Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pit001

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fásy Birodalom visszavág! A mulatós műfaj kopaszodó királya durva gyomrost vitt be a napokban a hazai médiaiparnak: a Nóta tévén indította újra az ATV-ről száműzött könnyűzenei celebgyárát, a Fásy Szupersztár Tehetségkutatót. A hétfőn és szerdán este 8-kor…..
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
  Alapítottam egy kft.-t. Életem első saját cége. Próbáltam mindent a legjobb tudásom és vállalkozó ismerőseim tapasztalata szerint tenni. Találtam profi könyvelőt, ügyvédet, és amennyire tudtam, szépen átrágtam magam az értelmetlen szövegeken és számokon. Majd békésen…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a felsőoktatással kapcsolatban kifejtette: az nem megy, hogy „állami pénzen drága képzésben részesülnek fiatalok, majd utána - érthetően egyébként, a nehéz helyzet miatt - fogják a batyujukat, és ezzel…..
Eddig is tisztában voltam azzal, hogy kis hazánk kultúrkörében a fejekben (tisztelet a kivételnek) az egészség definíciója kicsit sántikál. Most már legalább törvényi szinten is papírunk van róla. Az egészség ugyanis nem egyenlő azzal az állapottal, hogy valaki nem beteg, nem…..
Hónapok óta olvasgatom a József és testvérei című könyvet Thomas Manntól. Mindig csak egy pár oldalt olvasok el belőle, annyit, amennyi reggel vagy este egy 6-8 állomásos metró úton belefér. Szerencsére a könyv rövid részekre osztott, így általában pont be tudom fejezni…..
magyar világos sör A KK folytatja az elmúlt napokban is meglovagolt házisörös hullám feldolgozását, ezúttal egy jóval markánsabb, némi butanapisajtós retorikával élve ún. megosztó sört választva bemutatónk tárgyául. Ez a sör pedig az orgoványi AKPEDO Kft.…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Tiszteletem! Egy héttel ezelőtt édesapám rosszul lépett le a villamosról, gyakorlatilag leesett és elveszítette az eszméletét. 70 éves, de nagyon aktív életet él, makk egészséges,jön-megy minden nap, épp tőlünk indult hazafelé unokavizitből. Hiába ajánlgattuk, hogy a férjem…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
Köszi BPig!..
pit001 2010.10.07 20:00:48
Subba Facebook: Nők 2010.09.23 11:51:00
Ugye nem kell hozzátenni, hogy az összes kommentelő nő? Csajok...!..
pit001 2010.09.25 06:45:12
Subba Gigolo 2010.09.23 14:31:00
A férfi, akinek a neve hallatán az emberek többségének nem pont ő jut eszébe, super zenés kisfilmmel promótálja magát.  ..
Sokszor használjuk itt a blogon a "nagybácsihumor" kifejezést, de elképzelhető, hogy van, aki nincs pontosan tisztában a jelentésével. Az ő kedvükért posztolom be ezt a pompás illusztrációt. Hülyén érzem magam, hogy papagájként kell ismételgetnem, de ezúton…..
pit001 2010.05.11 11:35:09
@Mikor rendezi a Fidesz milliárdos tartozásait?:
Ez így nyelvtanilag egy nagy kampó.
A neved alapján pedig egyértelműen barom vagy.
Tegnap hajnalban Fót mellett okozott balesetet a szinész-műsorvezető, aki a másik kocsi utasaitól csak egy cigit kért ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy nem történt e bajuk. Te Buci, tudom, hogy drága, de nem kéne visszaállni megint a kólára? A videót köszönjük SoDInak, a…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
pit001 2010.04.23 16:47:01
@naat2:
Te miért nem mész el egy reaktor közelébe dolgozni ? Téged fűtőanyagnak kellene használni annyi eszed van.
pit001 2010.04.23 17:03:35
@zero:
Na látod. Ebből is látszik hogy többen vannak azok akik nem akarnak golyót. Felvétel mindig van és nem csak ide. A HSZT-ban meg megnézheted mennyi lóvérét lövetheted szét magad....
pit001 2010.04.23 17:05:34
@venszivar:
Legutóbb egy "mezei" rendőrt lőttek mellkason nincs még egy éve haver. Mindezt úgy hogy felfogni nem volt ideje hogy meghaljon. Folytassam te szerencsétlen. Pedig csak egy családi viszályhoz ment ki. Nézz után mielőtt hülyeségeket írsz.
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
pit001 2010.01.21 09:19:56