Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preludium

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
preludium 2008.06.02 10:13:50
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
Egy kamionos terminál mosdóját mindig is bizarr helynek képzeltük, féltünk is megnyitni csuf levelét, de végül csak egy klasszikus klotyófelirat várt, amin a félrefordított magyaron kívül minket még az utólag hozzáírt burayi temiz tutunuz fogott meg, bármi is legyen az.…..
preludium 2008.03.26 10:09:25
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
Nem kell sietnie, aki még nem állt át digitális videózásra, 2-3 éve még biztos van, mielőtt a dvd is kikopik a forgalomból. Gg ebben a rohanó világban kapott útmutatást Ossiantól, aki nyomtató- és fénymásolóbizniszben nem utazik, úgyhogy a klasszikus indigós megoldással…..
preludium 2008.02.21 10:21:50
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
preludium 2008.02.14 08:28:25
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
Subba Orrszívás 2008.01.29 07:00:00
Nem tudtuk mikor lenne kevésbé durva ez a videó, evés előtt vagy evés után? Mivel mindenki máskor eszik, és úgy sem sikerülne eltalálni hogy mikor, hát legyen mondjuk a legelső poszt ezen a szép napon.   ..
Az utóbbi idők legbugyutább, és egyben legszemtelenebb sufni dizájn oldalával találkoztam minap. Valaki egy korábbi kommentben javasolta, hogy érdemes néha az AdSense hirdetésekre kattintani, sok érdekességet lehet találni. Megláttam a szót: webkaméleon, és nem tudtam nem…..
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..