Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jesusvazze

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kommentár a Haza és Haladás 2006-ról szóló tanulmányához, amiben természetesen egyetlen szó sem esik Bajnai Gordon felelősségéről, pedig ahogy a mondás szól, bűnösök közt cinkos aki néma.A hitelességhez nem szép szavak és időzített tanulmányok, hanem bátor tettek…..
Fotó: Túry Gergely *Szolgálati közlemény, megalakult a Facebook oldalunk, csatlakozz itt ..
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
Becsületemet egy baltás gyilkosért! - ez lehet a mai Magyarország királydrámájának majdan legtöbbet citált idézete. Persze, ha főhősünkben - aki az események hatására egyelőre lapít, mint szar a fűben - van egy kis drámai érzék, akkor, ha majd megszólal egyszer ízes…..
Habony Művek Pénzt vagy pénzt? 2012.09.01 12:57:01
Képes beszámoló az azeri-magyar barátságról. *Szolgálati közlemény, megalakult a Facebook oldalunk, csatlakozz itt ..
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
jesusvazze 2012.07.28 23:04:05
@min: ugye az megvan, hogy a köztv elvileg 4 csatornával rendelkezik, ezek közül bármelyik kettőn elfért volna a bringa és Szávay egyszerre is, de ők inkább a négyszer biciklire kapcsolunk/reklámblokk és adásmegszakítás kombinációt választották ahelyett, hogy egyik csatornán egyik ment volna végig, másik csatornán meg a másik.
jesusvazze 2012.07.28 23:47:44
@min: az rendben van, de az MTV minek hirdeti minden reklámblokkban hogy MINDEN magyar eseményről élőben tudósít, ha nem ezt teszi? Ráadásul a hülyék még ki is írják az időpontokat hogy mikor, aztán amikor odakapcsol az ember épp egy reklám/más esemény/ismétlés megy mindkét csatornán... Ez nem rólad szól, hanem a saját ígéreteik számonkéréséről.
jesusvazze 2012.07.29 00:12:19
@Kandaláber: kösz! Amúgy az úszóversenyeket eddig is az Europorton néztem általában, csak az interjúk miatt kapcsolok át az mtv-re, így legalább más sportágaknál is megkímélhetem magam a köztv-től
Rétvári Bencéből hiányzott az IKSZ faktor a szerdai Estében, pedig csak pár rövid szabályt kéne megjegyeznie: 1. Ne kezdd el szidni a a szocialistákat és az SZDSZ-t! Neki az jobban megy! 2. Ne védekezz azzal, hogy az MSZP és az SZDSZ rosszabb volt! Fejből tudja az összes…..
Sajnos nem tudom beilleszteni, úgyhogy klikkelni kell, de érdemes, mert két napja este a köztévében érdekes volt a vita. Erősen Schiffer jött ki jól. Klikk Ide...