Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Commander Taapos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy kedvencem a 'zöldtöltis palacsi', mert egyszerűsége ellenére - és itt a hozzávalókra gondolok elsősorban -, rendkívül ízletes és mutatós fogás. A palacsintasütés kiváló stresszoldó, relaxációs tevékenység: állunk a tűzhely mellett, testünk lassan felmelegszik,…..
Az idei tél is próbára tette a japán közlekedési rendszert, hatalmas havazások, 5 méternyi hó akadályozza a közlekedést az északi régiókban. Még a shinkansen is kisiklott, igen érdekes műszaki körülmények között. Japán főszigetének, Honshu-nak az északnyugati részét…..
Commander Taapos 2013.03.04 13:20:41
@görbén felfele néző:
FYI: Hepburn átirat
Megint 4 év Leltár 2013.01.28 10:25:01
Háát... a múlt hét nem volt valami hiperizgalmas. Sőt, még csak rendesen izgalmas sem volt. Leltáraztunk. Az nagyon érdekes munka. Az a helyzet, hogy ennél többet nem is nagyon lehet írni a múlt hétről. Várom már, hogy jobb idő legyen, ne ez a szmogos szar, és akkor ki lehetne…..
Az elmúlt hetekben lekötött a biztonságtechnikai felújítás, úgyhogy azon kívül leginkább aludni volt energiám esténként. Na ennyit arról, miért is voltak a nagy szünetek. A remek pekingi szmog az ígéreteknek megfelelően megszűnt, a hét közepére ígért szél valóban…..
Commander Taapos 2013.01.21 13:24:56
Végre én is megtapasztalhatom, hogy milyen egy rendes monszun. Most már este 22:25 van és még mindig esik. ..
Megint 4 év Az ismeretlen ismerős 2012.07.16 07:20:00
A megérkezésem utáni napokban sokat és hosszan sétálgattam a környéken. Persze tudtam én előre, hogy rengeteg dolog változott azóta, hogy négy évvel ezelőtt hazamentem. Mégis furcsa érzés volt azokon a helyeken járni, ahol régen oly sokszor. Bár az utcák most is úgy…..