Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jancsika333

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi húsz Volt fesztiválból Ákos kilencen fellépett, úgyhogy az nem hír, hogy idén is ad Sopronban egy koncertet. Az már kicsit jobban az, hogy a múlt év végi sportarénás koncertjének anyagát viszi majd színpadra, így nem csak egy sima turnéprogramot kapnak majd a fesztivál…..
Három év után új nagylemezt jelentet meg az idén tagcserén áteső Tankcsapda. A Rockmafia Debrecen című album november 8-án jelenik meg, utána a zenekar többállomásos arénaturnéra indul az országban. Az új stúdióalbumon szerepel majd a kislemezként már kiadott a Mi A F*sz Van?…..
Jancsika333 2012.10.15 13:51:00
hogyvolt X-faktor 3x02 - Válogató 2012.09.14 08:41:20
Második X-faktor válogató, és hogy véletlen se gondoljuk azt, hogy mondjuk az első évad döntőjében vagyunk, most gyorsan vissza is játsszák nekünk a múlt heti etap emlékezetesebb pillanatait, elsősorban a szarokra koncentrálva, pedig elég volt abból egyszer is. A hangerő még…..
Jancsika333 2012.09.14 10:03:08
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Jancsika333 2012.08.09 15:51:29
@ancsi83: tévedsz, ez sajnos nem leirható igy. A szigetes koncert vajon miért volt olyan jó, ha az volt, szerencsére ugyanis nem láttam. Max azért volt jó, mert olyan bődületesen sok pénze van a Mesternek, meg a támogatóinak persze, hogy abból a hülye is tudna csinálni egy csillagháborús lézershowt. De jó zenét továbbra is képtelen csinálni Ákos, ez a baj.
Sajnos ujra meg kell ismételnem:aki Ákost hallgat, nagyon megrekedt egy szinten..
Jancsika333 2012.08.04 21:58:24
@Pierre Garden: igaz amit mondok, de nem értem miért vagyok attól gyáva hogy megírom az igazat erről a költő-zenész-politikus-polihisztor majomról?talán pont azért teszem hogy a magadfajta korlátolt rajongók végre eszméljenek fel, és lássák, hogy milyen csúnyán átveri őket a Mester a nagy semmivel.
Jancsika333 2012.08.05 22:54:37
@Pierre Garden: oh hát dehogynincs mondandód kismajom, hiszen mindig azonnal válaszolsz nekem!:)

a leveleimben egyetlen ellentmondás sincs, mindig is a precíz, logikus megfogalmazásomról voltam ismert,ha lenne egy kis eszed, tanulhatnál az írásomból, mondjuk havi 100.000, - ftért szívesen oktatnálak a fogalmazás művészetére mit szólsz????
Az első leckét rögtön ingyen adom:ha valamit nem tudsz alátámasztani érvekkel, ne ird le, mert hiteltelenneé válsz, mint a bálványod.lsd: érveim hiánya, intellektuálisan hazug(jujj többszörösen valótlan, és rossz megfogalmazás!!!!!!!)
Mi az hogy legitim kérdés?ajajj...Látom nehezedre esik értelmes dolgokat leirni, szeretnél okosnak látszani mint a Bűntelen Mester...
Szerinted az rágalmazás, ha tényeket közlök?Meret tényleg lejáratja magát a Sanyi.Úgy tűnik mostanában nem sok Btk.-t olvasol, mert a rágalmazás tényállása ennél bonyolultabb.
Engem kellemesen kikapcsol az, ha itt vitázunk, imádom nézni, ahogy a holt hülye emberek megpróbálnak okosnak látszani, tehát kérlek, irj vissza valami okosságot haha!:)
Tehát mégegyszer mondom:szivesen tanitalak, ha szeretnéd!!!!!