Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCart88

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes infót tett közzé a Bors mai száma: Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi is elindult az idei X-Faktorban, de a tévében nem láthattuk, mert a kedves mama letiltatta a fellépést. A cikkből kiderül, hogy Hernádi Judit nem is tagadja, hogy kivágattata a mentorházba végül be nem…..
McCart88 2012.10.06 10:37:44
@KKKKKKK: Hernádi modorossága többet ártott a csatornának mint használt volna.
Nyugodt szívvel átszerződhetne , oda való.
Nem szeretnénk túl mindent fűzni a Stop.hu itt olvasható, nagyszerű újságírói munkáról és emberségről tanúskodó cikkéhez, illetve annak címéhez, mert minek, lefotóztuk, tessék eldönteni az 1-100-as gyökérméteren hány pontos gyakorlat volt. Ja, a címben emlegett férfi…..
Egy ausztrál vetélkedőben történt, hogy a játékos elkezdte sorolni a magán- és mássalhangzókat, amikből majd valami szót kell neki összeeszkábálni, de ez lényegtelen is, mert kit érdekel, ezen magában nem is lehetne röhögni önfeledten, de azon már igen, hogy szépen lassan a…..
Értjük mi, a másik adó, az nem létezik, az ottani műsorok sem, sőt, aki azokban szerepelt, az leírta magát örökre (kivéve, ha kurvára szükségünk van rá, ugye, Pongó jut eszünkbe meg Alekosz így hirtelen), és ezzel nincs is baj, megszoktuk, hogy a két magyar nagy kertévé nem…..
McCart88 2012.07.17 10:27:48
„Gratulálok! Magamnak, amiért sikerült a sajnos létező bánataim miatt beszednem annyi szart, hogy majdnem véget ért az értékes életem. Gratulálok! Azoknak, akik szintén így jártak. Gratulálok! Azoknak, akik még most nem jártak így, de sajnos lehet, hogy így fognak. És nagyon…..
McCart88 2012.07.13 17:06:50
Az Aerosmith frontembere kétévadnyi zsűrizés után otthagyja az American Idolt, így a Foxnak keríteni kell valakit Jennifer Lopez és a 11. évadot taposó Randy Jackson mellé, írja a The Wrap. Tyler szerényen csak egy szexcentrikus Végzetes vonzerő-utalással indokolta távozását:…..
Dolgoznak a gladiátorok a zöld háttér előtt, feszülnek az izmok, fröccsen a művér, a sorozatban meg rengenek majd a csöcsök is, amiből ebben a videóban nem kapunk ízelítőt, de tuti lesznek, nyugi, a 14 éves korosztályra kihegyezett sorozat nem az utolsó körben okoz majd…..