Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frenk88

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz címvédő Juventus együttese januárban ajánlatot készül tenni a Barcelona támadójáért, Alexis Sánchezért, állítja a Marca. Az öt minőségi támadó ellenére, Antonio Conte szeretne egy világklasszis támadót igazolni januárban, miután a Bianconeri nyáron nem járt…..
Az utolsó tréninget követően Antonio Conte kijelölte a Juventus keretét a ma esti FC Nordsjælland elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Az egyetlen hiányzó a Bianconeri részéről Simone Pepe, aki családi okok miatt nem áll ma rendelkezésre a Juventus stábja számára. Apróbb…..
A Manchester United szélsője, Nani egyre inkább úgy néz ki, hogy elhagyja Angliát és ezáltal az Old Traffordot is. A portugál válogatott játékosnak számtalan oka van, amiért elhagyná jelenlegi klubját, ezek közül az egyik indok, hogy megromlott a kapcsolata a Vörös Ördögök…..
A TNAS fellebbviteli bizottsága, ahogyan az várható volt meghozta döntését Antonio Conte ügyében. Az edző ügyvédői nyújtották be korábban a fellebbezést Rómában. A Gazzetta dello Sport reggeli számában arról számolt be, hogy Conte várhatóan január 6-án a Sampdoria ellen…..
Frenk88 2012.10.05 18:48:49
A Roma edzője, Zdenek Zeman nem keresett kifogásokat a tegnapi, kiütéses Juventus-győzelem kapcsán, és szokásától eltérően elismerte, hogy a Bianconeri az egész mérkőzés alatt jobban játszott csapatánál. A Giallorossi pillanatok, egészen pontosan 20 perc alatt háromgólos…..
Egészen brutális csoportokat hozhat a ma 17:45-től kezdődő BL-sorsolás annak köszönhetően, hogy a Bajnokok Ligája idei kiírásában a Juventus és a PSG csapata csak a harmadik kalapba került, a német bajnok Dortmund és a francia Montpellier pedig a negyedikbe. Az futballrajongók…..
A legújabb hírek szerint a Juventus hónapokra nélkülözni kényszerül egyik nyári igazolását, a brazil Lúciót, ugyanis az orvosi vizsgálatok szerint bokaszalag-szakadást szenvedett. A 34 éves belső védő még a pénteki edzésen sérült meg, de nem lehetett tudni, mennyire súlyos…..
A Juventus csapata határozottan tagadja, hogy ajánlatot tettek volna a Barcelona sztárjáért, David Villáért. A hírek szerint Oscar Cardozo is egy lehetséges célpont, amennyiben Fernando Llorente nem igazol el az Athletic Bilbao csapatától. A Bianconeri egyértelművé tette, hogy a…..
Frenk88 2012.08.26 16:46:00
@juve28adam: ohhh :/ köszi... benéztem

Remélem majd ha esetleg mégis ő jönne akkor sokszor írhatom a nevét pozitív jelzőkkel :)

De Dzekonak szerintem mindenki jobban örülne :P

Forza Juventus!!!
Mivel az Öreg Hölgy nem tud megegyezni az Athletic Bilbao vezetőségével Fernando Llorente leigazolását illetően, ismét Edin Džeko vált a Juventus első számú kiszemeltjévé. A Bianconeri az egész nyári mercatót top csatár keresésébe fektette, ám eddig nem sikerült a csapat…..
Fernando Llorente ügynöke megerősítette azon híreszteléseket, miszerint kliense a Premier League-ba igazolhat az átigazolási időszak lezárulta előtt. A spanyol játékos elhagyja a Bilbao csapatát ezen a nyáron, miután visszautasította szerződésének meghosszabbítását.Az…..
Augusztus 19-ét írunk, nem sokára kezdődik a Serie A új idénye, amelynek első mérkőzését a Juventus hazai pályán, a Parma ellen fogja játszani. A bajnoki rajt előtt azonban hátravan az utolsó megmérettetés: a Berlusconi Kupa. A Berlusconi Kupát 1991 óta minden évben…..
A legújabb jelentések szerint Fernando Llorente a Juventust választotta, már csak a két klubnak kell megegyeznie egymással. Ha az üzlet nem sikerülne, az alternatíva Edin Džeko lenne. A Bianconerinek mindenképpen szüksége van még egy csatárra, hogy teljessé tegye a keretét a…..
A potenciális csatárigazolást tekintve egy szinttel visszább lépett a Juve. Van Persie már biztosan nem lesz "zebra", és Džeko érkezésére sem tennénk fel minden pénzünket. A héten a Bilbao támadója, Llorente a sláger, de úgy tűnik, Marottának van egy vészterve arra az esetre, ha…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2012.08.13 12:24:54
Közeledik a mercato vége, a nagy durranás, a sztárcsatár megvásárlása pedig még hátravan. Hátravan? Sztárcsatár költözik majd Torinóba, egyáltalán költözik valaki még a piemonti főváros zebra felébe? A potenciális támadók köre a napokban a spanyol Fernando Llorentéval…..
A délutáni órákban végre elkezdődik a futballszezon két csapat számára, hiszen a Juventus a héten Kínába utazott, hogy revánsot vegyen az Olasz Kupadöntőben elszenvedett vereségért, és elhódítsa a Szuperkupát a Napoli együttesétől. A Bianconeri nehéz héten van túl: a…..
Frenk88 2012.08.11 16:01:26
Juventus FC blog Conte felmond? 2012.08.07 17:19:39
Sokkoló információ látott napvilágot, mely szerint Antonio Conte kész benyújtani a felmondását abban az esetben, ha több, mint 10 hónapra eltiltja a Fegyelmi Bizottság. A szakvezető nem volt hajlandó megkötni a második vádalkut, hanem kész bíróság elé állni, hogy tisztázza a…..
Leonardo Bonucci kész bírósági tárgyalásra menni, miután nem kötött vádalkut az ügyészséggel. Ügyvédje, Gian Pietro Bianchi Masiello vallomásának ellentmondásaira hívja fel a vádfigyelmét, hogy ezzel csökkentse Bonucci esetleges 42 hónapos eltiltását. Tegnap reggel még…..
A Juventus tegnap hivatalos honlapján jelentette be azt, ami már hónapok óta nyílt titok volt: Paul Pogba a torinóiaknál folytatja pályafutását. A fiatal francia középpályás négy évre szóló szerződést ír alá a Bianconerivel, így 2016-ig a Juventus játékosa lesz. A 19 éves…..
Ma megkezdődtek a tárgyalások Rómában Bonucci és Pepe részéről az új olasz bundabotrány jegyében. 10:40-kor volt helye először megtenni a vádalkukat, egyik játékosunk (ügyvédje) sem élt ezzel az opcióval, valószínűleg kivárásra játszanak, megvárják mi lesz Salvatore…..
A PSG beindult, tovább folytatva a Serie A kirablását. A Milan után a Juventusnál is bepróbálkoztak, de Marotta észnél volt. Ebből látszik, hogy Torinóban nem a pénzügyi mérleg rövid távú javítása, hanem a csapatépítés a cél. A Corriere dello Sport szerint a franciák a…..
Frenk88 2012.07.15 17:21:07
A Juventus mesterét ezúttal az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) vizsgálóbizottsága faggatta az egykori csapatát érintő gyanús összecsapások történteiről. A fiatal tréner az események után elégedetten tartott egy kisebb sajtótájékoztatót, majd azonnal utazott vissza a…..