Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zach R.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma is aktuálisak lennének Batsányi János közismert sorai? Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,vigyázó szemetek Párizsra vessétek!  A történelem ismétli önmagát, szokás mondani. Erre sok esetben találunk is példát. Akár a jelenkor eseményeire is ráhúzható egy előkép. Talán csak a középiskolában…..
Írolvasgondol Fidel és a nők 2016.12.01 06:23:00
  „A férfi, aki 35 ezer nőt ismert” jelzővel illette a New York Post 2008-ban Fidel Castrót. Okkal – írja a Le Figaro, mert guerillero külsejével, karizmájával, hosszú beszédeivel nemcsak a tömegeket, hanem a nőket is meghódította. Fidel Castro egész életében kedvelte a…..
Zach R. 2016.12.01 19:34:30
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
  Úgy mondják, a szlovákiai magyar fiatalok jelentős hányadának két részre osztódik egy naptári év: amikor várják, és amikor átélik az év egyik legemlékezetesebb egy hetét, azaz a Gombaszögi Nyári Tábort. Ilyenkor mindannyian összecsomagolják a sátrat, a csajkát, a…..
Zach R. 2012.07.13 00:31:56