007-ben, amikor az Alkotmánybíróság zöld utat adott a Fidesz három kérdéses népszavazási kezdeményezésnek, a következőket mondta: Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar…..
HamPLÓ 1 villamos, 2 kép, 36 év 2012.07.16 01:30:00
Bár már több száz "régen-most" képpárt készítettem életemben, gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy az ember ugyanazt a járművet le tudja fotózni ugyanott évtizedekkel később. Tegnap mégis ez történt! A BKV vasárnapi, egész napos UV túráján ugyanis…..
Tegnap a Videoton-Debrecen labdarúgó Szuperkupa mérkőzésen egy érdekes dologra lettem figyelmes, le is fényképeztem (tévéképernyőről, mobiltelefonnal, elnézést a minőségért). Figyeljétek a hirdetőtáblákat, milyen szépen megfér egymás mellett a Strabag és a…..
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
mennyivagymaradni 2012.07.18 08:47:03
Proszektúra Két hét alatt rend 2012.07.16 11:26:00
Ahogy szokták mondani, alaposan "elhíresült" Pintérnek az a kijelentése, miszerint két hét alatt rendet teszünk.  Azóta is sokan fikázták őt e miatt, különösen szoci szimpatizáns és jobbikos kommentelő háziasszonyok kedvence lett ennek gunyoros idézgetése, egy-egy, ebédfőzés…..