Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony KME [Keresztény Magyar Ember]

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közbeszerzési Értesítő ma megjelent számában értesülhettünk a felcsúti mintagazdaság újabb sikereiről. Az Orbán Viktor nyaralójának és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának is helyet adó település polgármestere, Mészáros Lőrinc cége nyert egy másfél milliárdos…..
 Amikor az úgynevezett euróváláság elkezdett a köztudatba szivárogni megjegyeztem, hogy a gyógykezelés elsősorban bankmentésben és központosításban fog megnyilvánulni. Európa egy lépéssel ismét közelebb került a centralizált überállamhoz. Szerdán ismerteti az Európai…..
Szemben a Fidesszel, Jobbikkal, MSZP-vel és DK-val, egy új ellenzéki pólus alakult ki a közvéleményben, a radikális demokratikus megújulás pólusa. A következő cikk egy háromrészes sorozat első darabja. Az első részben bemutatjuk a magyar politikai rendszerben formálódó új,…..
Stefánia kisasszony KME [Keresztény Magyar Ember] 2012.07.16 17:01:02
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
Stefánia kisasszony KME [Keresztény Magyar Ember] 2012.07.15 19:30:25
Stefánia kisasszony KME [Keresztény Magyar Ember] 2012.07.15 19:51:36
@Fabius:

Ez én vagyok, csak nevet változtattam.

Az én értelmezésemben ez nem bocsánatkérés. Egy rendes bocsánatkérés valahogy így kezdődik: "Kedves Stefi! Nagy hibát követtem el. Ez védhetetlen, és sajnálom."

Őszinte bocsánatkérésnek egyedül ezt fogadom el, minden mást köntörfalazásnak fogok tekinteni.

Azt azonban csendes megelégedéssel tapasztaltam, hogy a válaszod szégyenérzettel, bűnösség érzésével, szorongással van tele, amit, mint egy kisgyerek, komolytalansággal próbáltál leplezni. Sikertelenül...