Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tipós (törölt)

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Tipós (törölt) 2013.07.25 14:45:13
@Valenciafan: Hello
Hajdú- bihari létedre, hogy tudsz ilyen hangnemben írni a Lokiról. "Mehetnek haza disznót terelni, mákos döntetlen". Melyik csapat egyenlített a 93. percben?, ki lőtt még 2 kapufát, kijátszott közel félórát emberhátrányban? A norvég edző is elismerte, hogy "mákjuk" volt! Az, hogy Pölöskey meg Bernáth nem játszik az nem hátrány, nem alapemberek. Bernáth már csak akkor kap szerepet, ha senkit nem tudnak jobb hátvédként bevetni, Pölöt meg inkább hagyjuk, jobb lett volna marad a Ferencvárosban. Bódi hiányozhat, mert el van tiltva, de tudjuk pótolni, a legnagyobb gond a védelem tengelyében lehet,mert Morozov beteg nem tudja vállalni a játékot, Mészárost meg nem tudom be lehet-e már rakni egy teljes mérkőzésre derék fájdalmai után? Egyetlen magyar csapatként a Loki fog továbbjutni!!!
Tipós (törölt) 2013.07.25 15:05:14
@Valenciafan: Hello
Valamennyire azért ismerlek, valahol a bihari részen laksz meg a fagyinak szurkolsz, ennyi elég is :)
Az én szavaimat sem kell komolyan venni belőlem is csak az irónia szól :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "a fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen" (Special One)..
Tipós (törölt) 2013.07.10 08:37:21
@Rumpelstilsk: Hali

Látom a Tosu ellen is X-elt, kétszer egymásután csak nem fog, én bepróbálom a H-t,meg hozzárakom az U20 Francia mind2 gólt!
Tipós (törölt) 2013.07.10 09:21:00
@Peesteekee: Hello
Ja, úgy látom 2007-ben nyert hazai pályán utoljára az Ardija a Nagoya ellen, de most csak lehozza.
Nem vagyok képben a Japán bajnokságban, bár gondolom más is így van ezzel :)
Tipós (törölt) 2013.07.10 14:15:35
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Tipós (törölt) 2013.06.26 12:23:11
@Special One: Hello

Nekem van.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
Tipós (törölt) 2013.06.22 09:26:05
@TippmixLaSzló: Hello
Ok a Brazilok az esélyesebbek meg az x is jó már nekik a csoport győzelemhez,csak aránytalanul magasnak tartom az Olasz V tippet.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Tipós (törölt) 2013.06.05 16:22:25
@ibracadabra09:

Köszi!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is ... "  (Pannonymous)..
Tipós (törölt) 2013.06.02 10:42:28
@akosh79: Szia

Köszi, mit követtek el?
Tipós (törölt) 2013.06.02 10:47:58
@chelseafc4ever: @akosh79:

Köszi mindkettőtöknek, akkor itt még van egy kis matekóra :)
Tipós (törölt) 2013.06.02 11:08:53
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
Tipós (törölt) 2013.05.26 10:38:48
@madridfan17: Hali
Lehet győri vagy, lehet a Loki ritka gyengén játszik, bár az utóbbi 4 meccsen szerzet 10 pont szerintem nem olyan rossz, lehet 100 000 néző lesz a fradi utolsó meccsén a kaposvár ellen, sok minden lehet, de van egy biztos: a Fradi már nem érhet oda a dobogóra, ha nem hiszed olvasd el a verseny kiírást!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Tipós (törölt) 2013.05.20 21:50:38
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A barátságban tartogass helyet a duzzogásnak, a duzzogásban tartogass helyet a kibékülésnek" (sebig)..
Tipós (törölt) 2013.05.19 12:22:16
@sebig:

Szia

Nem az egymás elleni eredmény dönt az Angoloknál, de fentebb leírtam!
Tipós (törölt) 2013.05.19 12:35:18
@Scraby RM:

De, én HD-be bepróbálom a Portot!
Tipós (törölt) 2013.05.19 13:03:11
@sebig: Szia

Azonos pontszám esetén az angol bajnokságban a gólkülönbség dönt, ha ez egyforma akkor a több rúgott gól. Na most itt fent állhat a Chelsea és az Arsenal esetében, ha az eredmények úgy alakulnak, hogy egyforma minden! Akkor lesz egy mindent eldöntő meccs semleges pályán, de ehhez az eredményeknek is úgy kell alakulniuk.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Tipós (törölt) 2013.05.06 14:30:16
@SunsetBoy: Szia

Ez igaz és a 3. harmadban volt 93 ill 113 perc bünti.
Ebben a harmadban vert négyet az Ottawa!!
Ez a kosár,egyetlen sportág,amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell,vért izzadni,izgulni,vérnyomás közben 200 és még az se mindig elég hogy nyerjél. (Derbi)..
Tipós (törölt) 2013.05.02 12:34:18
@MKrisz12:

Nem törölhetik az biztos!!!!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Tipós (törölt) 2013.04.25 14:24:21
@SunsetBoy: Szia
Erről mi a véleményed?
St. Louis H, még negyedikek is lehetnek, ami pályaelőny!
Detroit H, tartani kell a 8. helyet
Boston H, még megy a harc a divisio első helyéért.
Köszi
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Tipós (törölt) 2013.03.27 08:57:23
Sziasztok!

Sokat gondolkoztam a tegnapi válogatott meccs alatt meg utána is, és még ma reggel sem ment ki a fejemből. Megyünk Isztambulba, ahol csak a győzelem a megfelelő eredmény számunkra, hangoztatjuk is, hogy a románok elleni pont/ok/ vesztés miatt bravúr kell! Erre kiállunk 4 hátvéddal 2 szűrővel, ha még hozzáveszem a kapust Gabit, akkor gyakorlatilag 7 ember csak azzal foglalkozik, hogy nehogy gólt kapjunk, egy olyan meccsen, ahol nyernünk kell és meg is van rá minden esélyünk, mert ez a török válogatott az utóbbi idők leggyengébb török csapata. Ha meg kérdezném a blogozókat szerintem 3 játékosnál többet senki sem tudna felsorolni ebből a török csapatból. Aztán hátrányba kell kerülnünk, hogy bejöjjön még egy csatár a Szalai mellé, aki addig egyedül küzdött a török védőkkel a legközelebbi magyar játékos úgy 40 méterre volt tőle. Bejön a Böde, mindjárt van valaki a Szalai mellett nem csak 40 méterre, alakítjuk ki a helyzeteket és egyenlítünk. Meg lehetne nyerni a mérkőzést, mert látszik a törökökön, hogy megzavarodtak, be lehetne vinni a végső ütést, de nem!!! Csatár le, Elek be, csak gólt ne kapjunk, szánalmas! Komolyan mondom, van 3 olyan kreatív középpályásunk, mint a Dzsudzsák, Hajnal, Koman, nem csak a „zöld újságból” ismerem a focit és tudom, hogy 3-4 csapatnál nincs több Európában, akiknek ilyen játékosaik vannak a középpályán, lehet most sokan mosolyotok, de ez így van, erre beállunk bekelni, nem engedjük ezeket a klasszis focistákat focizni. Azt hiszem 1986-ban volt utoljára ilyen jó csapatunk, simán ott lenne a helyünk a VB-n. Azt hiszem nálunk a labdarúgásban az alapokkal van a baj, főleg az edző képzéssel, leviszi az apuka a kis srácot edzésre, ügyes csinálja a cseleket, élvezi a játékot, egyszer ront, az edző lebassza, már fél, nem meri ugyanazt megcsinálni, pedig megtudja. Nyugaton ilyenkor biztatnak, dicsérnek, és akkor a játékosok önbizalma, már gyermekkorban, hogy meg sem fordul a fejében, hogy ronthat, de ha nem sikerül neki a passz 10-ből 6 szor, akkor ugyanolyan önbizalommal rúgja oda 11 –edik alkalomnál is. Láttátok a Török játékosok arcát az eladott labdák után, semmi para, majd a következő jó lesz. Nálunk meg tiszta pánik mindenki arcán, csak nehogy rontsak! Itt van a baj, még mindig ott tartunk,hogy a játékos kijáróban elvesztjük a mérkőzést, remélem Bukarestig rájön Egervári, hogy engedni kell ezeket a srácokat játszani, mert tudnak!!!
Tipós (törölt) 2013.03.27 12:04:06
@andros: Szia!
Kiírtam magamból amit gondoltam a tegnapi meccsről, olyan sok reakciót nem vártam, mert, egyszer ritkán írok, másodszor meg ez egy tippelgetős oldal, ahol az a lényeg, hogy jöjjön a szelod, tökmindegy hogyan! Én a sportot főleg a focit jobban szeretem, mint a sportfogadást! Ez nem azt jelenti, hogy nem szoktam mixelni, egyébként nem is lennék a blogon, hanem azt, hogy én a sportot szerettem meg annak idején és utána jött a sportfogadás. Foci nélkül nem tudom magam elképzelni, de mix nélkül igen. Sokan vannak akiknél nem ez a sorrend, de ezért nem lehet elítélni senkit, mert a tippekről szól ez a blog! Mondjuk arra fogadni mertem volna, hogy te reagálsz soraimra, bár csak utólag olvastam el az éjszakai beírásodat, tényleg vannak hasonló gondolataink, ha én leszek a szöv. kap. felkérlek segítőmnek, kivisszük a csapatot a VB-re és ha már ott vagyunk a legjobb 8-ig meg sem állunk :), de csak támadó foci!!!!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Tipós (törölt) 2013.03.21 16:39:17
Sziasztok!
@HAKALA:
Tegnap ebben a kétféle felállásban edzettek:
Cesar-
Alves,Thiago Silva,David Luiz,Fellipe Luis
Fernando, Luis Gustavo,Oscar, Fred
Hulk, Neymar
a másik:
César
Luiz, Dante,Thiago Silva
Alves,Fernando,Hernanes,Kalá,Marcelo
Neymar, Diego Costa
Brazil újságírók szerint valszeg az első felállás lesz a kezdő.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Tipós (törölt) 2013.03.04 15:07:02
Sziasztok!
@Walter Sobchek: szia
Egy kérdésem lenne hozzád, ami a következő:
15 *(0-26,5) Panathinaikosz - Drama V 1,75
Látom nem egy csúcs csapat ez a Drama a görög kosárlabdázásba, de azért nem sokszor kap ki 27 góllal. Ráadásul a Panának volt egy komoly Euroliga meccsen az Efes ellen 3 napja!
Hogy mondjak is valami tippet, szerintem ma a Szeged póló csapata nyerhet a 3 kulcs játékosát is nélkülöző Vasas ellen. Nagy Viktor a kapuban és Hárai center játékának hiánya már komoly hátrány. Mondjuk egy másik szelon lehet védeni D-vel jó oddsért.
Tipós (törölt) 2013.03.04 15:27:02
@BOUNTYHUNTER:
Igen,akkor meg főleg jó lehet a V!
Tipós (törölt) 2013.03.04 15:52:57
@Special One: @Walter Sobchek:
Köszönöm!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Tipós (törölt) 2013.02.27 18:04:34
@Afterforever301: Szia
Grat, hogy együtt a család!
Egy dolgot nem értek az pedig a Finn SM liga.
Jokerit már játszott 56 meccset és a hátralevő meccsei:
02.03 Assat- Jokerit
05.03 Jokerit- Lukko
09.03 JYP- Jokerit
12. 03.Jokerit- Hameenlinna
ez még négy meccs, nekem így 60 meccsre jön ki az alapszakasz
Mit tudok rosszul, mert te 58 meccset mondasz az alapszakaszra?
Köszi a választ.
Tipós (törölt) 2013.02.27 19:10:19
@Afterforever301:
Igen, lesz itt még egy kis matek óra :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
Tipós (törölt) 2013.02.26 15:40:47
Tipós (törölt) 2013.02.26 15:54:49
Tipós (törölt) 2013.02.26 16:08:48
@Afterforever301: Szia
Svájciaknál a Biel vagy a Kloten győzelmére van nagyobb esély, mivel ott is az utolsó forduló, és ennek a két csapatnak van még esélye 8-ba kerülni,
Köszi
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Tipós (törölt) 2013.02.20 07:50:52
Tipós (törölt) 2013.02.20 08:16:01
@Afterforever301:
Áh, azon én már túl vagyok, hogy tépjem a hajam, meg van bőven :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Tipós (törölt) 2013.02.19 13:55:21
@Walter Sobchek: Szia
Egyet értek mindkét BL tippeddel!
Annyi a változtatásom, hogy az Arsenal meccsre a mindkét csapat lő gólt opció a számomra a nyerő, a másik marad 0:1 Malaga V
Tipós (törölt) 2013.02.19 14:08:37
@zola32: Szia
Majd meglátjuk, nem kapott ki ez a Malaga a Zenittől meg a Milantól sem idegenben :)
Tipós (törölt) 2013.02.19 14:21:47
@Walter Sobchek:
Köszi, még nem játszottam meg, most indulok :)
@zola32:
cccccc :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Tipós (törölt) 2013.02.10 12:39:39
Sziasztok!
@Walter Sobchek:
Egy gondolat erejéig a a Lett, Francia, Kazah, Brit csoportnál. Ha ma nyernek a francok és a kazakok is, akkor lesz 3db 6 pontos csapat, eddig stimmt. Körbeverték egymást, ez is stimmt, jön a gólkülönbség számítása. Én úgy tudom, bár lehet, hogy nem jól, ebben az esetben ejtik, hogy a Britekkel ki mit játszott és csak a 3 hatpontos csapat egymás elleni gólarányát nézik.
Lehet tévedek, de valami ilyesmi rémlik????