Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manifesztum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál…..
Tudom, elegetek van. Jobb kicsit kiengedni, jól berúgni, nem gondolni, nem figyelni, aztán kijön, ahogy kijön, egy az egyben, sugárban a boroskóla, a pincepörkölt, székelyhimnusz. De higgyétek el, nem éri meg. És nem csak a rohadt másnap miatt nem. Mert persze a pincegrádicson saját…..
Egy forradalmár a szabadságban sem pihen. Vagy klónozták, mert tegnap megint ő folyt minden csapból. Esetleg még az lehet, hogy a nyugágyban pihegve az egyik kezével tartja a telefont, konzultál és interjút ad egyszerre, a másikkal meg leveri az Alkotmánybíróság lázadását, mert…..