Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canári47

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarok egy főre vetítve tizenhatezer forintot perkálnak a jobb ellátás reményében az orvosoknak. Tisztelt Praxis!   Lenne egy egyszerű kérdésem az itt hozzászólóktól,mert most jómagam lennék kíváncsi a válaszukra.Itt megjegyzem,hogy nagyon ritkán szoktam hozzászólást…..
Canári47 2014.10.02 09:53:57
@mig54: Mi akar ez lenni ??? >>>...melesleg ... meg "külföldiül"...matekozás/v.valami matyukázás akart-e lenni meg,h.ollozta-e vagy agy-bajos-e ...vagy inkább az utobbi lenne ... csodálatos a kifejezés-mód v. valami mondaní való akart ez lenní mert mint utobbi ... nem lehet érteni mire utal,talán "külföldiül" akar magyarázkodní,v.nem lenne igaz a hála pénzhez való jogosultság (???)ami tátongó zsebekbe való csusztatásra vár (a hazai orvosi ellátásban)ami "külföldiában" ismeretlen fogalom !!! Továbbá ... lehetne értelmesebben is fogalmazni(hiszen otthon vagy - magyarok között)... ha már továbbra is itt fog ücsörögni !!!
Canári47 2014.10.05 11:02:39
@mig54: ... számitottam rá,félnótás vélemény !!!Még sokat kell tanulnod,h.legalább annyit tudjál mint amennyit mások felejtenek !!!Továbbá ne eröltesed magad mert senki nem érti mit dünnyögsz,a zsargon beszédet nem értem !!!
Canári47 2014.12.13 10:37:01
@mig54: Te már beteg is vagy,vagy csak olyan fél-nótás fogyatékos,nincs kivel szorakozz/huzaskodj ??? Talán még anyád se vólt...ki jobb belátásra intett volna !!!Nem itt a hejed !!!
Napolit Könnyű kritika 2014.03.04 22:21:08
Lehet kevesellni miniszterelnökünk és külügyminiszterünk jelképes kijelentéseit, de nem tehetünk többet. Kevés az aktív szereplő az ukrán helyzetben, aki tud és akar is érdemben reagálni.   Kép: Kyiv Post  Tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon választások előtt…..
Nemrég volt érettségi találkozónk, nem árulom el hányadik, csak annyit, hogy lassan itt az ideje a húszévesnek. Döbbenet volt visszamenni az iskolába és azt látni, hogy az elmúlt két évtized alatt nem változott semmi. Ugyanazok a székek, asztalok, mosdók, mint a mi időnkben.…..
Canári47 2012.07.16 11:27:21
@Balangó: Ennél nagyobb hüjeséget már nem is lehet kitalálni egy ilyen iskoláról ... úgy mondván ... "állmodik a nyomor" mert "Iszonyúan" irigyli a valóságot !!!
Canári47 2012.07.16 11:50:19
@Balangó: Hagyomány szerü a mások munkájára való kaccsingatás és ezek erdményeit utálni mi-közben méltatni is probálkozik az irigykedö ember !!! Ki kell menni az útcára a követelése-el mint egy kis magán harcos és csodálni azt amiben él az ember !!!