Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DANESZ

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra is veretlenül száguld zsinórban nyolcadik bajnoki címe felé, s mivel a Napoli tegnap este csupán gól nélküli döntetlennel zárt az AC Milan elleni mérkőzésen, egy újabb győzelemmel tizenegy pontra növelheti előnyét a bajnoki címvédő. A zebramezesekre ma…..
DANESZ 2019.01.27 21:32:56
@The king of alibis: hát nem igen semmi ötlet a támadásra egyelő a 0-val eddig
DANESZ 2019.01.27 22:04:18
Vasárnap este a Juventus döntő csatát vívhat a Napoli ellen, s a déli együttes négy pont hátránnyal, mindent egy lapra téve látogat majd Torinóba, a bajnoki címvédő otthonába. A zebramezesek számára nem lehet más a cél, mint hazai pályán is legyőzni a legfőbb kihívót, s…..
DANESZ 2018.04.22 20:28:36
@JuventusFanatikus: én is jó lenne ma nyerni nagyon!
A legfrissebb pletykák szerint a Juventus Kostas Manolasszal pótolná a távozó Leonardo Bonuccit, azonban az AS Roma nem kíván megválni a játékostól. Leonardo Bonucci várhatóan az AC Milan együtteséhez távozik akár pár órán belül, mivel az ügyében zajló tárgyalások nagyon előrehaladott állapotban…..
DANESZ 2017.07.14 19:32:57
@Bbenj: milyen igazad van,maradjon csak ott neki ott a helye nem tudnám juve mezben elviselni sajnálom!!Remélem h Sandro is végül ügy dönt hogy marad!!
A Sky Italia arról számol be, hogy Bonucci átigazolása a Juventustól a Milanhoz lényegében megtörtént. Az előrehaladott tárgyalásoknak köszönhetően az események felgyorsultak és a játékos ügynöke reggel már a részletekről egyeztetett a Bianconeri-vezetéssel. Gianluca Di…..
A MilanNews értesülései szerint az AC Milan kész leigazolni Netot annak érdekében, hogy vele pótolja Donnarummát.  A tegnapi nap során eldőlt, hogy a 18 éves hálóőr, Gianluigi Donnarumma nem hosszabbítja meg a szerződését a milánói csapattal, szóval amennyiben pénzt akarnak belőle látni, még most…..
DANESZ 2017.06.17 20:48:19
A Paris Saint-Germain megkörnyékezte a Juventust Juan Cuadrado ügyében, azonban az Öreg Hölgy nem kíván áron alul megszabadulni a játékostól, a klub által megkövetelt összeg 30 millió euró. A Calciomercato.com értesülései szerint a tőkeerős francia klub puhatolózott a kolumbiai válogatott ügyében,…..
Egyre valószínűbb, hogy a tavaszi Bajnokok Ligája-menetelés során nagyszerű teljesítményt nyújtó Dani Alves mindössze egyetlen Torinóban töltött szezont követően távozik a Juventustól. A brazil veterán argentin csapattársa, Gonzalo Higuaín a közösségi médián keresztül köszönt el Dani Alvestől, s a…..
DANESZ 2017.06.17 20:45:30
@Juvetto: igy igaz sajna nem örülnék én sem neki de sajna ha nem tartanak igényt rá akkor nem tudunk mit csinálni sajna de nem is értem h lehet ilyet ki jelenteni h nincs igény rá!!!!!
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
DANESZ 2017.06.03 22:44:55
@nortu30: így van sajna ez van s nem is értem mi volt ez most de sajna ahogy meneteltünk az most vissza ütött ennyi!szánalmas ez a madrid mert ilyen szerencséje a malacnak nincs a pattanó labdából született góólók vicc!!!köszönöm fiúk
Massimiliano Allegri "őrült ötlete" eddig szórakoztató és látványos játékot, valamint két fontos győzelmet hozott a Juventusnak, s remélhetőleg tovább folytatódhat a sorozat, amikor a bajnoki címvédő a Sassuolo otthonába látogat. A Juventus keretébe ismét visszatér a Milan…..
DANESZ 2017.01.29 15:23:43
@Il Principino: Igen nagyon jó
Zbigniew Boniek úgy érzi, a Juventus az idei szezonban sem lesz képes felülni Európa trónjára és nem fogja elhódítani a hőn áhított Bajnokok Ligája serleget. Az olasz bajnokság legutóbbi fordulójában a Juventus 2-1-es vereséget szenvedett a Fiorentina vendégeként és a torinóiak játéka sok…..
DANESZ 2017.01.16 21:59:16
@Jóska gyerek: igen sztem igazad van teljes mértekben imádok őket de ez igy van még nem vagyunk olyan szinten h ilyen rendezvény nyerjünk bár nagyon jól este a csapatnak is s a szúrkóloknak is szerintem!!De ez még csak állom 1-lőre
Patrice Evra döntést hoz a következő tíz napban, erről beszélt a játékos képviselője nemrégiben. A sportújságok számos érdeklődőt említettek a francia védő kapcsán, egyes források szerint Patrice Evra már rá is bólintott a Crystal Palace ajánlatára, ám a futballista…..
DANESZ 2017.01.16 21:56:44
Mindössze 18 hónappal a Bayern Münchenhez való igazolást követően meglepő hírek kaptak szárnyra Arturo Vidal kapcsán, aki állítólag szívesen visszatérne a Juventushoz. A chilei válogatott 2015 nyarán távozott az Öreg Hölgytől 37 millió euróért mindössze pár héttel azt…..
A Juventus ma egyeztetést tart a Chelsea vezetőségével, mivel Juan Cuadrado eltökélt a Serie A-ba való visszatérés tekintetében. A bianconero csapat látszólag letett a Paris Saint-Germain középpályásának, Blaise Matuidinak a leigazolásáról, azonban ettől függetlenül…..
Olasz források szerint a Chelsea klubjának elöljárói ma találkoznak Juan Cuadrado képviselőjével, és komoly lehetősége van továbbra is a játékos torinói kölcsönadásának. A bianconero együttes vezetője, Beppe Marotta már hetek óta egyeztet a londoni kékekkel az ügyben, azonban az angolok edzője,…..
A Real Madrid a pletykák szerint kész 120 millió eurót ajánlani Paul Pogba játékjogáért, és az üzlet részét képezheti Álvaro Morata visszavásárlási opciója, illetve Mateo Kovačić kölcsönszerződése. A Juventus a francia futball tehetségét továbbra is legalább 100…..
Dani Alves átigazolása a Juventushoz állítólag kapcsolatban van Juan Cuadrado helyzetével, mivel a Chelsea nem kívánja mindenáron elengedni a kolumbiait. Szerda este olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az Öreg Hölgy ingyen leigazolhatja Dani Alvest a játékos és a Barcelona…..
A Real Madrid készen áll arra, hogy a nyári átigazolási időszak alatt, élve opciós visszavásárlási jogával, visszarendelje Spanyolországba egykori játékosát, Álvaro Moratát, majd rögtön tovább is adja a Chelsea-nek. A Premier League vergődő címvédője jelentős átalakulás…..
DANESZ 2016.05.05 19:06:10
@pedronegroo: hello nem hiszem mert ő nem olyan mester aki ennyivel beéri hidd el lessz itt még meglepetés sajna Conte nem ilyen aki ezzel be érne!!!
A Juventus állítólag segítő jobbot nyújtana a PSG keretét erősítő Salvatore Sirigunak, mivel leigazolnák második kapusnak, Neto pedig távozhatna kölcsönbe egy másik csapathoz. Gianluigi Buffon az Öreg Hölgy vitathatatlan státuszú első számú kapusa, és mivel a párizsi alakulatnál Kevin Trapp lépett…..
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..
DANESZ 2016.03.16 21:41:18
@Piettro85: ami nincs azt nem lehet! :)
DANESZ 2016.03.16 21:47:17
Tegnap este a Juventus 2-0 arányban diadalmaskodott az igen gyenge formában lévő Lazio ellen a római Stadio Olimpicoban. A mérkőzés kapcsán a csapat négyszáz bajnoki mérkőzésnél járó kapitánya is megszólalt, aki szerint továbbra is keményen kell dolgozniuk. Zsinórban öt…..
Az átigazolási szezonban a legnagyobb hangsúlyt a potenciális érkezők kapják, ám idén a Juventusnál több játékos esetében is bizonyos már a távozás, így Rômulo például visszatér a kölcsönt követően a Hellas Verona keretéhez, valamint Alessandro Matri számára is lejárt…..
A Sassuolo szakmai vezetője, Eusebio Di Francesco nemrégiben elismerő szavakkal illette a Juventust, vagy, szemponttól függően, éles kritikát fogalmazott meg a többi klubbal szemben, mondván, hogy csak az olasz rekordbajnok fektet be az olasz fociba. A negyvenötéves tréner…..
Az Atalanta elnöke, Pierpaolo Marino egészen bizonyos abban, hogy a Juventus hamarosan megválik legértékesebb játékosától, Paul Pogbától, ezzel utat nyit a további fejlődés előtt, s mindez a legszűkebb európai élmezőnybe röpítheti a torinói klubot. "Pogba távozni fog." -…..
DANESZ 2015.02.20 18:32:42
@danimester1: igy igaz apum,csak ott a baj h eladjuk h legyen pénz de sajna az kevés hísz a csere lenne mégis a legjobb megoldás, s mellé pénz kérni.Ha minden jó játékos eladunk azzal a csapat nem lesz jobb max a kassza lesz nagyobb de nagy klaszis nem fog jönni ha nem szereppel jól a csapat,igy nem haladunk csak a kassza nő.Nem örek sztár kellene hanem fiatalíttani a csapatot ugy fogunk járni a végén mint a milan se eleje se vége a csapatnak!!!De ha kell a pénz engedjük csak sajna mindig ez van nálúnk aki kicsit tudd már adjuk is el s ő olyan játékos kit nehéz lesz pótólni!NEM ÉRTEM EZT A GONDOLGODÁST VICC
A fölényes hétközi Olasz Kupa győzelmet követően, a Juventus ellenfele ismét a Hellas Verona lesz, s Allegri mester nem győzte hangsúlyozni, hogy csapata nem engedheti meg magának, hogy elbizakodottá válik, mivel a veronaiak merőben eltérő felfogásban lépnek majd a Juventus Stadium…..
A Juventus keretet hirdetett a Chievo elleni bajnoki nyitányra, amely során az Öreg Hölgy egy veronai vendégszerepléssel kezdhet hozzá a bajnoki címvédéshez, immár a csapatot zsinórban három bajnoki címre vezető Antonio Conte örökébe lép új mester, Massimiliano Allegri…..
DANESZ 2014.08.30 18:18:04
@MarekCsont: igazad van Coman is jó lesz ha igy nyomja :-)
DANESZ 2014.08.30 18:33:44