Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zafiraginger

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de – annak ellenére, hogy mindig is liberálisabb szemléletű voltam - nekem kemény tanulópályán kellett végighaladnom, hogy az elfogadás képességét megszerezzem. Hogy ne minősítsek, és ne legyek kirekesztő. Biztosan állíthatom, hogy ma már nem vagyok képes ítélkezni…..
Zenóbia Kávékocka 2013.02.10 20:08:02
A Lány aki sétál velem adta ezt a receptet, hogy próbáljam már ki, és ha jó, akkor majd lehet, hogy ő is. Kipróbáltam, a süti jó, a süti finom! Mármint az olyanoknak, akik szeretik a vajas krémeket. Ne adj Isten margarinos krémek láttán sem hányják el magukat egyből, és szemen…..
Jannáéknak sikerült egy lakkozatlan etetőszéket választaniuk, amivel első körben elhajtották őket, mert hogy az nem hibás. Második körben viszont összekapták magukat és vasárnap délelőtt válaszoltak a fogyasztóvédelemmel fenyegetésre: Tisztelt Elefáni Áruház! Terhesként…..
Zafiraginger 2013.06.11 13:11:29
@zsiráfffff:
Annyira de annyira jót nevettem! Télleg így van, az ember hajlamos minden "nélkülözhetelen" biszbaszt megvenni, ha köll, ha nem. Nálunk asszem a cumisüvegsterilizáló volt a legnagyobb tévedés. Főleg, hogy a gyerek egy éves koráig a cumisüveg közelébe se került:-)