Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szövetszöcske

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külön hálószoba BUÉK 2014.01.01 08:36:00
Legyen új évetek szép és sikerekben gazdag, de legalábbis másnaposságotok elviselhető. Nem ígérem, hogy oviszünet végéig tudok érdemlegeset írni, de ez nem azért van, mert nem szeretlek titeket, csak A. nem történik semmi, B. beteg vagyok mint állat, és mindenkit utálok, C.…..
szövetszöcske 2014.01.06 09:25:57
Külön hálószoba Kandúrka 2013.11.17 18:07:47
Bizonyára unalmas vagyok a pszichológusom számára. Bizonyára unalmas vagyok a Ti számotokra is. Mert a megjósolt nemzethalálkép helyett most egész jól vagyok. Jól vagyok és jól vagyunk a férjegységgel is. Mind a ketten nagy erőket rakunk bele, és lassan kezd megtérülni. Neki…..
szövetszöcske 2013.11.18 14:13:55
@whale: Szerinted, egy olyan helyzetben, mikor a drog nem egy megfogható dolog, amitől fizikailag el tudod zárni magad, van annál praktikusab megoldás, minthogy próbálod rendezgetni a terepet magad körül, hogy legyen hol talajt fognod, próbálod addig is minimalizálni a drogadagot, nem elveszíteni a kapcsolatot a külvilággal és közben eljárni a nagy fehér varázslókhoz, akik igyekeznek gyógyráolvasással segíteni a talajtérésben? Te mit tennél ebben a helyzetben? (én nem vagyok addiktív, szóval korlátozottan tudom csak beleélni magam a szituba, de valószínűleg valami hasonlóval próbálkoznék...)
szövetszöcske 2013.11.18 14:50:23
@whale: Nem direkt csúsztatok, úgy látom, ahogy írtam. Másként látjuk, ez nem jelenti azt, hogy bármelyikünk csúsztat, ez nem valami matematikai bizonyítás aminek egy helyes levezetése van.
De legalább szereztél egy jó napot, az utolső bekezdésed megadta az igazamvan érzést, hogy mért vadászol rá, önigazolósdi az életutadhoz, pont mint a döglöttlovazás.
szövetszöcske 2013.12.12 16:48:12
Külön hálószoba Kurvafertőzés 2013.10.02 15:23:39
Hétfőn megint voltam a nőgyógyásznál. Mert a tüneteim nem múltak el teljesen. Megint megvizsgált, azt mondta, lényegében nem lát semmit, de azért adott megint a garnitúra kúpot meg tablettát. (Meg azt mondta, hogy tuti semmi komolyabb bajom - lsd. nemi betegség - nincs, azt még a…..
Feltételezve, de meg nem engedve, hogy a nyájas olvasó röhögni fog a markába, és begyűjti a potyán szerzett fogadáspénzt, most megint el akarok válni. Megint valami piszlicsáré, nevetséges dolgon kezdtünk veszekedni (hogy hanyadika van, és én miért nem tudom, és ez…..
szövetszöcske 2013.10.01 14:46:22
@C. Gallus: Ott feljebb, le volt írva, hogy nagyjából fél misi a megfelelő kaliberű ügyvéd felbérlése a férj ellen, hogy a harcban jól rámutasson a gyerekek érdekére. Azon csámcsogtam csak, hogy ez vajon mennyire a gyerek érdeke és mennyire a kölykök ágyútölteléknek használata bosszúálláshoz egy olyan háborúban, ami onnan indult hogy képtelenek megbeszélni hogy kevés a dugás, mi legyen. (és gyanítom voltaképpen a két nő csatázik a faszi feje felett, a kölyköket és a faszit is bedobva a csatatérre, minden mindegy, csak az önérzet nőjön)
Külön hálószoba Gudináf 2013.09.28 17:28:17
Végre eljutottam edzeni. Csodálatos volt. Nem tudom, hogy meggyógyultam-e vagy csak sikerült olyan mozgásformát találnom, ami nem kínoz. A szokásos edzőtermi cuccomat lenyomtam - tulajdonképpen csak akkor fájt a csípőm egy kicsit, amikor az egyik géptől a másikig gyalogoltam :)…..
Külön hálószoba Ágy 2013.09.17 13:03:09
Elmaradásom van az itthoni drámával, de az időhiányon kívül főleg azért, mert nincs nagyon dráma. Az ÁGY és a külön szoba témakör persze okozott egy kis kavart az állóvízben. Múlt szerdán váratlanul beállított az ÁGY. (Én basztam el, el sem mondom, félreszerveztem,…..
Néha azt akarom, hogy semmi közünk ne legyen egymáshoz. Nagy veszekedések után például. Ilyenek vagyunk, felfortyanunk, eszkalálódik a helyzet, mindenféle dolgot egymás fejéhez vágunk. Aztán viszonylag hamar lehiggadunk.(Erről az jut eszembe, amit edzés kapcsán "tanultam", hogy a…..
szövetszöcske 2013.09.06 10:25:15
Véleményem szerint rossz felé kapisgálsz. Nálunk is volt hasonló szituáció (mármint hogy hagyományosan az asszonyé volt mondjuk a családműködtetés 90%-a). Volt némi adok kapok, majdnemelválunk, végül az asszony feloldódott abban, hogy rengeteg saját programja van, edzeni jár, bulizik 1-2 hetente hajnalig, varr esténként sokszor, vagy éppen barátnőzik. Beállt arra a családi működés, hogy az otthoni melók kb. harmada övé, harmada enyém, harmada az anyósomé (+taki néni, + néha kertész). És ettől sokáig nem javult ám semmi. Rettentően feszült volt, hogy kicsúsztak a kezéből a dolgok. Én vásároltam ruhát-cipőt stb. a gyerekeknek, ő nem tudta a méreteket, nem tudta hogyan kösse le a kölköket, kibukott hogy ketten kétfelé. Én tartottam fejben hogy mikor mit kell bevásárolni sampontól a takarítószereken át a tanszerekig, ha ő ment néha bevásárolni, anyósom baszogatta, hogy ez sincs, az sincs, a gyerekek ezt a fajta joghurtot meg sem eszik stb. Én tudtam, hogyan kell bepakolni a mosogatógépbe, hogy ne maradjon dzsuvás minden. Én tudtam, hogyan lehet levezényelni egy fürdetést-fektetést, hogy a kölykök ne nyávogjanak, hogy valami nem rendesen ment.
És a balhék időről-időre ugyanúgy előjöttek ám, nekem ugrott hülyeségekért (mert azok a tevékenységek amiket nem ő csinál, azokban az én rendszerem-szervezésem szerint mentek a dolgok, amihez nem volt hajlandó alkalmazkodni, viszont ha valami nem sikerült, akkor robbant és mindenki hibás volt, ha én húztam el sörözni, neki kellett fektetni-fürdetni, mire hazaértem sokszor ki volt bukva).
A közhangulat csak azóta változott, hogy eresztett a maximalizmusából (elsősorban magával szemben, de így persze velem szemben is). Mert persze van leterheltség is, sokat számít, de a balhék elsősorban az elvárásokról, alkalmazkodásról szóltak (legalábbis nálunk így volt).
Férjcserélő Ráizgulva 2013.08.09 09:57:31
B kell valljam, hogy kifejezetten rá vagyok pörögve a ma estére. Tegnap este már nem bírtam magammal, és megkértem a férjem, hogy dugjon meg, mert nem bírom ki péntek estig. Ment közben a verbálgruppen, hogy ki kivel mit akar (és feltehetőleg mit fog) csinálni, úgyhogy nagyon ott…..
szövetszöcske 2013.08.09 13:11:35
@Mészáros Laci: Annyira látom lelki szemeimmel magam előtt azt a szituációt, amikor a gyermekeid anyjának megmutatod ezt a blogot és feldobod, hogy esetleg próbálhatna T-hez picit hasonlítani. Azt a (szerintem abszurd csimborasszója) jelenetet talán még szívesebben megnézném élőben, mint T-ék szvingerezését.
Találkoztunk, nagyon szimpatikusak. Tényleg. Nagyjából hasonló cipőben eveznek, mint mi: korban, életciklusban kb. ugyanott vannak. Értelmesek, lehetett velük normálisan beszélgetni. (Olvassák, úgyhogy nem mondok igazat :) de egyébként igen.) A nőci kifejezetten csinos, helyes kis…..
szövetszöcske 2013.08.09 10:21:19
Férjcserélő Lebegtetés 2013.08.01 16:57:35
Szeretek úgy gondolni magamra, mint őszinte és fair emberre. Legalábbis másokkal szemben. Ez nem egy olyan kurva nagy erény, vagy a lelkem kinemesülése - egyszerűen rosszul hazudok, szóval nem tudok senkit sem áltatni, vagy úgy csinálni, mintha. Ha valami nem jó, szólok. Ha valaki nem…..
szövetszöcske 2013.08.05 15:09:12
@titti79: A nők igényesebbek, többek látnak bele egy gruppenbe mint a faszik. Egy faszi képes érdeklődni a dugás iránt mondjuk egy féllábú, pattanásos, laposmellű nővel(aki egyébként elég taszító számára), csak mert olyan szép vaskos szája van, meg valamelyik haverja mesélte egyszer, hogy volt már féllábú nővel. Na, nagyjából ennyire fontos a nők kinézete az ilyen csakdugós meneteknél, hogy legyen rajta legalább egy érdekes fícsör, többimindegy. (míg a nőknek például szempont hogy a másik faszi legalább legyen annyi pontos mint az ő saját faszija).

(a hosszú távú netes barát akiről írsz, az megvan több mint egy éve, tényleg csak netes, nem jársz össze smúzolni vele élőben, és tényleg nem csak annyi tart össze, hogy néha érdekes dumálni, hanem van rendes barátság vagy vonzalom???)
Férjcserélő Zúzódás 2013.07.30 11:46:03
Minden sokkal fakóbb, ha napsütésben nézi az ember. Látszik a por a polcokon, amit őszi fényben már nem lehetne észrevenni. Látszanak a pórusok az arcomon, a narancsbőr a seggemen. Kegyetlen dolog a nyár. Önagresszív üzemmódban vagyok. Bizonyos szempontból maga a keményen…..
szövetszöcske 2013.07.31 13:03:34
@titti79: Szerintem ő is buksisimire hajtana, csak rosszul. A legtöbb ember reakciója arra, ha azt mondod rugjál belém, az, hogy elkerül. Vagy az, hogy belédrug, ha kevéssé empatikus alkat.
A tartsunk szünetet kérdésre a népek többségéből olyan válasz jön, hogy hát ja, ha nem akarsz, akkor ne írj, buksisimi meg lófaszt.
Különben jól írsz, a puncid is szép, megorganizáltad a hármasozást, toltad a terápiát, nem struccozol,, ezek menő dolgok. Ezt akár veheted amolyan másodosztályú, a legrosszabb barátok egyikétől érkezett buksisiminek is.
Férjcserélő Uborkaszezon 2013.07.22 10:22:19
No, értem én, hogy nyár van. Nálunk is az van, szabadságokkal, több együttléttel, ami több veszekedést is jelent, és csak minimálisan több dugást. Több gyerekezést, de azért van munka is. Mert - kérdésre válaszolva - nálam a munka elég összevissza, tehát hol van, hol nincs;…..
Persze fellengzős az ősbemutató, mert játsszák ezt a darabot már egy ideje, csak ritkán, mert elég merész, és nehéz megtalálni rá a szereplőket. Kis házi-színpadunkon viszont ebben szereposztásban ez volt ez első előadás. Nem volt egyértelmű álló ovuláció, de…..
szövetszöcske 2013.07.12 08:51:45
@Mrs. Műfajteremtő: Röcögős mangalicaháj, mmmm, az már döfi. A frottírtörölközőt elég nehéz elképzelni, nekem a fürdőszobaradiátoron átdobott törcsi ugrik be, de eyszerűen nem áll össze a kép, illetve az áll össze, ahogy kilóg valami szögletes-színes-bolyhos izé, egyik oldalon akasztófüllel. T. leírása szinte tapintható volt, a törölköző meg a szatyorsegg (banyatank?) olyan szürreális képpé áll össze...
szövetszöcske 2013.07.12 09:25:18
@Mrs. Műfajteremtő: Ezt Eszterházy mondta valahol szerintem, nem is értettem, hogy lehet ezt a két konfigurációt egymás mellé tenni. Különben meg a naturalisztikus dolgokban van valami felszabadító, egyszer menj ki a nudira, kb. 20 perc alatt megszokod, hogy tuning nélkül olyan vagy, amilyen. Ha valaki, megírja, hogy banyatank van a hátsódra szerelve, akkor utána nem kell úgy tenned, mintha nem is lenne, ő nyugtázta, kerülendő témából hétköznapi átlagtulajdonság lett. A faszik különben sokkal igénytelenebbek mint gondolnád, amikor a nők bekomplexusosodnak, akkor önmagukból indulnak ki.
Előző este van, a lakás csendes, az egyik gyerek nyaral, a másik ájultan alszik az egész napos rosszalkodás és üvöltés után (éjszaka persze ébred majd, jeejeejee). Férj még dolgozik. Ülök, és fogadom a drukkokat, a "nemtudommiebbenajó"-kat és a…..
szövetszöcske 2013.07.11 10:50:27
@William_Harford: Igen és a romantika kora óta is a művészek és költők számánál nagyságrendekkel többen veszik ezt fel nevetséges, maníros szerepként, színtiszta sznobizmusból. Mondjuk nem ártanak vele senkinek, viccesen abszurd színfolt ez a viselkedés a világban.
szövetszöcske 2013.07.11 11:01:41
@William_Harford: Nem, természetesen nincs határvonal, mindenki művész valamennyire, de ez nem hinném, hogy fontos ebből a szempontból, mindenki máshol húzza a határvonalat. Ennek ellenére a művészieskedés nem tesz művésszé, mások lenézése nem tesz többé náluk, a manír az manír.
szövetszöcske 2013.07.11 11:18:49
@•Ribizli•: Szerintem ne vedd annyira komolyan, az ilyen kínlódós dolgokban ha van valami jó, az az, hogy lehet rajta röhögni, élcelődni, gonoszkodni. Kell is, mert egyébként ijesztően zúzós a téma. Ráadásul annyira nyilvánvaló, hogy T. béna színész, egy csomószor kivillan ő maga a felvett szerep alól. Jó, kicsit hülye, meg lenézős, de ennyit el lehet nézni, cserébe, hogy valójában nem ilyen, és hogy bevállalja a kör közepén bénázok szerepet. Nekem inkább az én is hülye vagyok, ti is hülyék vagytok, senki nem oké, röhögjünk ezen együtt felállás tetszik.
Elnézést, hogy csak most, de egyéb teendőim lefoglaltak, íme a sztori. Aki csak most kapcsolódik be a mesébe, kedden találkoztunk egy párral, akivel kipróbálhatjuk a többes szexet. Ha egy szóban akarom összefoglalni, akkor nagyon pozitív élmény volt. Tisztában vagyok vele, hogy…..
szövetszöcske 2013.07.05 16:44:04
@Víz Ivó: Igen, kell némi idealizmus és önfeladás. Idealizmus nélkül nem megy az önfeladás és önfeladás nélkül lófasz van. Ha egyik oldalról sincs önfeladás, akkor úgy néz ki a házasság, hogy nem alakulnak ki közös normák, mindkét fél a saját normái szerint berendezkedik a másik mellett, és ha a másik zavar a saját normáim szerinti életben valamilyen területen, akkor pokollá teszem az életét hogy nem alkalmazkodik a normáimhoz és ő pedig az én életemet teszi pokollá, ahol az én normáim vannak útban. ennyi.
És jönnek a legalább-al kezdődő mondatok, az mindennek az alja, a legalábbal kezdődő mondatokkal kezdődik az önmagunknak készített földi pokol:)
szövetszöcske 2013.07.05 17:02:58
@Víz Ivó: Nem önmarcangolás. Simán, rutinból kisöpri. Meg a kollégát is. Meg a gruppenszex vágyat is. Mindent ami nem fér össze a kapcsolatával. És sok rutinból kisöprés után leül, elgondolkodik, hogy hová lett önmagam a nagy söprésben, rohadjon meg a hapsim, mimindent feláldoztam érte, ő meg azt sem tudja mikor van a házasságfordulónk. És ilyenkor szokott a következő szembejövő(és végre nem kisöpört) pizzásfiúból hirtelen glóriás királyfi válni a főállású hapsihoz képest, a hapsiból meg patásgonosz.
szövetszöcske 2013.07.08 11:22:59
@titti79: Egyébként most komolyan, mit vársz a hapsidtól. Csináljon hülyeségeket, keressen ént veled kézenfogva és közben ugyanabban a mondatban leírod hogy úgysem változik, ez is rádmarad stb. Nettó játszma ez is. Ha tényleg ezeket akarnád vele együtt csinálni, és nem csak teljesen feleslegesen szurkálni, hogy sohasem csinál semmit, ez is rádmarad, akkor vennél egy nagy levegőt, megpróbálnád kedvesen bíztatni és igazodni az ő tempójához (akkor sem biztos, hogy megy, de legalább nem esélytelen). Ez így nettó szemrehányó baszogatás, amiből egyenesen következik, hogy csakazértse fogja megtenni.
Mókuskerék játszma, te basztathatod, hogy ez is rádmarad, ő meg a basztatásért cserébe mégjobban csakazértse.
Különben nagyon várom, mi lesz a gruppen-prodzsekt vége, eddig még mi is eljutottunk, drukkolok, hogy lássak végre pozitív példát, ahol nem fullad szétpicsogásba, nem beteg valaki vagy gyerekbeteg vagy munkavan vagy csak nem aktuális.
Férjcserélő It's a date 2013.07.01 14:42:43
Találkozunk egy párral. Képek meg hang alapján egyelőre normálisak, kicsit idősebbek, mint mi. Nem sokat kevergettük a lecsót, mindannyiunk szerint jobb, hogyha hamar összefutunk, és eldől, hogy széna vagy szalma. Úgyhogy kedden lesz egy kávézással egybekötött face-kontroll,…..
szövetszöcske 2013.07.01 21:28:16
@•Ribizli•: Ez itt T-ék története, én csak szekundálok, okoskodom, majd ha egyszer mi is kipipáljuk a gruppent, megírom memoárban:) Különben meg annyira nem nagy cucc, így akció nélkül kívülállóként elég unalmas lehet (én leginkább magunkon röhögök jókat utólag, meg kicsit több gázos dolgot feltételezek azóta mindenkiről, hogy pár esetben elég meghökkentő volt ami az intimzónából elővillant ,pedig szexuális beszélgetés soha nem volt szemtől szemben...).
De nem hinném, hogy mégegyszer megpróbálkozunk négyesszervezéssel (ha ez lesz vágy, akkor irány a klub, aztán adj neki mint a malacok...). Marad hapsi harmadiknak, azzal nincs picsogás.
szövetszöcske 2013.07.02 15:04:09
@•Ribizli•: Pedig ez a verzió van. Sunyi méregetés, közben meg terelő témákról sztorizás. És az élő találkozó végén az illendőség kedvéért mindenki igent mond az utólagos levélben, az is aki nem akarja, a nemet a húzás-halasztás jelenti. (az igazán nyögvenyelős arcok még cseten, fénykép alapján sem mondják meg hogy nem, hanem jópofiznak a végtelenségig, ráadásul a hapsiknak mindig tetszik a keresztbe nő, míg a nők válogatnak a hapsik között)
A klubban tényleg nagyobb lehet a szabadság, ha a gruppendugás keveredik a vendéglátással, abból elég hülye szituációk jöhetnek ki (bár ilyen szituációban nem volt még részem).
szövetszöcske 2013.07.02 15:12:08
@titti79: Tényleg, a dugás a talik után, amikor menőnek,lazának és bevállalósnak érzed magad, az király:)
Férjcserélő Nem adtuk fel 2013.06.29 18:15:36
Bár vannak - voltak, lesznek - gondok közöttünk a férjemmel, és egyikünk lelke sem százas, azért a topikindító perverzióról, a többes szexről nem tettünk le. (A szex mindig jó köztünk, eléggé kurvajó. Elég sokat beszéltünk róla Gáborral, tulajdonképpen kifejezetten…..
Elmondom azt, amit még soha senkinek nem mondtam, se a szüleimnek, se a legjobb barátaimnak, se a férjemnek. Úgyhogy elmondom a legrosszabb barátaimnak, Nektek. Csak egy testvérem van, egy két évvel fiatalabb öcsém, de gyakorlatilag együtt nőttünk fel a unokatestvéreimmel. Ott is…..
Férjcserélő Kiengedés 2013.06.15 19:18:32
Nem akarom túlértékelni ezt az időszakot, de nekem nagyon revelatív. Nem tudom, hogy a helyzet ilyen, hogy most érett meg, vagy csak az önelemezgetés hozta ki, de leginkább mindkettő, és azok szinergiája. Nemcsak az anyámmal kapcsolatos felismeréseim, de kisebb dolgok is mostanában…..
A pszichológus, akitől időközben megváltam, szintén nyomta ezt a gyerekkori trauma dolgot. Ő abba kapaszkodott, amikor arról meséltem, hogy mennyire féltem gyerekkoromban. Egész picinek nem lehetett vendégségbe vinni, mert ha idegent láttam, nem hagytam abban a visítást. Éveken át…..
szövetszöcske 2013.06.13 09:17:27
@mrbateman: OK, vágom. (még annyit, hogy ha szerinted az asszonyt kérdezte volna valaki mondjuk egy másik helyen, ahol mondjuk ő kommentelne és nem te, akkor ugyanezt írta volna szerinted? Már csak azért kérdem, mert többes számot használtál...)
szövetszöcske 2013.06.13 11:08:37
@mrbateman: Nem tudom, nekem például mindig gyanús ha nagyon elégedett vagyok mindennel. Ahol két ember él együtt, ott mindig zúzós alkalmazkodás van (na jó, az első hormongőzös időszakban ezt az ember nem érzi, akkor mindenmindegy mindkétfélnek csak sokatdugjunk). De egyébként a normál időszakban, ha valaki őszintén elégedett mindennel, az általában azt jelenti hogy az alkalmazkodás nagyobb része a másik fél nyakában lóg feladatként.
Meglepően sok emlékem van egész pici gyerekkoromból, egy 4-5 éves emberke emlékei. Szinte mind az óvodához kötődik, az óvónénimhez, akit imádtam, óvodai szereplésekhez, vagy a gyerekekhez, a mindennapokhoz. Ezek legnagyobb része pozitív emlék, jó érzés kapcsolódik hozzá.…..
szövetszöcske 2013.06.10 16:07:51
Annyira cuki kislány vótál, de tényleg.
És annyira igazságtalan egy ilyen kicsire haragudni. Valójában a gyerekek sokkal kevesebbet igényelnek, mint amennyit a szülő kötelességnek érez, a kötelességérzet nagy része megfelelési kényszer mindenféle valós és képzelt elvárásnak.
Én utálok a gyerekeimmel játszani, kreatívkodni, focizni, nem is teszem, csak ha tényleg muszáj. Gyerekként is koravén vótam. Viszont szeretek velül múzeumba járni, séta közben magyarázni, mesélni, én vásárolom egy ideje nekik a ruhákat (én vagyok képben a méretekkel és nekem van türelmem hozzájuk játékosan ruhátpróbálni), szeretek étterembe menni velük, vagy csak mindenféle hülyeséget összeenni vacsorára a hűtőből amikor az asszony konditeremben vagy kimenőn van. Amíg picik voltak, és nem értették, akkor is magyaráztam nekik és akkor sem erőltettem a kreatív szarságokat vagy a hancúrozást. Megszokták, hogy ez jó velem, jól megy együtt, nem erőltetik hogy gyurmázzak vagy focizzak vagy festegessek, ha csinálom is, tudják hogy utálom. Ha kiszámítható vagy, nyílt lapokkal játszol, akkor a kölykök alkalmazkodnak ehhez.

Még mindig azt gondolom, hogy mindaz amit leírtál, az örömhiánytól a szerződésességig a saját magaddal szembeni maximalimusból jön. Engedd meg magadnak, hogy bénázó átlagnő legyél, röhögj magadon egy jóízűt, minden sokkal szebb lesz, meglátod.
Férjcserélő Új poszt 2013.06.07 09:10:03
Íme egy új poszt, ami pont annyiról szól, mint a többi, csak rövidebb. Viszont nagyszerűen lehet alá kommentálni, ami még mindig megteheti, jó szórakozást. ..
szövetszöcske 2013.06.10 11:26:15
@titti79: Nem magamat vetítem, nem vagyok visszajelzésfüggő (és ezért nem is pózolok), az asszony pár évvel ezelőtti állapotát látom abban amit leírsz (és amit nem írsz le, csak gondolok). Ami egyébként tipikus, majdnem minden befordult gyesesfejű nő átéli, hogy ki van nyiffanva a fáradtságtól és küzd a strapaanya szerep testreszabásával. Csak mindenkiből mást hoz ki ez a küzdelem.
szövetszöcske 2013.06.10 11:36:19
@titti79: Nem tudom, hogy ezt kedveskedésnek szántad-e, én annak veszem, eddig életemben csak a gyerekeim hánytak le (a kicsi pont akkor, mikor épp a nyakamban ült).
szövetszöcske 2013.06.10 13:00:51
Férjcserélő Rajtakaptál 2013.06.02 13:28:59
Erősen bizonytalan vagyok abban, hogy megírjam-e ezt a posztot. Nem tudom, ez csak egyike a szokásos mélyrepüléseimnek, vagy valami komolyabb, szinte ijesztő tisztánlátás- és őszinteségroham. De ez az, amit most érzek. A házasságom szar. Nem szeretem a férjem. Sosem kedveltem…..
szövetszöcske 2013.06.05 15:51:18
@whale: A 186. kommentben már nemmindegy?:) Ha T. megszólalna és nem valami értelmetlen melóval cseszné el az időt a fontosdolgok helyett, még az is lehet, hogy vele is szóbaállnánk, és az már nemoff.
szövetszöcske 2013.06.05 16:01:56
@mrbateman: Jaja, nekem is gyanús kicsit, hogy már az első vendégfaszjelölt sem olyan rendes 20 centis kaffercsávó, hanem valami együttrezgő szexuálkisugárzásos modellfeleséges kifent arc vót. Meg az ideológia is, hogy aztán a mindenféle keresztbeérzelmek milyen normálisak. De a puding próbája az evés, simán lehet a vendégfasz után egymásratalálás is (amihez pont a vendégfasz adja a kontrasztot és teszi sínre az érzéseket). Ha egy hirtelenlőtt vendégfasz pár alkalom után borítani tud, akkor jobb is, ha minden borul.
szövetszöcske 2013.06.06 08:40:59
@***Büdösmackó***: Mindenki buzi aki nem.