Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peliatan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos előítélettel érkeztem meg az azeri fővárosba, de egy olyan modern, igényes, látványosan fejlődő, de mégis mértéktartó városban találtam magam, hogy ezeket hamar végleg elfelejtettem. Ilham Aliyev államelnök apukájának, Heydar Aliyevnek, az azeri SZSZK egykori pártfőtitkárának 2006-os halála…..
Alitraveling A vidéki Koszovó 2017.04.23 20:58:45
Előzmény: Prisztina Első autós napunkra sok mindent terveztünk, így korán szerettünk volna elindulni, ami azonban nem ment simán. Luji, a szállásadónk el szeretett volna vinni minket reggelizni, de a legtöbb hely csak 9 órakor nyitott, így csak egy kávé fért bele. Teljesen meglepődtünk az árakon: 4…..
Egy kicsit több mint egy évvel ezelőtt robbant ki a magyar történelem legnagyobb brókerbotránya, a Quaestor-botrány. 2015. március 9-én éjszaka a Quaestor cégbirodalom kötvénykibocsátója, a Quaestor Financial Hrurira bejelentette, hogy átmenetileg fizetésképtelenné vált és…..
Közben hazaértem, így nincs akkora motívációm a beszámolók feltöltésére, de ígérem, fel fogom tölteni a hátralévőket is. Addig is felteszek a blogba is pár olyan képet, amiket a fantáziám szült, nem a fényképezőgép. Először is az útitervem:..
BPRNR olvtárs szervezte és jegyezte le az alábbi utat.2013. 01. 27. 06:05 – 08:10. BUD-CRL, HA-LPE, LF 150 fő, 290 FtA parkolópláza egyik ügyfelének hála, csakúgy, mint két hete, megint sikerült majdnem lekésnünk a gépet. Ők is és mi is 4.30-ra voltunk bejelentve, ehhez képest 5…..
Ez a cikk 2011 május 21-én jelent meg a Vonatmagazin.hu blogban. Mióta Münchenben élek, heti rendszerességgel utazom az itteni S-Bahn hálózaton. Még fél év után is nem győzök csodálkozni a rendszer nagyszerűségén. Persze itt is előfordulnak hibák vagy késések, de a rendszer alapjában véve…..
peliatan 2012.07.15 22:12:53
@Balogh Zsolt:
Kedves Zsolt!
Köszönöm a gyors válaszod. Ezt már néztem, de e-mellé még kell 3 napos a helyi közlekedésre. Abból nagyon sokfélét találtam és nem tudom eldönteni melyikre lesz szükség.
A Bayern Ticket 9 órától másnap hajnali 3-ig érvényes, vagyis oda-vissza úton használhatjuk? 4 főre 34€ ez jó ár!
Interneten megvehetem?
Elnézést a sok kérdésért és köszönet a segítségért.
Üdv:M
peliatan 2012.07.18 12:50:13
@Balogh Zsolt:
Köszönöm szépenÜdv:M