Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenart33

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki szegénynek születik, és nincs diplomája, akkor valószínűleg szegény is marad, viszont ha van diplomája, akkor kitörhet.Korábbi posztunkban bemutattunk egy OECD-tanulmányt, melynek egyik legfontosabb következtetése az, hogy az államháztartások hosszú távon profitálnak a…..
Lenart33 2013.07.14 18:16:43
@magyar ember teli szájjal: Ki ne találd már, hogy aki szegény, az lusta!
Sokszor, sok helyütt elhangzik, hogy az aspergeres gyerekek túl formálisan használják a nyelvet (vö. kis professzorok). De mi a helyzet az aspergeres felnőttekkel? Kamaszkorban, de legkésőbb fiatalfelnőtt-korban az aspergeres fiatal rájön arra, hogy a merev és formális nyelvhasználat…..
Ezúttal megérte hőbörögni, én személy szerint a „családon belüli erőszak” kategorizálását se bántam volna, de az „együttélési-párkapcsolati erőszak” megfogalmazás a tökéletes. Így nem annyira veszi át az „erőszak” kifejezés bukéját a „család”, talán a…..
Alternatíva Cui prodest? 2013.01.09 12:27:44
Történt pedig, hogy Bayer Zsolt szokásos alpári modorában publicisztikát írt a legutóbbi késelés kapcsán, melyet érthető, széles körű felháborodás követett. Többek között Schiffer András részéről, aki megfogalmazott egy vállalható álláspontot, melyről ki lehet indulni…..
Lenart33 2013.04.13 15:47:53
@Dzsentrisvihák: ez egy jó írás, egyetértek veled!
21 szoba, hátborzongató gyilkosságok, felejthetetlen látványvilág. Ha röviden kellene jellemeznem a 2012. november 16-ától „átélhető” Murder kiállítást, valószínűleg ezekkel a szavakkal élnék. Ezt a tárlatot ugyanis nem csak megnézzük, hanem kicsit a részeseivé válunk a…..
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
MegaBrutal blogja Bitch Proud 2009.08.28 14:50:00
Lehet, hogy most már üdvös lenne lekattannom a témáról, különös tekintettel lévén arra, hogy ez már zsinórban a harmadik kurvás posztom, de hát most ez a perszeverációm, nincs mit tenni. A Kurva című posztomban nagyjából ismertettem a kurvák nevezetességeit, habár úgy…..