Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beleszolok1995

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Søren Aabye Kierkegaard (1813 - 1855) Az Egyenes beszédben Rónai Egon megkérdezte Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselőt, hogy kik ezek az ultrák? Válasz: "Tisztességes, tanult emberek." *** Összesen 51 egzisztencialista filozófust állított elő a rendőrség szombatra virradó…..
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
A hírrel kapcsolatos hozzászólások alapján, a hajnali CIB fiók ellen elkövetett pokolgépes merénylet Magyarország legnépszerűbb terrorcselekményeként vonulhat a köztudatba. Kép forrása: Lánglovagok.hu - van több is Ehhez hozzájárul, hogy a robbantásnak nem volt…..
Ki fizette? Hány forintba került? Mennyi közpénzt költöttek rá? Ismét ezeket, és csak ezeket a kérdéseket szajkózza a média annak kapcsán, hogy most éppen Lázár Jánosról, az egyik emblematikus kormányzati politikusról derült ki, hogy ha teheti, néhány száz, vagy akár ezer…..
beleszolok1995 2014.01.10 08:44:01
@fonak71: @Bogas: @chepunk: jol jellemzi az emberi faj gondolkodasmodjat:

1. Pusztitsuk el az allatok elohelyet.
2. Majd a populacio (meghagyott elohelyehez kepest) tul nagy meretere hivatkozva, vadasszuk oket.

Ami pedig a mezogazdasagot illeti: dontse el ez az orszag, hogy el tudjuk-e magunkat tartani szeretett Karpat-medencenk megsertese nelkul (a szuksegesnel nem nagyobb termoteruleten), vagy nem hangoztatjuk uton-utfelen a "tul keves gyerek szuletik; fogy a magyar" rigmusokat.
Michael Schumacher idén a hetes számú Mercedesben végül Sao Paulóban a hetedik helyen zárta le F1-es pályafutását, ám csapata további érdekes összefüggéseket is talált a hétszeres világbajnok és a mágikus hetes szám kapcsolatában. A csapat hivatalos weboldalán állított…..
Hónapokkal ezelőtt Horváth András egy ismeretlen kisember volt. Végezte munkáját csendben. Időnként meglepődött. Elcsodálkozott. Felháborodott. A megszerzett tudás és információ azonban feszült benne. Szívére, lelkiismeretére hallgatva döntött. Kilépett a tömegből, és…..
Már említettük, hogy a téli napforduló köré mennyi ünnep szövődött a történelem folyamán, ezek közé tartozik természetesen a Karácsony is, amelyet mi itt leginkább ünneplünk. Honnan származik azonban ez az ünnep? Mi az, hogy ‘karácsony’? Ezek a kérdések jogosan…..
Szórakozz okosan! Köszöntő 2012.07.13 19:28:00
Sziasztok! Üdvözöllek Titeket új blogomon, melyet, mint oldalt is olvashatjátok, a kulturált szórakozás jegyében hoztam létre. Szeretném, ha ez a blog egy csöppnyi nyugalmat és kikapcsolódást jelentene ebben a nagy felfordulásban. Remélem, általam ás általatok mind több ember…..