Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vlagyimi rputyin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először vádoltak meg emberöléssel egy kerékpárost az Egyesült Királyságban. Charlie Alliston tavaly februárban ütött el Londonban egy nőt, aki később belehalt fejsérüléseibe. A biciklist most bűnösnek találták, de nem emberölés bűntettében. Charlie Alliston (Fotó: PA)..
Bajor Anikó “Hagyjad már, Prága olyan, mint Budapest. Ugyanaz a kultúrkör, hasonló történelem, ott is van ugye a budai, meg a pesti oldal, a hidak, meg a vár, nem? Itt van egy köpésre, bármikor hazajöhetsz, hát de nem? A pörkölthöz valót meg tudod venni, az a lényeg! Tejföljük is van, na látod!…..
Sajtológia Függő vagyok? 2015.10.26 12:54:12
Sajtszakértő nem vagyok, nem voltam és szerintem nem is leszek soha. A sajt nekem vagy ízlik, vagy nem. Meg nem tudom állapítani, milyen szálakból fonódik össze íze, mennyi ideig és milyen körülmények között érlelték. Sokszor az alapján választok sajtot – amit hibámnak is…..
vlagyimi rputyin 2015.10.27 18:03:38
Merhogy minden volt otthon, még a hétvégén megvettem. De egyébként a „vitzet" félretéve, a hétvégi bevásárlásnál sem a kiló krumpli volt a súlyos tétel, bár a juhtúró amennyire büdös, annyira drága is, szerencsére nem kell belőle sok.Kaprot ajánlanám a szlovák…..