Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mercure

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olasz Vogue - július. Mihalik Enikő a lágy, romantikus énjét mutatja meg. Ellen von Umwerth fotózta, kedveljük a munkáit. Ilyen kis tündés-királylányos-elvarázsolt lett Enikő, bár helyenként van benne elveszett kislány feeling is. Hogy…..
mercure 2012.07.13 14:32:15
@shitgun: szerinted? Szerintem meg nem, de ha igen, még mindig mi vagyunk azok, akik ezzel a faszsággal töltjük az időnket. De tudod mit? Ő buta, csúnya, szarul keres, szar a magánélete, csak szenved és szenved, nade Te meg én! Okosabbak,szebbek,boldogabbak vagyunk. Így most már megnyugodtál? Én nem: mondjuk mondjuk AHA! Egyszer úgyis kiöregszik és már nem kell modellnek. Huh! Máris jobb a kedvem.
mercure 2012.07.13 16:33:39
@shitgun: Tényleg nem tűnsz idegesnek... Nyugodt vagy mint a halál. Irigy se vagy. De ha Diplo-mata azt mondja az vagy, az miért húz fel ennyire? Miért fáj? Biztos valamilyen önértékelési probléma kompenzálása ez. Nem keresek képeket róla, szar képet a világszép csajodról is lehet készíteni ha hiszed ha nem. MEt nem ismerem, de már láttam. Járnék vele. (Jaja, biztos pedofil vagyok, buzi, divattervező vagy mindhárom egyszerre vagy egyszerűen szar az ízlésem stbstb.és aki ezzel jön az dehogy irigy ) "te talán nem vagy teljesen agyrokkant" : DE. Az vagyok, különben nem reagáltam volna a kommentjeidre.