Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dereck009

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok NHL 08 2007.11.10 23:25:00
Kiadta a killzone2.extra.hu honlap..
dereck009 2007.11.12 17:11:34
Üdv!

Nagyjából végignéztem az oldalon lévő videókat, és meg kell, hogy mondjam elég keserű szájízzel fogok távozni.

Az egy dolog, hogy nekem az egész egy hivatalos rosszpcjatekok.blog.hu koppintásnak tűnik, de a probléma ennél sokkal több.

Történt pedig, hogy megszerettük freddyD-t, közülünk valónak tartottuk, értett a nyevlünkön, szórakoztatott... Igen, sokszor elmondta, milyen kis semmiségből indult az egész.

Nem akarom elvenni senki álmát, sok millió látogató, és híres videók készítése tényleg csábító, de ami nem megy nem kell erőltetni.

Az első dolog a legtöbb videónál az ötlettelenség. Az egyik ékes példája ennek ez a videó is. Amikor az ember nem azért ül le videót csinálni, mert azt hiszi olyan valami lesz belőle ami magának és másnak is tetszeni fog, hanem, mert úgy gondolja "essünk neki". Van pár ötletem, dumáljunk róla 10 percig.

Hol vannak ezek a beszólások Günter Gránáttól és a Los Gauchos-tól?

Ezek ötletes poénok. De a legtöbb videó itt egy monoton pötyögés. Mintha valamelyik TV-n leadnák, hogy játszik XY, csak az illetőnek közben szófosása lenne. Most tényleg, ha nincs benne semmi nyugodtan hagyjuk ki a menüben kattingatást, meg, bogarászást. Ettől csak ellaposodik a videó.

De ez ugye visszakanyarodik az első problémakörhöz, "ne csinálj videót, ha nincs miről"...

Pedig ennek a videónak a témája igazi példákkal demonstrálva, pl a régi részeket mutogatva 2000-től mondjuk nagyon látványos lenne. Egy keserve sóhaj az EA felé... pl.

De az unalmas freddyD koppintásoknak semmi értelme. Én nem mondom, hogy senki ne csináljon rajta kívül videót, de aki erre vetemedik, az próbáljon megfelelni az általa felállított szinthez.

Ha eredményt akarsz, tegyél le valamit az asztalra, ehhez viszont munka kell. Ne rabold mások idejét! Csak olyan videót mutass be, amire büszkén gondolhatsz majd vissza, és amivel úgy érzed adhatsz valmit a közösségnek.

FreddyD videóinak egyik sajátosságai pl, hogy nem végig egy pesszimista, búval bélelet szöveget hallgat végig az ember, hanem tele vannak tűzdelve poénokkal...

Talán össze fogalalnám a lényeget, ennek a kicsit hosszúra sikeredett monológnak:

Legyünk egyediek, és igényesek.


És még egy Seneca idézetet is megosztanék veletek, ami nagyon ideillő a "kényszer-videó-készítőknek":

"It is a great thing to know the season for speech and the season for silence." - Seneca


Dereck009