Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klapanciusz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
klapanciusz 2016.10.04 19:15:03
Kösz eddig is.

Hogy én is javasoljak valamit, Trimps, incremental game, kb. egy éve tolom, és még legalább 5 évnyi játék van benne.
www.kongregate.com/games/GreenSatellite/trimps

más: nincs valakinek működő Sinclair Spectrum 48k-ja? Az enyémet ellopta az albérlőm amikor lelépett az összes cuccommal (meg pár havi rezsivel és lakbérrel, de igazából csak a Spectumot és nagyapám első és második világháború közötti magyar bélyegeit tartalmazó albumokat sajnálom.)
    Az RPG-k talán nem a legalkalmasabbak arra, hogy 5 percig jól szórakozzunk. Ezek rendjén hosszabb távú befektetések. A Sacred Treasure szerencsére nem egy Diablo mélységű szerepjáték, így tudom ajánlani mindenkinek, aki egy kicsit is fogékony a karakterfejlesztős játékok…..
Az Égéstér 2013/3-as adásának kommentposztja...
klapanciusz 2013.01.18 19:08:17
@CorollaVVTI: bármelyik. A mindennapi mk1 Focus mellé kellene, midlife crisis autónak, mert az Alfára évi 1500 euró lett az adóm. Nem mondom, hogy szél kap a hajadba a napsütéses szerpentinen kanyarogva autótókeresek, de valami hasonlót. Egyreszt nincs hajam, másrészt itt tavaly a nyár szerdára esett...
klapanciusz 2013.01.18 19:16:43
@SzélsebesVelorex: bár nem engem kérdeztél, de 2000 óta hajtjuk a Focust közösen életem párjával, eddig egyszer köhögött a motorja (de akkor sem hagyott ott), amikor a szerelő csak papíron cserélte ki a gyertyát a szokásos éves szervíz alkalmával.
A Fort Blaster - Ahoy There nem a valaha volt legnehezebb játékként fog bevonulni a munkakerülők nagykönyvébe, ám egyrészt jobb, mint pónilovakat öltöztetni (bocsi nyauuuuu :), másrészt némi könnyen jött sikerélménybe még senki nem halt bele. Amúgy egyszemélyes…..