Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z3

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus és Paulo Dybala nem jutottak megegyezésre egymással, így az argentin támadó nyáron, szerződése lejártával elhagyja a klubot, s ugyan a Premier League-ből, Olaszországból és Spanyolországból is mutatkozik érdeklődés, a hírek szerint a Paris Saint-Germain csapatát részesíti előnyben. A…..
z3 2022.03.23 21:55:31
@Jozeph Pelikahn:
A srác évek óta nem bevethető a meccsek legalább felén. Vagy 3éve nem tud végigfutni 90 percet (lehet keveset mondtam), de erre adjunk több pénzt feltétel nélkül, nem?
Ha kicsit többet játszik, meg is kapta volna.
Olyan óriási tiszteletlenség lenne, elvárni hogy "dolgozzon" többet több pénzért?
Végre van valami logika a döntések mögött.
Bárcsak az elmúlt években is lett volna egy hasonló, értelmes ember a vezetőségben, valószínűleg nem itt tartanánk...
A jákost sajnálom, mert sokkal több lehetne benne, de a döntést üdvözlöm.
z3 2022.03.23 22:47:16
@Jozeph Pelikahn:
Ha hosszabb távon is fennállna ez az állapot ( jelen esetben szerintem bátran mondhatjuk már), akkor nem hinném hogy fizetésemelést kérne ezek után...
Egyszer-egyszer megsérül egy játékos jól van, van ilyen, de szerinted ez normális hogy évek óta nem tudunk rá számítani?
Ha következetesek leszünk, végre tényleg elbúcsúzunk a sok ingyenélőtől és igazi pojácától.
A Juventus Daniele Rugani január kölcsönadását fontolgatja a Napolinak, miután a dél-olasz klub felajánlotta a védőért Juan Camilo Zúñigát cserébe. A Sportitalia értesülései szerint ez az ügylet mindkét klub számára megoldást jelentene az aktuális helyzetre. Daniele…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
z3 2014.12.10 23:23:20
@penge09: Azért ne felejtsük el, hogy így súlyos milliókkal kapunk többet egyedüli olasz csapatként a kiesés körben, amire már akár a téli erősítésnél is alapozhatunk.
A 12/13as kiírásban, amikor negyeddöntőig jutottunk, 65milliót zsebeltünk be a BL-ből főként a tv-s bevételeknek hála, pedig akkor a Milan is továbbment még a csoportból. Most is inkább mi vagyunk az esélyesebbek egy Porto, Dortmund vagy Monaco ellen. Gyakorlatilag csak a Bayernt és a Madridot kerülném el szívesen, a többiekkel bőven játszhatunk két szoros meccset is akár.
Az AS Roma csapata meglepő vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Catania vendégeként, s ezzel a fővárosiak tálcán adták át a bajnoki címet a Juventusnak, amely Antonio Conte vezetésével zsinórban harmadik Scudettóját gyűjthette be, ezúttal anélkül, hogy a játéknapon…..
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta szurkolói kérdéseire válaszolt a La Gazzetta dello Sport hasábjain. "A Juventus a közös tulajdonjogról rendelkező szerződések eltörlése mellett tette le a voksát, azonban a többség szava dönt. Előbb vagy utóbb az UEFA egységesítésre…..
A Juventus kijelölte keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntőre, amelyen a torinói csapatnak a Stade de Gerlandon kell megnyugtató eredményt produkálnia a jövő heti, hazai visszavágó előtt. Antonio Conte ismét a keretbe jelölte a sérülés miatt az elmúlt…..
Antonio Conte az EL mérkőzés után viszonylagos elégedettségének adott hangot, miszerint szerinte a csapat jobban teljesített, mint vasárnap, bár ezúttal a Fiorentina ellen 1-1 lett az eredmény, mivel a vendégek az este Mario Gómez késői találatával egyenlítettek. „Teljes…..
A Juventus húsz fős kerettel vág neki a Trabzonspor elleni Európa Liga visszavágónak, amelyen az Öreg Hölgynek nincs más feladata, mint hogy Törökországban is megőrizze a Torinóban megszerzett kétgólos előnyt, s ezzel bebiztosítsa helyét a versenysorozat legjobb tizenhat csapata…..
A Juventus a Real Madrid portájáról mazsolázna, ezúttal a királyiaknál idén kevés szerephez jutó balhátvéd, Fabio Coentrão került terítékre Torinóban, és a hírek szerint komoly esély van arra, hogy az olasz bajnok meg is szerezze a portugál válogatott játékjogát. A…..
A Juventus kijelölte keretét az AS Roma elleni Olasz Kupa mérkőzésre. Az Öreg Hölgy a Sampdoria ellen diadalmaskodó kerettel vág majd neki a rangadónak, s az egyetlen változást Mirko Vučinić hiánya jelenti, hiszen a montenegrói támadó  jelen pillanatban Milánóban…..
Az olasz sajtó értesülései szerint ma pont kerülhet a tegnap kirobbant Mirko Vučinić-Fredy Guarín csereüzlet végére, s a két játékos klubot válthat. Az ügy a tegnapi nap folyamán, némileg váratlanul került napvilágra, amikor a két játékos elköszönt…..
A Juventus nyilvánosságra hozta keretét a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozóra, amelyről sérülés miatt hiányzik majd Stephan Lichtsteiner és Mirko Vučinić, míg Giorgio Chiellini eltiltás miatt hagyja ki a mérkőzést. A madridi első összecsapásról hiányzó Fabio…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Galatasaray elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a még pont nélküli, edzőváltáson átesett törökök a Dániában váratlanul pontokat veszítő Juventussal csapnak majd össze. A Ciro Immobile kíméletlen belépője nyomán csúnya…..
Juventus FC blog A TIM kupa kerete 2013.07.23 18:00:00
Antonio Conte kijelölte a TIM kupára utazó 23 fős keretés, amely az olasz bajnok, a Milan és a Sassuolo között kerül megrendezésre. Ugyan az Öreg Hölgy csapata közel sem teljes, hiszen telis-tele van hiányzókkal, a Konföderációs Kupán részt vevők még édes szabadságukat…..
Nem telt el egy hét Carlos Tévez Manchesterből Torinóba való átigazolása óta, de a Zebrák már a következő City-játékosra vetették ki hálójukat. A Tuttosport szerint a perifériára szorult Aleksandar Kolarov iránt két olasz gárda  is verseng: a Juventus valamint az Inter…..
z3 2013.06.29 14:09:27
@fútta: ezzel vitába szállnék, azért más a posztjuk mert Isco kimondottan támadó közép, de még 21éves és már most látszik, hogy jobb játékos mint Marci a maga posztján.
Meg amúgy is kreatív, gyors, jól cselez, ezt mindig többre becsülték anyagilag, mint egy szürke box to box midfieldert, aki ráadásul félidőkre is képes eltűnni.
Az olasz sajtó szerint az AC Milan áll közelebb az argentin támadó, Carlos Tévez leigazolásához, mivel a Juventus nem kíván licitháborút indítani a Manchester City gólfelelősének leigazolása érdekében. A csatár ügynökét, Kia Joorabchiant csütörtökön lencsevégre kapták…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus tervei között szerepel a Manchester City bal szélsőjének, a Serie A bajnokságot is megjárt Aleksandar Kolarovnak a leigazolása a nyár folyamán. A Serie A bajnokcsapatának vezetősége az elkövetkezendő pár hónapban meg…..
z3 2013.06.04 19:58:45
@Gabuero: ez azért sántít kicsit mert Navas szinte mindig jobb oldalon játszott eddig is, míg Kolarov a balon.
A Fiorentina sportigazgatója, Daniele Prade megerősítette azokat a szárnyra kapott híreket, miszerint a klub a számos érdeklődő által megkörnyékezett fiatal montenegrói játékjogától csupán készpénzért hajlandó megválni. Az elmúlt hetekben számos cikk tudósított…..