Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jackass99

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis baaad movie a fa alá! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak! ..
jackass99 2014.12.24 21:52:07
Movie Tank Sivár vidék (1973) 2014.12.17 08:00:00
Miután kiégettem a Knight of Cups előzetesének replay gombját, olthatatlan kényszert kezdtem érezni arra, hogy végre pótoljam filmes műveltségem egyik fontos hiányosságát, nevezetesen a világ egyik legtitokzatosabb rendezője, Terrence Malick első nagyjátékfilmjét. A Sivár vidék…..
Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben. 1. Moviemania: Sulihuligánok   2. Bütyökkapitány: Stuart - Visszapörgetett élet   3. Junior: A Titanic nyomában   4. xX18RolandXx - Wolverine   5. Filmkritikus állapot: A Maszk fia   6. Riki:…..
jackass99 2014.10.27 14:20:44
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Baaad Movies Filmbarátok #57 2014.09.17 07:27:30
Benne az elmaradt Feláldozhatók 3 és Térkép a csillagokhoz élménybeszámolóval! Beszélgetnek: Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Expandables 3-Tini Nindzsa Teknőcök-A galaxis őrzői-Térkép a csillagokhoz-Törés -Alien (Nyolcadik utas: A halál)-Halálhajó A felvétel itt…..
Movie Tank 4 éves a Movie Tank! 2014.09.14 17:09:00
"Ez egy új filmes blog. Én Sparrow vagyok, az oldal házigazdája. Rövid időn belül filmes kritikákat, véleményeket olvashattok itt." Ebből a három rövidke mondatból állt a Movie Tank első bejegyzése, ami percre pontosan négy éve, 2010-ben látott napvilágot. Ez volt az a nap,…..
Baaad Movies Besztof: South Park 2014.09.06 13:18:30
Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit…..
Movie Tank Az ötödik elem (1997) 2014.08.09 16:00:00
A science fiction műfajú mozgóképek világa nem kevés kultuszfilmet adott a rajongóknak a filmművészettel egyidős pályafutása során. Elsőként természetesen mindenkinek a Star Wars ugrik be, az ugyanis az a film, vagyis pontosabban trilógia, amit gyakorlatilag mindenki látott már…..
Kérte: jackass99 Az egyszer biztos, hogy Quentin Tarantinot nagyon szeretjük. Én is már évek óta vagyok a forgatókönyvíró Tarantino nagy rajongója, miután rájöttem, hogy a mesterhez való kezdeti ellenséges viszonyulásomnak egyedül az az oka, hogy én balfasz pont a Kill Billel…..
Ahogy ígértem, július első felében sor kerül a IV. Olvasói Hét megtartására. Az esemény jövő héten kerül megrendezésre, tehát a IV. Olvasói Hét pontos időpontja: 2014. július 07. - július 13. Ahogy eddig is, úgy most is hétfő reggeltől vasárnap estig fognak érkezni a ti…..
jackass99 2014.07.02 14:53:25
A Movie Tank talán legsikeresebb múltbéli projektjei az Olvasói Hetek voltak. Három ilyen jeles alkalomra került sor eddig (első, második, harmadik), és most eljött az ideje, hogy meghirdessem a IV. Olvasói Hetet! Újoncoknak röviden: A lényeg az, hogy egy teljes hétig, hétfő…..
Nyilván, azok, akiket legalább egy kicsit érdekel a Family Guy című, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat, már értesült az alkotók által produkált megrázó csavarról, a széria eddigi leghihetetlenebb mozzanatáról, amit öt nappal ezelőtt vetítettek le az USA-ban. Ha esetleg van…..
Íme a befejező videó James Nguyen ámokfutásáról. ..
Több éve már, hogy videó készült az első részről, de az emléke még most is elevenen él bennünk. Készüljetek fel, a második rész még az elsőhöz képest is vállalhatatlan.  ..
Elég sok időbe és melóba telt, mire elkészítettük a 8. évad nyitó videóját, de mindenképpen olyan évadkezdést akartunk prezentálni nektek, ami méltó az eddigiekhez. Ezzel a videóval vége a BlackSheep - egyeduralomnak, újra kettesben nyomjuk, újult erővel, és persze…..
Baaad Movies Besztof: 24 2013.10.06 13:32:25
Avagy a 10 legjobb jelenet a világ egyik legjobb sorozatából. ..
..
jackass99 2013.10.04 13:49:41
Köszönjük mindenkinek a szavazatokat, melyeket tegnap estig lehetett küldeni! A szavazatok alapján a közönségkedvenc toronymagasan KennytheOne A repülő szotyadék című videója, de mellette még jópár videó kapott jelentős mennyiségű voksot, például badfear, Wolfi, Sparrow, Movie…..
jackass99 2013.09.30 06:50:12
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Movie Tank 3 éves a Movie Tank! 2013.09.14 17:09:00
Akármennyire is hihetetlen még az én számomra is, már három éve volt ( percre pontosan ), hogy publikáltam a Movie Tank első, beköszönő jellegű, mindössze hárommondatos posztját - itt van az a három mondat. Ezután egy órával került ki az első teljes értékű bejegyzés a…..
Íme a film, ami talán a legrégebb óta vár egy bemutatóra, hiszen már nagyon régóta tervbe volt véve, és rengetegen kérték is már tőlünk! Egyben ezzel a videóval ünnepélyesen lezárom a Baaad Movies 7. évadát!  A 8. évad valószínűleg októberben fog csak kezdődni,…..
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
„ Öt perc alatt többet élsz át a motoron, mint sok ember egész életében. ” Vannak a történelemben olyan emberek, akik hiába híresek, teljesen fölösleges filmet készíteni az életükről. Ilyen például Mark Zuckerberg és A közösségi háló, ami nálam egyértelműen a Ki nem…..