Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flipiflopi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
flipiflopi 2016.11.05 17:21:05
@onderon:
Az néz szinkronizálva bármit, akinek mondjuk olvasási problémái vannak, vagy gyengébb a látása, vagy éppen csak szinkronizálva akarja nézni, hogy az ilyen hozzád hasonló lelki szegények überokosnak hihessék magukat egy ilyen hozzászólás után.
Nagyon unalmas már ez a "csak eredeti nyelven", meg "aki szinkronosan nézi, az idióta" szöveg.
Senki szemében nem leszel több, mert te angolul/feliratosan nézel filmet. Pont mindenki leszarja.
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
flipiflopi 2016.10.17 11:58:53
Kinek áll érdekében? Kérdezték már a rómaiak, ha bármi történt, s azt vizsgálták meg előszöt, hogy ki a haszonélvezője egy-egy furcsa, akár tragikus eseménynek. Mielőtt a kedves olvasó rámripakodna: Szíria és egyáltalán az Iszlám Állam léte természetese komoly gond, de…..
M. Night Shyamalan remek visszatérést produkált mozis fronton A látogatással. Erről a filmről is találsz kritikákat a Horror-Filmek.hu oldalon.  Na persze rengeteg másik írásra is rábukkanhatsz.  ..
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
Lehet, hogy sokak számára hihetetlennek tűnik, de a 90-es évek amerikai rapzenéje nem csupán 2Pacből és Biggie-ből állt, sőt, nem is csak Snoop Doggból és Dr. Dreből. Kétség nem fér hozzá, hogy fent nevezett urak igen jó zenéket toltak annak idején, ám a manapság a magyar…..
flipiflopi 2013.12.29 12:54:21
@Dühöngő úr: most Eminemet milyen céllal keverted ide, mivel a cikkhez a legkevésbé sem kapcsolódik!?
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
flipiflopi 2013.06.16 12:49:08
@MrZombieEater:
szerintem meg neked nincs fingod a hiphop-ról. Pontosan ez a csicska Kanye aki a pénzért csinálja. És ne gyere azzal, hogy ez művész, meg nem értik meg az emberek a "mondanivalóját". Össze sem lehet hasonlítani mondjuk az NWA-vel, vagy Eazy E-vel vagy bármelyik úttörőnek számító előadóval. (Bár szerintem, ha ennyire véded ezt a majmot, akkor sok fogalmad nincs a rap zenéről.) Ez az alak nem csinál mást, mint sztárolja magát és kurva jó marketingje van. Azért mert sokan ismerik és a csapból is ez folyik, attól még nem lesz jó rapelődadó. Kérdezz meg bárkit, aki képben van az igényes rap zenével.
flipiflopi 2013.06.17 22:35:47
@Smoox:
Az a baj, hogy ezt az olyanoknak, akiknek a rapzene egyet jelent Kanye West, Lil Wayne, meg a többi bohóccal, azoknak nem fogod tudni megmagyarázni, hogy nincs igazuk.
Ez a két track, ami be van linkelve a cikkben, valami förmedvény. Köze nincs a raphez. A 2unlimited számaiban is hadart egy néger gyerek, mégsem lett attól hiphop együttes. Ez a Kanye gyerek meg összefossa magát, hogy ő mekkora alakja a hiphopnak.
Nem sokat konyítok sem az aktmodellkedéshez, sem pedig a pornózáshoz, de örömmel látom, hogy ezekben a körökben valóban törődnek az alkalmazottakkal, és nem csak üres ígéret a fejlődési lehetőség. Amint megunják a testük kizsákmányolását, már ugorhatnak is a DJ pultba egy…..
Neves zenészek nyílt levelet írtak David Cameron brit miniszterelnöknek, amiben állami fellépést követelnek az online keresőszolgáltatások ellen, amelyek szerintük segítik az internetes kalózkodást. A zenészek egy csoportja olyan tagokból áll, mint Brian May, Robert Plant…..