Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capitis dolor

17 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Degublog Reggeli életképek 2010.01.12 09:02:00
Mivel a srácoknak (mind a két degu pöcsös) elromlott az ébresztőórájuk,így rajtakaptam őket a reggeli szundikáláson. Gondoltam gyorsan megörökítem,aztán a világ elé tárom! :)Itt egymás mellett püffednek a függőágyban:Ezen pedig Kicsi alvástól begyógyult képe…..
Degublog Bemutatkozás 2010.01.11 22:02:00
Egy hirtelen jött ötlet után elindult a szoba 5. és 6. lakójának életét bemutató kis förmedvényünk... Szóval most jöjjenek a főszereplők,akiknek érkezésükkor nem sikerült normális nevet adnunk,így mivel az egyikük kisebb volt,mint a másik megkapták a Kicsi és Nagy…..
Kóma - Ébredés 2009.11.18 14:56:00
Rengeteg idő telt el az óta hogy utoljára poszt került a blogra még is sokan nézitek.Ez örvendetes.És Köszönjük szépen,hogy vannak ilyen kitartó "italozóink". Új barátainkat is köszönthetjük lassan,a BOKOR Utca ivóit. Reményeink szerint velük sikerül feldobni a…..
Capitis dolor 2009.11.22 21:42:59
Igazából nem szoktunk számítógépes játékokkal foglalkozni, amikor komoly témákról van szó, mint például az ivás, de mivel én is hódoltam ennek a játéknak egy ideig, így úgy gondoltam megosztom veletek is. Szóval jöjjön egy World of Warcraft alapú game, és persze…..
Mivel sajátmagunkból kiindulva, Ti kedves látogatóink sem lehettek nagy konyhaművészek, így arra gondoltam megosztom veletek egy bárki által könnyen elkészíthető sütemény receptjét.Nem igényel nagy szaktudást,csak hozzátok a megszokott alkoholkedvelő formátokat,és máris…..
Lassan itt a szeretet ünnepe,aminek mindannyian örülünk,hiszen a család és a barátok után az ivást szeretjük a legjobban. Az oldalon már találhattok jobbnál jobb forralt bor recepteket a hideg téli  estékre, vagy épp ajándékötletül egy párféle piáról egy kis leírást,…..
Itt van nekünk ez a 43 milliárdos csoda, a kőrőshegyi völgyhíd. Seggünk kilóg a gatyánkból, de ilyenre futja - gondolhatnánk, némi joggal. Persze azt is mondhatjuk, hogy amikor megtervezték, kitalálták, akkor még a Pannon Puma szökdécselt erőtől duzzadva a Kárpát-medencében…..
Villámposzt - Macho tequila 2008.11.07 23:57:00
Ebben a késői időpontban gondoltam megosztok veletek egy általam is frissen szerzett ivási módszert! Előzmény: buli a koleszban... Az eredmény: Macho tequilaHozzávalók: tequila,só,citromAz újítás:1.Só az orron keresztül felszív2.Tequila hátracsap3.Citrom szembe…..
Nemtudom hogy vagytok vele,de én már többször éreztem egy-egy húzós este után másnap felébredve,hogy még mindig részeg vagyok.Ez valószínűleg az elszopogatott szesz nem kis mennyisége miatt volt,és most bizonyítékot is találtam rá.Jegyezzétek meg (elég addig,amíg megvannak az…..
E L B O R U L T A M! Itt az ivós videók új generációja, nem is tudom, hogy lehet, hogy nem nekem jutott eszembe szóval jöjjön CHARLIE THE UNICORN     Minden alkalommal amikor valamelyik szarvas szamár kiejti hogy CSÁRLIIII akkor igyatok egy felest. Kezdők ihatnak feles sört,…..
DrinKING Games #26 2008.02.24 23:44:00
Rapid sörözés (Century Club) Ez egy egyszerű,mégis nagyszerű játék,a legjobb választások egyike.Nagyon részeg leszel nagyon rövid idő alatt ha,ezt a játékot játszátok.A szükséges kellékek:emberek,sok sör,és egy kiválasztott időmérő. 100 percen keresztül minden percben…..
Reghét... 2008.02.09 14:59:00
"Hej élet,mérnök élet,ez aztán az élet..."Ismételten elnézést kell hogy kérjek a magam és társaim nevében is az oldal időleges leállásáért.De valamikor tesztelnünk is kell a kapott ötleteket,nehogy az "Ugat a kutya,de nem harap." közmondást próbálja valaki…..
DrinKING Games #25 2008.01.28 11:02:00
Csillagkapu Mint azt már korábban említettem,az őszi félévben sikerült 4 évadnyi Csillagkaput megnéznem a tanulás helyett mellett,közben pedig szorgalmasan figyeltem a sűrűn visszatérő elemeket a sorozatban...Jöjjön most egy saját készítésű drinking game,semmi másra nincs…..
DrinKING Games #24 2008.01.24 17:21:00
Kockajátékok IV.Itt van még két gyöngyszem a Nagy-Játékkönyből,az elsőt magam is sokat játszottam,igen jó pillanatokat tud szerezni,próbáljátok ki mindenképp! Kocka-Bas2 kockával dobsz, és úgy nézed meg, hogy nem mutatod meg az utánad következőnek. Az értéket úgy…..
Általában mindannyian tisztában vagyunk vele,mennyit is bírunk inni.Viszont ez a határ gyakran el tud mosódni,ha igazán belelendülünk a szürcsölgetésbe.Ha pedig átesünk a ló túloldalára,akkor igencsak érdekes – legtöbbször megmagyarázhatatlan - eseménysorozat veszi…..
Mindenek elött Boldog Újévet minden kedves látogatónak!! És ha már mindenki kirakta a maga arcát,,hát én sem maradok,ki.Ígérem még Ma este készül egy normális/azaz amin a póló van rajtam/,de perpill ez van :) Back to the Pre-Szilveszter: Terveztünk,Főztünk,Ittunk,Buliztunk és…..
Előszilveszter utóhatásai #2 2007.12.30 20:01:00
Hát igen,azthiszem sikeresen leteszteltük magunkat szilveszterre...De megnyugtatok mindenkit,jobban bírjuk a szeszt,mint 4 éve.Karácsony óta erre a kis eseményre vártunk,megjegyzem nem hiába. Eleinte kevesen voltunk,nemigazán akart haladni a társaság,de amint alárottyantottunk a…..
Ünnepi hangulat #2 2007.12.29 12:09:00
Közeleg az újév, mindenki megrohamozza a boltokat és telepakolja a kosarát virslivel és a jellemzően szilveszteri itallal, a pezsgővel. Halkan megjegyezném, hogy mi, magyarok az egész éves pezsgőmennyiség felét decemberben gurítjuk le a torkunkon… De mint minden alkoholt, a…..
Előszilveszter 2007.12.28 17:02:55
Ugye holnap tartunk a népnek előszilveszteri partit, amely méltó lesz az oldal híréhez, csinálunk majd sok fotót, meg ilyeneket szóval ti is látni fogjátok majd milyen jó az élet hulla részegen. Mivel a holnapi bulin nem csak rapidrészeg teszt alanyok vesznek részt ezért Capitis irt…..
Ünnepi hangulat 2007.12.21 01:57:00
Karácsonyi koktélok Télen mind a forró italok, mind a kellemesen lehűtött tömények melegítő hatással bírnak. A forralt bort nem kell bemutatni, a rumos tea is igen elterjedt, de ha valaki különleges koktélokkal kívánja megörvendeztetni vendégeit vagy családtagjait, az alábbi…..
DrinKING Games #23 2007.12.18 20:48:00
Egy kicsi öröm az ürömben... Hát mostanság csúnya időket élnek az egyetemisták,van aki már a héten vizsgázik,van aki még az utolsó mentőköteleket próbálja megragadni - köztük énis.Egy kegyetlen kéthetes időszak végefelé járva elgondolkodtam a megfelelő…..
How to be rapidrészeg #10 2007.11.22 04:27:00
Öt mód arra,hogyan érezd jól magad egy ezresből,vagy akár kevesebbőlNo.5 : Gyógyszeres kezelésAltatók,allergiagyógyszerek...Ha az van rájuk írva,hogy "ne fogyasszon alkoholt a gyógszer szedése alatt" vagy "ne vezessen autót,a gyógyszer hatása alatt",akkor jók…..