Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kk

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mr. Skin nevű szakportál minden évben lehozza az év legjobb filmes pucérkodásait, azokat a jeleneteket, amikben ismert és ismeretlen színésznők vonaganak egyszál semmiben a kamerák előtt, ha kell, ha nem. Az idei listát Mr. Skin (ez milyen egy fasz név már) tévés jelenetekkel is…..
Március elsejével közös megegyezéssel távozik Kálnoki Kis Attila a Ringier Sport Network tartalmi igazgatói és a Nemzeti Sport főszerkesztői pozíciójából – adott ki erről szűkszavú sajtóközleményt erről a cég vezetése.Az újság megbízott főszerkesztője a végleges…..
Már akkor elveszítettem a Nemzeti Sportot, amikor a bolgárok elleni 2005-ös döntetlen után Auf Wiedersehen! címlappal kedveskedtek a nagyrabecsült Lothar Matthäusnak. Egy szaklaptól nem szerencsés ilyen írás, csak ha már tényleg nincs semmi esély a vb-részvételre, de akkor…..
Végül is ahhoz képest, hogy valamelyik értelmi fogyatékos egy országos napilapban azt is kifejtette, hogy az olaszliszkai lincseléshez Orbán hülyeségei vezettek, már az apróbb Orbán-démonizálások nem is olyan durvák. Sőt, egyből védelmembe is venném Fridit! Hiszen ő még el sem…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..