Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jerry Minions

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határonkívül 'OFF'szoba 2015.04.02 21:50:21
A megnevezés csak megközelítőleg takarja az elképzelésemet!                                           "Ember , ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel..."   Ez az a hely , ahol szabadon OFF'olhatsz! Kukkants be néha   Tekintheted úgy is mint…..
Ass blaster Mit tehet a kisember? 2015.11.07 23:25:04
  Ez az írás egy vitaindítónak szánt írás. Jártomban keltemben sokszor sok helyről hallok egy népszerű  felvetést. Magyarország jobbá tételéről van szó. Elhangzik rengeteg olyan mondat hogy „ a fejekben kell rendet tenni”  a „morálnak kell megváltozni” meg „gyere…..
törökgáborelemez 469. Mínusz 2012.08.14 12:30:23
Mikor lesz már jobb, mikor jutunk ki ebből a lehetetlen helyzetből? – tette fel a kérdést Orbán Viktor 2011 elején elmondott szokásos évértékelő beszédében. A miniszterelnök akkor egy világos, könnyen érthető és bizony számon is kérhető tervet vázolt fel: „2010 az…..
A helyzet változott meg, nem mi – ezzel indokolta tavaly év végén egy emlékezetes interjújában a kormány IMF-politikájában bekövetkezett fordulatot Orbán Viktor. Politikai értelemben kétségtelenül kalandos hónapok teltek el azóta, és bár a tárgyalások órákon belül…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..