Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morris1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
morris1 2012.09.28 16:42:06
@gyilkos galóca: attól mert másnak az a példaképe,nem kell lenézni másokat.Milyen drogról is beszélünk?!Azok a szteroidok amikre te gondolsz nem számít drognak:) És milyen alázat?? mi felé kéne alázatot nyújtania ?Nem is ismerted még is olyanokkal vagdalózol amihez semmi közöd.
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
morris1 2012.07.12 18:52:02
@rillest: Először is 22 évesen halt meg,másodszor ezeket a szteroidokat akkor kéne említeni,hogy ha valahol videó vagy film alatt láttad volna,hogy bevallja azokat.Nem az,hogy elolvasol egy szöveget ahol leírják,hogy ezt meg azt szedett.Azt sem tudod mi a mellékhatása és miért használja az aki használja.Lehet szedett valamit ami nem legális,bármi előfordulhat.4 év azért meglátszik,hogy ha valaki komolyan veszi a dolgokat.Végszó pedig lehet már hallottad nagy tudású barátom,de elmondom inkább még egyszer.Olyan betegségbe halt meg Zyzz ami veleszületett betegség volt.Teljesen mindegy mit csinált volna.Sajnos ezt kell mondanom,Nyugodjon békében.De meghalt volna akkor is ha nem ezt az életmódot éli...