Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avidan

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis!     Olvastam az előjegyzett időponttal kapcsolatos bejegyzést, erre orvosként szeretnék válaszolni:   Én gyakran dolgozom szakrendelőben, ahol a helyzet a következő: reggel nyolc órától délután háromig kilenc percenként FOLYAMATOSAN  vannak előjegyezve…..
Tisztelt Praxis blog! A Kecskeméti Szülészet volt „betegeként” írom ezt a néhány sort. Várandósságom előtt nagyon sok rosszat hallottam a kórházról – ahogy az összes többiről is. Így be kell vallanom, kicsit félve – a kismamák minden szorongásával,…..
A fiamnak úgy 4 éves kora óta vannak problémái a fülével, évi 2-3 alkalommal tiszteletünket tesszük a kerületi SZTK fül-orr-gége osztályán.  Az évek során már megtanultuk, hogy a fájdalomcsillapításon kívül mást nem teszünk vele amíg szakorvos nem látta. Volt már…..
avidan 2012.07.16 15:31:13
@LenaLondon: Szoktam. Három gyerek életét szervezem, nem vagyok tökéletes. De vigasztaljon a tudat, hogy megfizettük ennek az árát, hiszen a gyereknek fájt a füle, sorban álltunk, stb.

A többi szülő és gyerek se tűnt jókedvű luxusbetegnek. Akinél nem volt akkora gáz, az sarkon fordult.
avidan 2012.07.16 15:38:57
@Dr.laikus PhD: Megnéztem a Bethesdát és ott is ugyanerre a beosztási rendre utalnak vissza.
avidan 2012.07.16 18:35:21
@LenaLondon: Maradjunk annyiban, hogy mindenkor jobban fáj nekem a saját gyerekem fájdalma, mint neked.

@Dwokfur: :)

@zsázsika: köszi:)

@Sólyomszem: A Heim Pálban a sebészet ilyen. Zsúfolt régi kórtermek, folyosó végén egy darab wc. Műtött gyereknek se túl jó ott lenni.