Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewrkyn

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző/beküldő: h.b.A hatalmas kertes ház, amihez megérkeztünk, felülmúlta minden várakozásomat. Barátnőm sokat hencegett vele, hogy milyen szép és tágas a szülei nyaralója, de őt ismerve azért visszafogottan kezeltem a szavait. Inkább elosztottam kettővel mindent, amit mondott, nem akartam előre…..
Szülinapi ajándék, tőlem (feleségedtől) biszex lány: neked (férjemnek). Végre szombat van. Igaz, hogy tegnap volt a szülinapod, de megbeszéltük, hogy inkább holnap ünnepeljük a vendéglős-vacsorázós módon. Úgy láttam, tegnap kicsit nehezteltél is rám, biztosan azt hitted elfelejtettem, hogy milyen…..
Régi nagy vágyam volt, hogy egyszerre két férfival szeretkezhessek egy szerepjáték keretében, melyben én vagyok a domina, a férfiak pedig a rabszolgáim. Hosszú idõn keresztül ez csak álom volt, mígnem egyszer megismerkedtem egy sráccal, akinek elmondtam a vágyamat. Nagyon jól összebarátkoztunk.…..
Rendszeresen masztiztam nőkre gondolva, de egyik nap anyám és Laura is meglepett egy kis izgatással.Felébredtem, nyújtóztam egyet, majd a hátamra fordultam. Fontolgattam, hogy átfordulok a másik oldalamra, és tovább alszom, de eszembe jutott, hogy a suli véget ért erre a nyárra. Hirtelen jókedvem…..
Kiserdő - Sződ 16. Debegió-hegy 2012.07.14 01:55:00
A legtöbb ember, mikor arról van szó, hogy kiránduljunk egyet a zöldben, akkor valamilyen sűrű erdőre gondol valahol a hegyekben. Persze nagyon nincs mit csodálkozni ezen, hiszen Magyarország területének csupán 20%-át borítják erdők, ami nagyjából egybeesik hegyes vidékeink…..